Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 6: No Second Prances
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Právě si to dávám ještě jednou a s titulkama a něco k těm titulkům mám.  

Kluci?  Ty titulky jsou naprosto skvělý!!! Rainbowkiss

viz: " Jsem docela dobrá v organizování. Magické předměty, jarní vymývání mozků..."
" Tak jak to jde s novou kamarádkou?" "Skvěle. Dík že se ptáš naprosto neúchylným způsobem."
" Poňožravá Mantikora." Rainbowlaugh



Je vidět, že tu je výborný tým v překladech a díky moc za to. Pinkiesmile
Opravdu se nebudeme bavit o pokusu o sebevraždu?
Ne nebudeme. Viz pravidla fóra, pravidlo č. 1.
Ačkoli se ji samotná seriálová postava v průběhu dílu pokusila spáchat... Trixie dostane ban za porušování pravidel fora Rainbowlaugh
Trixie is ban. ;_;
Dlouho jsem nekritizoval žádný díl. Ono taky nebylo co. Což je jen dobře. Po 4. sezóně se nám FIM vyprofiloval konečně víc jako Slice of Life seriál, a hlavně S5 a S6 jsou velmi konzistentní sezóny bez extrémních výchylek jako S3.


Nemá cenu říkat, že téměř každá epizoda je skvělá, protože se drží nastavené laťky. Za mě jsem rád, že si autoři konečně ujasnili nějaký ten směr, a nestřídají to jako ponožky stylem "pro každého něco". Dokonce už i Pinkie Pie se zase chová normálně.


Šestý díl je ale zatím nejlepší, co za poslední dobu byl. Mít pohromadě tři postavy, které jsou buď hodně komplexní, a nebo mají složitou minulost a prošly si velkou změnou, v epizodě, která má volné tempo, není akční, neplýtvá přehanými výrazemi ve tváři (ano, Rainbow, ten Smile kxicht už jsme viděli tolikrát, že už neohromí. Alespoň, že jsi to pak zachránila štěnětem Pinkiesmile ) a věnuje se, řekněme, běžnému dni ze života.. Jako bonus jsou pak jemně podané emoce (vyjma některých výlevů od Twilight).


Našel jsem po pilotním dílu S1 konečně The Best Of. Ten díl jsem si fakt užil, a je opravdu škoda, že má jen mizerných 20 minut. To téma by se dalo roztáhnout na 2-3 díly a jít víc do hloubky. Ale třeba se dočkáme pokračování v nějaké další epizodě. Starlight je velmi zajímavý charakter (lepší než Twilight, a to jí známe teprve krátce). O kvalitě už hovoří jen to, že i člověk, který od konce S5 zapomněl, kdo vlastně byla Starlight, a na Trixie se pamatoval jen mlhavě, měl o díl zájem.


Pro jednou vystřihnu autorům poklonu. Trvalo jim to sice 5 let, ale lepší pozdě než nikdy. Budu jen rád, když se podobných dílů vyskytne víc.


Jak jsem na tom s odpuštěním já?
Takovou proceduru v sobě nemám zabudovanou. Nechovám k lidem zášť, ale vypouštím je ze života. Ignoruji, nezdravím. Neodpouštím. Paradoxně možná vnitřně ano, ale na venek ne. Kdyby konali mnou uznávané dobro, neřešil bych to, ale člověk se málokdy změní kompletně, a nikdy jsem neměl potřebu štváče z minulosti vyhledávat, a oni zase neměli potřebu se pohybovat v mé blízkosti. Chovat k někomu nenávist ale nemá cenu. Zkrátka zapomenu. Složka vymazána. Nemá cenu užírat se zbytečnostmi.. zdržuje to. Na druhou stranu se takto chovám ale ke všem ostatním. Asi jako komunikace dvou serverů. Přátelé jsme, dokud máme požadované spojení a vyměňujeme si žádaná data. Jakmile to už není třeba, končíme, netruchlíme, nazdar, zapomeneme. Možná si občas vzpomeneme, ale spíš na způsob logu v historii. Vazby na minulost narušují současnost.

Choval bych se jako Twilight?
Nemohu posoudit. Daná situace nikdy nenastala. Pokud jsem se už potkal s někým, kdo měl v minulosti vroubek, většinou nebyl na můj úkor, takže nebylo co řešit. Že daná osoba byla zavřená za dluhy a že kouří trávu? To není důvod, abych se s ní bavil nějak odtažitě (ani když se zase jiná osoba ožrala, a měli jsme rozpor na homosexualitu? Pinkiesmile tss... taková prkotina se do záznamů neukládá). Neumím si představit, že a hlavně proč bych se měl někdy dávat dohromady s někým, kdo mi byl totálně proti srsti, a tudíž, jak bych se během toho zachoval (hlavně tuto kategorii nemám definovanou zatím jinak než "šikanátoři ze základky").
(04.05.2016, 21:30)Iluzon Napsal(a): [ -> ]Ne nebudeme. Viz pravidla fóra, pravidlo č. 1.

Sice starší příspěvek, ale nedá mi to spát.
Opravdu jsi tu zrovna prakticky "zakázal" další diskuzi na toto téma i když bylo SAMO součástí seriálu, na kterém je forum postaveno ?!
Mám zkrátka problém s pravidly, které umožňují jedinci svévolně rozhodovat o věcech, které dané osobě nejsou třebas zrovna po chuti. Upřímně řečeno, zde na foru je celkem kvanty materiálu se kterým vnitřně nesouhlasím, ale proto se do ničeho takového nezapojuji a nechávám ostatní uživatele vesele si řešit, co jen chtějí. Samozřejmě sou tu určité hranice, které by neměli být překročeny, ale zrovna u tohoto případu jsem nic závažného nezpozoroval, oná diskuze by naopak mohla být celkem zajímavá.

EDIT: Zakázání diskuze na určité téma, které není čistě v rozporu s mravy či zákony, by měli projít souhlasem vícero lidí řídících forum a upřímně.. Těch pár příspěvků, které by tu na toto padlo, šlo zcela jistě projít se zavřenýma očima.
„Nemyslíš si to taky, Iluzone ?“
Dovolím si k tomu niečo poznamenať, LigtDesh. Síce máš pravdu, lebo ani mne sa nezdá, že príliš sa držíme témy vždy a všade, ale v tomto prípade sa sem téma samovražda asi veľmi nehodí, všakže? Na toto dokonca nie je už samostatné vlákno ani v OT, lebo tam vraj boli také príspevky, že to museli zrušiť. Takže vonkoncom by nebolo dobré to riešiť tu Pinkiesmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7