Bronies.cz

Úplná verze: PragoFFest 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Přihlášeno (obojí) a zaplaceno také. Budu se těšit, kdo byl na Conaoke tak si může přijít poslechnout rozšířenou verzi naší cesty po USA (nejenom o MLP conech).
Zdá se, že pár plánovaných pořadů vypadlo. Čili bych tu měl pár volných slotů. Sice už ne v ty nejlepší časy, ale pořád v té nejpřívětivější linii. Raritywink Je tu někdo, kdo by se jich ujal? Přednáška/beseda/hodinový workshop/cokoli.

EDIT: Konkrétně se jedná o následující sloty:
  • pátek 13-14
  • neděle 10-11 (lze vstávací pořad)
  • neděle 12-13
  • případně (a až jako poslední) pátek 20-21
Mám pro vás vánoční dárek!

Rozbalte si ho zde!
Třídy jsou asi už zaplněné co? Ja jen že tam jedu poprve a chci se ujistit abych vše udělal spravně

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
Třídy jsou zaplněné. Na spaní je nás 30, což je absolutní maximum. (Běžná kapacita je 26 lidí.) Snad bude možnost spát na chodbě před našimi místnostmi.

Každopádně, jeden pořad bych potřeboval nahradit. Nechcete ještě někdo přednášet? Aktuální počet nových přednášejících je nula. Twilightoops
Můžu ti tam dát spisovatelský workshop pro začátečníky i pokročilé, nejen o ponících. Rovnou bych tam i dal slajd jak se za poslední rok zvedla literární sekce.
Zaplaceno vyplněno! Rainbowlaugh
Teď už jen čekat a užít si to!
Take zaplaceno a vyplněno. Jen mě mrzi že na mě a kamarada už nezbyla mista ve třídě. No snad přiště

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
@Tom0147: Kdy by měla odehrávat přednáška? Uvažuji, že bych se PGF zúčastnila v sobotu a asi bych si mohla vzít téma ohledně MLP ester eggů mimo MLP, kvalitní obsah by byl snad tak na hodinku.
May: Už jsem tam hodil ten Froldův pořad. Šlo o pátek večer. Ale pokud bys chtěla, pořád bych ti tam v sobotu byl schopen nějaké okénko najít.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11