Bronies.cz

Úplná verze: Ary / MelodicPony In Memoriam Live Performance
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Ahoj všem, jsem tady s rychlým updatem ohledně našeho projektu. Projekt stále postupuje, byť pomaleji, než bychom si přáli. Facehoof

Koncem jara se nám podařilo vyřešit detaily ohledně instrumentace (a věřte mi, že to nebylo tak snadné, jak to zní) a nyní tedy čekáme, až si náš dirigent uvolní místo ve svém nabitém itineráři a začne pracovat na přepisu do not. V první kampani jsme slibovali, že by noty mohly být hotové v srpnu, ale v tuhle chvíli je zřejmé, že nejoptimističtější termín je září. Tímto se omlouvám všem za neustálé prodlevy, ale v tuhle chvíli už to zkrátka nevisí na nás.

V průběhu srpna budeme pomalu připravovat druhou kampaň, a v souvislosti s ní nás oslovil prodejce hraček z amerického BronyConu, že by pro nás mohl rozdávat informační letáky, pokud nějaké připravíme. Proto bych se na vás chtěl opět obrátit se dvěma prosbami:

1) Potřebovali bychom ochotného umělce / umělkyni, který/á nám vytvoří design letáku. Netrváme na ničem náročném, na detailech se jistě domluvíme. Můžeme to pojmout jako commission a za dílo zaplatit (opět domluva individuálně). Problém je, že to trochu spěchá. BronyCon se koná od 11. srpna, takže bychom chtěli mít hotový návrh nejpozději do dvou týdnů počínaje dneškem. Pokud se mezi vámi objeví někdo ochotný, pište mi prosím do SZ.

2) Blíží se nám Czequestrie a nabízí se myšlenka, pokud organizátoři nebudou proti, že by se nějaké letáky rozdávaly i tam. Náklady za tisk nemám problém uhradit z vlastní kapsy. Jen prosím dejte vědět, jestli by se našel někdo, kdo by tam mohl letáky rozdávat (nebo rozvěsit / nebo obojí). A rovněž by velice pomohl odhad počtu účastníků, ať víme, kolik letáků by bylo třeba tisknout.

Děkuji všem za pozornost!
(20.07.2017, 15:21)Aelipse Napsal(a): [ -> ]2) Blíží se nám Czequestrie a nabízí se myšlenka, pokud organizátoři nebudou proti, že by se nějaké letáky rozdávaly i tam. Náklady za tisk nemám problém uhradit z vlastní kapsy. Jen prosím dejte vědět, jestli by se našel někdo, kdo by tam mohl letáky rozdávat (nebo rozvěsit / nebo obojí). A rovněž by velice pomohl odhad počtu účastníků, ať víme, kolik letáků by bylo třeba tisknout.

Organizátoři s tím určitě problém nemají (však vám už nejednou vyjádřili podporu), ale hodí se jim dát vědět - v tom organizačním mumraji se totiž může snadno stát, že takovéhle zmínky přehlédnou, když je na ně někdo vysloveně neupozorní Twilightsmile nevím, jestli je rozdávání letáků ten nejefektivnější způsob (jsou i jiné možnosti), ale to je spíš na tobě/vás. Každopádně napiš a domluvíme se.

Kapacita Czequestrie je přibližně 300 návštěvníků a zatím je prodej lístků rychlejší, než v minulých letech (kdy bylo přibližně týden před akcí vyprodáno).
Milí přátelé,

rád bych vám v předvečer (skoro Pinkiesmile ) Czequestrie představil letáčky a plakáty, které pro nás velmi ochotně vytvořilo naše Vlče (plakát) a zahraniční umělec RainbowDash (Octavia + orchestr na letáčku). Tímto oběma tvůrcům moc děkujeme, stejně tak jako organizátorům Czequestrie za to, že si pro nás ve svém nabitém itineráři našli čas.

