Bronies.cz

Úplná verze: Ostrava: the Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
!Další update!

Pomalu, ale jistě se nám sraz blíží. Již za nějaké tři týdny se v Ostravě sejdeme a zažijeme skvělé strávený den. Jsme rádi za každého, kdo se rozhodl přijet. Ale nyní k tomu, co jsem vám chtěl tímto příspěvkem sdělit. Dorazily zbývající dvě knížky, které budou jako ceny vložený do vědomostní soutěže. Jde o knížku My Little Pony the Movie Prequel za druhé místo a My Little Pony the Movie Tempest's Story za třetí místo:

[Obrázek: IMG_20170925_125855.th.jpg] [Obrázek: IMG_20170925_125918.th.jpg] [Obrázek: IMG_20170925_130109.th.jpg] [Obrázek: IMG_20170925_130149.th.jpg] [Obrázek: IMG_20170925_130200.th.jpg]

Dále jsem doplnil sekci "Doprava" a aktualizoval seznam přihlášených. Tímto by byli přípravné práce skoro u konce, nějaké maličkosti by tu ale ještě byli, ale ty hlavní věci jsou zařízené, nyní tedy nezbývá než doufat, že vše proběhne tak jak má a vy si sraz co nejlépe užijete.
Budu muset být jako první posel zlých zpráv Twilightoops

Možná nedorazím kvůli tomu, že se máme stěhovat do novýho baráku...takže má účast je 50/50. Čekám však ještě na oficiální vyjádření vedení. Má přítomnost není 100% Fluttercry
Pozor, pozor! Oznamuji že se mi uvolnilo jedno místo. V případě zájmu mi napište do zpráv Pinkiesmile

Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
!Ubytování!

Je zde další aktualizace. Tentokrát se týká ubytování. Na vědomost se dává, že v tuto chvíli máme již na obou brostelech praktický plno. Zbývá poslední volné místo u Dominika. Tím pádem další zájemce o ubytování budu posílat do domluveného Sokola.
!Registrace na sraz!

Máme zde oznámení, které se hlavně týká těch, kteří se ještě rozhodují jestli na sraz přijet a nebo ne. Jde o to, že přihlášky na sraz budou uzavřený v pátek 6. října.
Registrace: Done!   Twilightsmile
Účast: Po celou dobu srazu
Ubytování: Mám  Ajsmug
Dopravím se: Pony Expresem  Pinkiehappy
Technicky dotaz, když by se chtěl někdo přihlásit po termínu. (dána osoba neví jaj to bude mít v práci. Jde to?

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
I když jsem moc rád, že by chtěl přijet, ale musím trvat na tom, že poslední možnost přihlášky je do toho pátku, později už opravdu ne. Je to hlavně z toho důvodů, abych stihl dotisknout další plakáty, placky a jmenovky, kdyby mi náhodou nevystačily ty, které už mám a zároveň abych stihl zařídit ubytování. Opravdu mě to moc mrzí.
Chtěl bych jenom připomenout, že se nám blíží uzavření přihlášek na sraz. Stane se tak již zítra, takže jestli stále ještě váháte a nebo plánujete přijet, ale na vyplnění přihlášky jste jenom zapomněli, tak ji prosím vyplňte. Dost nám to usnadní organizaci a za mě osobně bych chtěl mít v tom, kdo sem přijede, pořádek. Mockrát vám za celý organizační tým děkují.
Pány a dámové...špatná zpráva.

Bohužel se z osobních důvodů nemůžu v Ostravě objevit. Je mi to líto, ale je to tak Fluttercry
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12