Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: No Second Prances
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Konečně Celestia mohla potkat svoje SKUTEČNÉ poddané tak, jak jsou. Kdo může říct že si to nezaslouží (ostatně jako každá princezna)? Stejně je nesmrtelná tak může počkat.
A proto bych taky chtěl vidět epizodu, kdy by se Celestia chovala tak nějak víc poníkovsky (lidsky asi ne) Pinkiehappy Třeba když se hádala s Lunou o dárcích, tak to se k tomu blíží, a bylo by pěkné to vidět více.
(01.05.2016, 17:56)Elevea Napsal(a): [ -> ]Shadow Light: Technicky vzato tohle byla ta stará dobrá Twilight, která kvůli dozoru Celestie všecko přehání, dokud ji někdo neusměrní. Vlastně mě docela mrzí, že jakoby zmrazili vývoj charakteru.

To je fakt. Tak jinak. Já chcu Twi ze 4. série. Nebo nějak... moudřejší. Tohle prostě není ono. Twilightoops

(01.05.2016, 18:51)Azuliana Napsal(a): [ -> ][Obrázek: 13072906_985784364809784_7305817237648676052_o.jpg]

Tohle je tak moc geniální, že z toho nemůžu. Rainbowlaugh

(01.05.2016, 19:02)Discordian Napsal(a): [ -> ]Trixie propadla depresím a pokusila se spáchat sebevraždu před očima celé vesnice... sakra, ten seriál je poslední dobou docela hardcore.

Rainbowderp Rainbowhuh Rainbowderp Když se na to tak podívám. Více epizod hraje na takovou notu. Rainbowderp
Starlight a Trixie jsou dvě sarkastické byatches a děsně mi připomínají mě a mého kamaráda Rainbowlaugh
Když se to vezme kolem a kolem. Twi byla první, kdo v celé show použil sarkasmus, či ironii a už v druhém díle první série (a to si budu pamatovat navždy) přece v Everfree, když PPie začínala zpívat, tak Twi jen "Tell me she's not..." a do toho ten dokonalý výraz. Rainbowlaugh Byly by dobrá trojka, kdyby Trix neměla ten svůj "musím být nejlepší" komplex.
@Azu, @Disco: All of my yes!

@Jaroslav: Yea sure... Jak můžeš vidět tak na prvním videu je krásně zobrazené jaké ubytovací prostory měla pro "ty neposlušné" a na druhém videu co to s nimi udělalo... To co zde vidíš je klasický případ týrání / vymývání mozku... Proč si myslíš že se problémoví vězni zamykají na samotku? Protože je to totálně psychicky zničí...




Shadow: Trixie a manipulativní mrcha? Wat? xD
Takže copak naše Trixie udělala. V první sérii jen dělala svojí práci. Ve třetí byla zaslepená závistí (jak to v této epizodě přiznala) a pod vlivem temné magie. A teď? No, jestli mluvíš o to co se stalo za tou oponou. Tak k tomu mám jednoduché vysvětlení. Hold Trixie má velké ego a potřebuje mít jistotu, že je dobrá. Tu jistotu získá buď uznáním od někoho jiného a nebo vlastními činy . (Stejně jako RD) No a díky Twilight to její ego zakoplo a brutálně si rozbilo hubu a aby se z toho zapamatovalo tak Trixie musela dokázat, že je v něčem lepší než ona. To je taky důvod proč se Trixie k Twilight chová tak nepřátelsky. To že si Starlight vybrala Trixie a ne Twilight právě dokázalo, že Trixie je v něčem lepší jak Twilight a nakoplo Trixinino ego. Takže to co jsme viděli za oponou byla směs rivality, znovu nabuzeného ega a impulsivnosti. Tak jednoduše Trixie plácla volovinu. Ano záleží jí na jejím egu hóóóóóódně jí záleží na vlastním egu ale Starlight má ráda. A celou epizodu to dávala najevo.
Jediná manipulativní mrcha co tam byla je Twilight. A musím se přiznat, z jejíh chování jsem měl chuť ji nakrmit pěknou dávkou nehezkých slov...

A co k epce? Meh... nic moc... nápad by to špatný nebyl, ale ta část s tým dělem je hrozná. Přesně jak říká Disco. Navíc celá epizoda je šíleně chaotická a uspěchaná. Najednou jsou nejlepší kámošky, potom zase ne a nakonec zase jo a to všechno ve dvou dnech, které také odpovídají době co se znají.
Terodeness: S tím si dovolím z části nesouhlasit. Už ze začátku a všude v průběhu bylo vidět, jak se Trix snaží získat SG jen na svou stranu a pak také výběr toho vystoupení, které dokáže pouze za asistence SG. Podle mě to měla moc pěkně naplánované. Měla své omluvné turné, ale když potkala SG a zjistila kým je, tak se chopila příležitosti.
No toto som tušil, že bude diel, ktorý ma vezme rovnako ako Amending Fences v S5. Hriechy minulosti Fluttershysad A ponaučenie dostáva zrovna môj naj poník, aké symbolické a ja som len rád, že takýchto chýb sa už vyvarujem (aspoň dúfam). Len škoda, že tento seriál neprišiel o niečo skôr, človek by si ušetril kopu problémov. Toto sú diely, ktoré mám na MLP najradšej a zároveň dôkaz, že to nie je len tak hocijaký seriál.
Mám dojem ,že důvod, proč si Trixie nezasloužila...třetí... šanci bylo i to, že Twilight minule porazila a k tomu i ponížila. Ony jsou obě dvě takové hodně nejisté egoistky, tak to dopadá všelijak.
Tato epizoda mě překvapila. Sice byla pointa podána ve stylu drama, ale to mi dojem moc nezkazilo. Sama mám problémy s odpouštěním, takže jsem se v tom trochu viděla..
Stran: 1 2 3 4 5 6 7