Bronies.cz

Úplná verze: Glory si píše..
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Vítám Vás milí Bronies v mém vlákně s fanfixy - zatím jen s jedním Applecry - a doufám, že Vám nezpůsobím nějaké potíže se zrakem, a kdo ví, co ještě Pinkiecrazy

První část: Prolog
Tímto začíná příběh mladého chlapce (mě), po zbytek příběhu hřebce Summer Almonda.
Ahoj, doporučuji to předělat a dát do nějakého Google doc nebo tak něco. Takhle je to dost nečitelné, jednolitý blog textu, malé písmena a tak.
Ber to jako dobrou radu a nejspíše nebudu jediný kdo se ozve. Samotný text jsem ještě přímo nezkoumal, protože se mi fakt špatně čte.
Oprava: Jsi rychlejší než jsem čekal s tím spoilerem xD
Já to vždy upravím, ale ono se to jaksi vždy vrátí do stejné podoby a ve spoileru to je Ajsmug
Text na začátku máš větší než zbytek schválně, nebo je to překlik ? Jsou tam taky vidět tagy na změnu velikosti písma, neměli by být. Ještě si můžeš opravit přímou řeč, protože takhle ,,přímá řeč" to správně není.
Nechci do tebe rýpat, to vůbec. Moje gramatika má též velké nedostatky Rainbowlaugh. Jde o to, že i když napíšeš relativně kvalitní příběh, lidi tady si tvé tvorby (alespoň ze začátku) moc všímat nebudou. Pokud tam ale uděláš jakoukoliv závažnější chybu co se pravopisu týče, k tomu se někdo většinou vyjádří. Zajímavé, že ? Pinkiehappy
Je to celé nějaké divné, už na tom pracuji.
Páni, kdybych se jednou za čas nepodívala na Bronies, asi bych litovala, protože tohle je opravdu dobrý. Ne fakt.
Jenom bych trochu víc rozvedla osobnost hlavní postavy a taky jsem si jen podle příběhu nedokázala představit, jak tvůj OC vypadá. Nejlepší by bylo jej popsat, barvu, Cutiemark a podobně Rainbowlaugh Ale pokračuj, máš to pěkný a vsadím se, že by to mohlo být ještě hezčí Ajsmug
Btw, taky bych ti doporučila buď Wattpad, nebo (jak říkal Rwakk) do Google.Doc, jestli chceš, můžu ti poslat odkaz na oboje, ale většina lidí spíš volí Google Doc, protože tu v něm píšou skoro všichni (Jenom Nikolka musí furt vyčnívat z davu, že ano?! A psát na Wattpad!).
KONEV Hlášení xD (Jo to mě nikdy neomrzí xD)
BTW2. Tu přímou řeč jak psal ten...Tentononc....Birdyy...Jo tak to asi je...To jsem začala používat taky Rainbowlaugh Z lenosti xD Sorry Rainbowlaugh
Moc, moc ti děkuji za hodnocení jsem rád, že to dokáže nějaký poník i pochválit; ne dělám si srandu, všem vám děkuji za hodnocení a doporučení jak zlepšit mojí tvorbu tak aby jste jí mohli přečíst Ajsmug a abych se dostal k tomu CM a osobnosti atd. Tak tohle téma, co tu vidíš je už vytvořeno z mého OC viz. spoiler, tam se dozvíš tyto podrobnosti.
Ještě jednou dík :3
Čau, tahle....povídka je podle mě  hodně povedená. Taky mám svoje (asi 3) povídky. Bohužel nevím kam je umístit. Nové téma mi ale založit z nějákeho důvodu nejde (pravidla jsem četl). Dvě z těchto mích povídek jsou vymyšlené, a jedna není (bylo to ve snu nebo polospánek...nevím).
ot:
nemáš ještě 20 příspěvků, proto ti to nejde
Aha, díky. Tuto část o počtu přispěvků jsem asi přehlédl.
Stran: 1 2 3 4 5 6