[Obrázek: ns3ajdrenjpch7hzg.jpg?size_id=8]

[Obrázek: 0qmb1dif5kf3ms0zg.jpg?size_id=f]

Současně bych vás chtěl informovat o události The SeaPony Orchestra, která má za cíl mimo jiné zahrát dvě Aryho skladby. Tento projekt se připravoval víc než rok a k jeho uskutečnění dojde tuto neděli v 9:00 našeho času v Bangkoku. Pokud jste si nerezervovali letenky, nezoufejte. Dle našich informací se bude událost streamovat živě a záznam streamu by pak měl být k nalezení na youtube. Rozhodně to nepropásněte. Pinkiesmile

No a na závěr bych vás chtěl ujistit, že ani my nespíme na vavřínech. V současné době se pomalu připravujeme na druhou kampaň (jejímž účelem bude pokrýt náklady za samotný orchestr a nahrávací techniku), komunikujeme s našim hudebníkem, který pracuje na přepisu MIDI do not, jsme v kontaktu s dalšími umělci a především se prokousáváme nesčetným množstvím námětů a nápadů. Pokud budete sami nějaké mít, neváhejte se podělit. Ajsmug

Díky vám všem, že jste s námi.
Milí bronies,

v průběhu posledního měsíce jsem ukuchtil informativní webovky k našemu projektu. Než je začneme šířit do světa skrze facebook, twitter a s trochou štěstí i EQD, chtěl bych se o ně nejprve podělit s vámi.

Můžete se na nich dočíst něco málo o Arym a jeho životě, je tam základní info k našemu projektu, a podařilo se mi do sekce "novinky" utrousit i pár slov o současném vývoji projektu (ve skutečnosti se toho děje o něco více, ale zase jsem se nechtěl rozepisovat moc podrobně). Odkaz na finanční kampaň zatím odkazuje na tu minulou. Až zahájíme druhou kampaň, link přesměruji. Ještě uvažuji o sekci "poděkování", kam zahrneme všechny, kteří nám byli nápomocni.

Budu z vaší strany moc vděčný za zpětnou vazbu, a to především, co vám na stránkách chybí / co by se tam mělo přidat. Díky moc!

MELODIC MEMORIAL
Snad jen drobnosti
  1. chybí mobilní verze, na mobilu se to nedá moc dobře číst kvůli neustálé nutnosti horizontálně scrollovat tam a zpět
  2. doména, myslím že to není takový moc problém ale spíš doporučení. Chtělo by to nějakou normální doménu 2 řadu.
  3. možná českou mutaci webu?
Díky za postřehy!

1) Na mobilní verzi se podívám, a pokud to půjde editovat specificky pro ni, aniž by to rozházelo už jakž takž fungující verzi pro počítače, tak s tím zkusím něco udělat.
2) Nevím, jestli rozumím. Vadí ti tam to 000webhostinger v adrese? I variantu vlastní domény jsem promýšlel, ale vyskytly se tam nějaké technické problém při placení prémiového účtu, tak to holt bude muset počkat.
3) Jo, to je fakt. Přeložit to do češtiny už bude brnkačka, takže na to se vrhnu zítra. Pinkiesmile

Pokud kdokoliv objeví cokoliv dalšího, neváhejte dát vědět. Díky!

PS. A nebojte se hledat i gramatické chyby, vady grafické úpravy a tak. Buďte na mě přísní. Twilightsmile
2) doménu si můžeš koupit nezávisle na web hostingu těmi problémy asi myslíš problémy s web hostingem. Za sebe osobně jakmile je u hostingu nějaký problém tak doporučuju se podívat jinde zvláště pokud jde o nový web. Jak posílal Dex můžeš si ji regnout třeba na wedosu či jinde (forpsi, active24 atd...). Často se vyplatí to mít pod jednou střechou (doménu a webhosting) z toho důvodu že tam máš při nákupu domény slevu na web hosting plus integraci z pohledu toho že ti provider několika kliknutími vše nastaví. Pokud na tohle téma chceš cokoliv vědět můžeš mi písnout PMku.
Jak už tu bylo řečeno, doporučuji pořídit vlastní doménu a hosting (na výběr je v tuzemsku dost a pro tenhle účel je skoro jedno, co vybereš) - nestojí to moc a celá stránka pak působí mnohem důvěryhodněji.
Díky vám třem. Až budu mít volnou chvíli, proženu to mozkovýma buňkama a uvidíme, co z toho zvládnu realizovat.
Stran: 1 2 3 4 5 6