Bronies.cz

Úplná verze: PragoFFest 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
@Tom: Tak to není třeba řešit, spíš jsem chtěla pomoct, pokud by bylo potřeba, ale když už si to vzal Frolda, jsem jen ráda Pinkiesmile.
Ale taková přednáška by byla velmi zajímavá, pusť se do toho prosím  Pinkiecrazy
Zdravím, můžu jenom poprosit někoho kdo má zkušenosti - Co vše se musí udělat když jedna osoba platí i za někoho dalšího? Zaklikl sem si to v Amberu, vyplnil jméno a zaplatil za oba, musí i ta druhá osoba něco někde vyplňovat nebo už stačí jenom přijít s občankou? Díky Twilightsmile
Druhá osoba musí vyplnit přihlášku a zadat "platí za mě XX".

EDIT: Jako vždy podávám nepřesné informace. Starfooty is right once again!
Dex kecá. Teď mi přišla ofiko informace, že oběma prakticky stačí kód z potvrzení o zaplacení. Důležité je, jestli je druhá osoba listovaná v seznamu účastníků. Pokud jo, netřeba vyplňovat druhou přihlášku. Taky jsem platil za 2.
Svět ve kterém platí to, co se domluví... to by byla paráda.

ZMĚNA UBYTOVÁNÍ

Budeme mít jen jednu spací třídu. Zbytek lidí bude spát ve třídě s Manifestem. Dvacet lidí čistě pony třída, jedenáct v té Manifestí. IMHO to není vůbec žádný problém, protože Manifest jsou strašně v pohodě lidi, 100 % tolerantní a je to jedna z nejpřívětivějších linií.

Kdo by měl problém se spaním s Manifesťáky, ať mi pošle PM.
Kdo by chtěl spát s Manifesťáky, nechť taky napíše.

Každopádně sorry, prodávám, jak jsem koupil. Není to v mé moci, kouzelný luk nevlastním.

PS: Ubytování je jeden z hlavních bodů, které jsem chtěl rozebírat v přednášce "Jak se dělá (Poní)con", kterou jsem ale na PGF nakonec zrušil. Tak třeba na FF...
Přihlášeno, formuláře vyplněny, platba ráno odletí  Twilightsmile

Ubytování:
Jelikož jsem se probral s registračkou až teď...  Pinkiehappy
Tak mi nevadí, že budu spát v záložních pozicích ve třídě s Manifestem  Ajsmug
Pokud jsou tedy volné kapacity pro nově přihlášené  Twilightsmile
Hotovo, zaplaceno. Přijedu už ve čtvrtek, takže vám pomohu s výzdobou, prostě s čím bude potřeba. Jinak, kdyby šlo, určitě bych byl radši kdybych byl ubytovaný s ostatníma broníkama, ale kdyby už opravdu nebylo místo tak přežijí ubytování i u těch manifesťáků. Jinak určitě se nemáš za co omlouvat, to se holt stává.
Podobně jako scalix, pokud už nebude místo, nebudu mít s druhou místností problém, ale jestli bude volno, byl bych radši za bronies Pinkiesmile
Tak jsem to nějak probral. Všichni kteří se vyjádřili ve smyslu, že by radši chtěli být čistě s poníky budou čistě s poníky. Nebo alespoň doufám, protože když jsem rozřazení zařizoval předloni, dopadlo to všelijak.

Btw, kdyby se někdo chtěl ujmout PR stránky věci (asi hlavně FB), nechť se mi ozve. Jde o napsání cca tří až čtyř příspěvků na FB stránku CZ/SK bronies a případně odpovídání na komentáře. Nic složitýho. Jen je to třeba vypouštět kolem sedmé večer.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11