Bronies.cz

Úplná verze: Zmokovy kreace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hele prosim tě v čem jsi dělal tu derpy?
Ve Photoshopu CS 6. Nakonec mi vyhovuje víc než Paint Tool Sai. Jde tam dělat skoro všechno co umí Sai, ikdyž se to složitějc nastavuje, a navíc má lepší možnosti editace.
Ok díky...
Pěkné. Byl jsem u první hodiny a půl kreslení a ten rozdíl oproti nákresu je cítit. Twilightsmile A už při kreslení jsem si všiml, že je to trochu jiný styl, než co jsem tu viděl.
Tááááák, jde se komentovat.

A) Photoshop je prsotě lepší než Sai. Sai je čistě kreslení, ale pokud už chce člověk přejít na vyšší úroveň, Photoshop je jasná volba. Někdy na něj taky budu muset přejít ... až.

B) obrázek samotnej: k videu by možná chtělo přidat nějakou hudbu. Nějak s tím prostě počítám, že u toho bude Pinkiesmile Obrázek sám o sobě je dobrej, ALE příliš rozmazanej. Už sem chtěl dát fav a stáhnout, ale ... takhle to vypadá, jako že to je v pohybu. Rozmazaný pozadí, všechno. Já bych dodělal alespon pár detailů v okolí derpy, aby to nějak víc ... zaujalo Pinkiesmile

Jo to máš pravdu. Vždycky ti to vyčítám, a pak udělám to samý :-)
Chtěl jsem přidat detaily do stejný roviny jako je Derpy, aby to vypadalo, že je na ní zaostřeno. Jenže to by zabralo tak další hodinu a mě už se chtělo dost spát. Ale třeba ještě udělám vylepšenou verzi - tenhle obrázek mě dost bavil.
Kreslil jsem si podle nějakejch návodů na anatomii a napadlo mě z jednoho udělat Rarity.
Tak jsem si taky zkusil styl se širokejma obrysama.
V tomhle návodu byly vyznačený svalový skupiny, takže to podle toho vypadá ;-)
[Obrázek: anatomy_tutorial_ponified_by_zmok-d5uuhry.png]
Takové tutoriály jsou myslím docela fajn (teda pokud se je snažíš opravdu pochopit a ne jenom obkreslit) Celá ta postava mi přijde trochu rozbitá všemi těmi malými stíny, ale jelikož si se tu zaměžoval na něco uplně jiného, tak se to dá odustit Ajsmug
Mimochodem volba Rarity ze všech poníků pro takovéhle cvičení je trošičku zvláštní (osobně bych pro to bralo spíš AJ), ale když to vezmeme že ta Raritina podoba byla přidána až dodatečně, tak to ani moc neva Raritywink

(Jo a líbí se mi jak si vyřešil oblast krku Twilightsmile )
na mě působí výborně, jako pravá kulturistka (mě se naopak zdá že si opravdu zachytil ten typ kůže co tyto vymakané ženy mají[Obrázek: 5Gh9Szn.jpg] a líbí se mi že se nesnažíš vše vyhladit pak to má šmrnc ) , teda ty pahýlky(chodidla) jsou ble. (dejte mi ponožku ! Pinkiesmile ) možná bys ji mohl obout. Tlustá linie tomu dodala fakt šťávu ta se mi líbí moc. Rainbowdetermined2 vypadá to jako 3d model do nějaké hry ! (Borderlands, Prince of Persia )
chválím !
(kouká) opravdu opravdu jen se mi nelíbí ty chodidla. Pinkiesmile Twilightsmile
Zastihnul jsem na streamu Antošíka, jak snaží kreslit obrázky během 30 minut, tak jsem udělal to samý.
Vypadaj sice blbě, ale je to děsná sranda :-)
[Obrázek: chrys30.jpg]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25