Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2017, Ludwigsburg - doprava a diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Dovolim si taky trochu přispět, a to pro objasnění našeho rozhodnování, proč jsme ti to nechtěli předat:

Autobus organizoval spolek (resp. členi spolku před tím, než vznikl) již od počátku - a důvody proč to nepředávat někomu jinému jsou následující:

a) už to umíme a je to stejný. Tzn. je s tím nejmenší možné množství práce
b) máme jistotu že to bude tak jak s tim počítáme
c) nemusí to být ztrátové

Tzn. za to minimum práce není třeba to předávat někomu jinému. A pokud k tomu přihodíme tu malinkou drobnost, že pokud by byl nějaký přebytek, tak že by sis ho nechal, tak neni důvod to předávat, radši to použijem my na další komunitní věci.

Podtrženo sečteno, tady jsou další 2 důvody, které jsme třeba ani před tím neřekli. Pokud ale neseš neblaze, že jsme tvoji nabídku odmítli, nemáš z toho hned chybně vyvozovat, že tě nějak odepisujeme jako člověka, či organizátora. Jen si to radši uděláme sami i přes to, že by nám předání trochu ulehčilo život.. A pokud ti tohle jedno odmítnutí tak moc leží v žaludku, že kvůli tomu nevidíš důvod "proč tady na tom fóru nadále zůstávat nebo se zapojovat do akcí české komunity" tak dle mě zbytečně přeháníš (dramaaaaa), ale s tím nic neuděláme, to se každý rozhoduje sám.
Tyto důvody mi nebyly sděleny. Jamis mi napsal víceméně jen ty peníze. A vzhledem k jeho postoji, tomuto faktu se mi nediv, že mi připadalo, že tady už o mne nikdy nestojí. S tím jak on si vykládá význam toho slova a jak já.

Se zapojováním to bylo myšleno zejména tak, že si zůstanu u svého ibisu, pro ty kdo o to budou stát (což je jediné co umím) a na zbytek se vykašlu a nechám to na lidi, kteří mají správné komunitní cítění, které já nemám.
Aktualizován seznam zájemců a plateb!

Počet cestujících se zvedl na 24.
Připsány další dvě platby - za mě a za Toma Pinkiesmile (s Takeruem jsem domluvený, že to pošle trochu blíž odjezdu busu)
Otázka: 24 cetujících, nezvedne to cenu busu na jednoho?
https://www.boa.m-l-g.info/

Pokud chcete vzít svého plyšáka na PlushieCon, zbývá týden na předregistraci. (Je možno registrovat se i na místě, ale doporučuje se předem)

Další info zde: https://www.eurobronies.org/thread-649.html




A co si představit, když se řekne PlushieCon?

Třeba...
[Obrázek: 7feaf1d24abe30940ad7e1165be7faf1.jpg]
Galacon jiz za tyden, posledni sance jak nastoupit na tento rozjety bus! Rainbowlaugh
Místa na Ibisu stále jsou, takže se stačí jen příhlásit a zaplatit samozřejmě Pinkiesmile
The ride never ends!
Super, tak právě jsem dostal zprávu, že můj text na malou stand up comedy na cosplay contestu je povolen. Určitě doražte, máte se na co těšit Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12