Bronies.cz

Úplná verze: Brony Fair 2016 - Berlin
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
I don't mind with going "hyper-cheap" if the majority will want to, but I prefer a good ratio between comfort and price.

Anyway I hope you'll solve your work related issues and visit BF with all of us Twilightsmile.
Has anypony here going from or through Prague already bought their train ticket? I'd like to get mine before the prices go up and would prefer not to travel alone - and since Melgar hasn't got the time to organize this (and I don't blame him), we need to do it ourselves Pinkiesmile
Or maybe if we decide on other means of transport then it's going to be completely different, but so far train seems to be the cheapest option.
There seems to be two cars departing - Starfooty's and Mrak's.
Both are full so yeah, thanks for that info Iluzon Rainbowlaugh
Does that mean that I'm the only one left without transport? Could you please update the OP with who is going and how?
Prosím všechny účastníky o pozornost!

Melgarh ještě není rozhodnut, zda se nakonec zúčastní, takže jsem se ujal organizace. Aktuální stav najdete v prvním příspěvku tohoto vlákna!

Ubytování: : máme vybrán hostel a aktuálně zarezervován jeden pokoj - koukněte prosím do prvního příspěvku a pokud souhlasíte s cenou, tak sem prosím napište a začneme skládat další grupu. Kdo má ubytování vlastní, taktéž prosím dejte vědět!

Doprava: Je dost různorodá (auta, vlaky) s více místy nástupu - taktéž prosím koukněte do prvního příspěvku, zda informace souhlasí. Autem vychází přeprava nejlevněji, jen potřebujete zelenou známku pro vjezd do Berlína.
Hlásim záujem o ubytovanie.
Jsem z toho že ještě nemám nic zařízeno poněkud nervozní. Jde hlavně oto ubitovaní. Pak bude snadné spočítat kolik mě zbide pěněz na buck. S tím se pojí taková šílená mišlenka že bych letěl do menchestru z berlína.
Mám zájem o ubytování i o přepravu.
Přidáno aktuální info o dopravě (časy). Evidentně nepojedeme všichni ve stejný den, což ale plány neblokuje. Prosím všechny, kteří plánují jet autem, ať dají vědět, abychom věděli, kolik míst bude reálně k dispozici (čím víc vás jedním autem pojede, tím levněji cesta pro všechny vyjde).

Jen upozorňuju, že pokud plánujete cestu vlakem, tak je třeba koupit lístky co nejdříve, protože s postupem času už budou jenom dražší!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17