Bronies.cz

Úplná verze: S6 cz dabing
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Neviem, čo obmieňajú tie dabingy. Takto pokazia aj to, čo fungovalo. Viď. Starlight, či najnovšie dokonca Apple Bloom. A klasika, žrebcov majú nadabovaných dobre Pinkiesmile

Summer Almond: čo sa týka toho dielu s Rarou, tak to naozaj nechcem vidieť v CZ Rainbowlaugh
na cloudu je 15. díl. A je to ten díl co rainbow udělala ten prenk s těma rainbou cookies kolem pusy.
Moment, co že to chtěli ti zombíci? Sushi?
No tak som nečakal, že Česi ozaj nemajú nikoho iného, kto by im tam spieval. Už to bolo dosť, že Spika v prvých sériách dabovala žena.
Musím říct, že mě také zpočátku zarazilo, když jsem písničku slyšel zpívat místo mužského, ženským hlasem. Ale, když jsem si ji po té pustil znovu tak už mi to tak špatné nepřipadalo. Jasné bylo by asi lepší kdyby to nechali nazpívat mužem, aby to lépe sedělo, ale na druhou stranu, jestli nikoho takového nenašli, tak se raději smířím s tím, že ho bude dabovat žena, než aby písnička zněla naprosto otřesně. Jinak písnička se mi líbila daleko více než ta minulá. Jak co se týče překladu, tak nakonec i hlasu.
Dnešní epka na cloudu.
Ja som aj čakala, že Spike bude spievať ženským hlasom, ale popravde sa mi to aj celkom páčilo. Neviem si príliš predstaviť, aby spieval mužským hlasom, nejak mu to nejde (i v origináli ho dabuje žena, konieckoncov). Myslím, že mu to celkom sadlo. A text bol tiež pekný. Takže dnešná časť bola celkovo v pohode.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20