Bronies.cz

Úplná verze: Ary / MelodicPony In Memoriam Live Performance
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Trochu jsem přihodil a už je to skoro na částce, která je potřeba Pinkiesmile
Taky jsem něco málo poslal.
Cílová částka dosažena! Nechci chválit dne před večerem, protože do konce kampaně ještě zbývá 24 dní, ale zatím to vidím velice pozitivně. Díky moc všem, kteří přihodili a nebo náš projekt sdíleli. Vážíme si toho. Twilightblush
Doufám, že přispět ještě půjde. Jen si musím vyřešit nějaké změny ve zdrojích financování přes internet a taky bych něco přihodil.
Taky jsem trochu přispěl  Twilightsmile Teď jen doufat, že se podaří zafinancovat i živý orchestr.
Nemám teď z finančních důvodů moc možnost přispět, ale až přijde nějaká výplata, tak rád přispěju. Aspoň jsem to zatím rozeslal známým. Pokud se podaří zafinancovat živý orchestr a stane se tak tady v České Republice, tak bych chtěl být u toho, pokud to bude možné. Ujít si tohle by mě sakra mrzelo.
Díky za odezvu. Původně jsme plánovali pořídit pouze videozáznam (profesionální, žádný rozklepaný smartphone) a ten pak zveřejnit na youtube. Pokud byste ale skutečně měli zájem u toho být naživo, zkusím se poptat orchestrů, zda je to reálné.

Potíž je v tom, že naše nahrávací seance bude přidružena k nějakému většímu projektu, jako nahrávání CD a podobně (svolávat celý orchestr kvůli 4 minutové skladbě by se velice prodražilo), a za takových okolností rozhodně nebývá zvykem tam mít publikum. Každopádně se na to zeptám. Pinkiesmile

Nahrávat se bude u nás, primární volba je Pražský Symfonický Orchestr, komunikujeme ale i s orchestry Hradce Králové, Zlína a dalších měst.
OT k natáčení
Možná bych se zkusil zeptat Honzdira pokud hledáš někoho na natáčení, přinejmenším bych taky mohl přiložit ruku k dílu.
Hodil by se zaznam z vice kamer (at je kdyztak zaloha) a tez i live stream by nebyl spatny (ze jo Tome Rainbowlaugh ) Raritywink
@Aelipse: můžeš zkusit třeba i http://www.praguefilmorchestra.com/ jinak se můžu taky poptat po možnostech - mám na pražské symfonické hudební scéně pár kontaktů, jen je potřeba je trochu oprášit.
Stran: 1 2 3 4 5 6