Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava: the Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Jak už jsem psal v PM. Jsme moc rádi, že si se rozhodl přijet. Moc nás to určitě těší. Co se týče ubytování už jsem mluvil s Dominikem, takže budeš ubytovaný u něho. Když tak mu napiš a on už s tebou domluví vše potřebné.
Diky
Mate u me oba pivo
!Vědomostní kvíz: Cena za 1. místo!

Jak jsme již avizovali. Součástí sobotního večerního posezení bude také vědomostní kvíz a aby jste měli nějakou tu motivaci, připravili jsme si pro vás také nějaké ty ceny a jak už bylo dříve řečeno, alespoň podle nás se jedná o opravdu hodnotné ceny. Ale to už je na zvážení každého z vás. No a nyní přišel čas na to, abychom vám odhalily cenu za 1. místo v soutěži. Ti co byli na Velkém brněnském srazu už samozřejmě ví o co se jedná, ale pro ty, kteří se srazu nemohli zúčastnit, tedy prozradím, že tou cenou je kniha The Art of My Little Pony The Movie.

[Obrázek: IMG_20170919_125815.jpg] [Obrázek: IMG_20170919_125845.jpg] [Obrázek: IMG_20170919_130006.jpg]
škoda že jsem tak hloupý a vím prd Rainbowlaugh snad mi na ni dá výherce alspoň sáhnout Rainbowlaugh
Třeba se ti zadaří a vyhraješ ji. Kdo ví. Nesmíš se hned tak podceňovat. Aby ses ještě nakonec nedivil a když nevyhraješ ji, tak možná tu za druhé a nebo třetí místo. Musíš si jenom věřit. Twilightsmile
ta kniha vypadá super, škoda že tam nejedu
a když nevíš dej B Rainbowlaugh
Vím že ty časy jsou orientační, ale. Ten začátek filmu nebude dřív než v těch 16:30? Jde mi o vlak kterým mám případně jet.

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Moc rád bych ti na tvoji otázku odpověděl, ale kdy přesně se film bude promítat tak to bohužel ještě nevím. Je to prakticky jediná neznámá v celém tom harmonogramu, protože začátek a konec srazu je prakticky už jistý. A podle všeho by jsme ani dřívější promítání nestihly. Prohlídka Landeku skončí někde okolo druhé a než dojedeme do obchodního centra, tak to také nějakou tu půlhodinu zabere. Takže určíte dříve jak ve tři by jsme promítání určitě nestihly.
jsme si to vyřešili přes PM, ale jen pro ostatní, aby to bylo jasné. Osobně preferuji čím později tím lépe.
Me je to v celku jedno protoze jsem ubytovany u DominikNika
Kazdopadne vzhledem k tomu se s nim domluvim abych se netahnul do Landeku a kina se spacakem a baglem.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12