Bronies.cz

Úplná verze: Nejoblíbenější Poník?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
mno proč odpovídám už vím protože mám rád ze všech nej fluttershy!
Komu by to nebolo jasné tak Dashie Rainbowlaugh, a najmenej asi Rarity
Nevím. To je těžké. Hodně mě jako berou pegasové a to mi výběr moc neulehčí, protože: Rainbow Dash, Fluttershy, Scootallo, Spitfire, Soarin, Derpy,... všichni jsou dokonalí.
Můj nejoblíbenější poník je Rainbow Dash. Sice se mi nelíbí, jak se někdy chová, ale jinak tomu dává šťávu. Rainbowkiss V díle, kdy se Twilight Sparkle rozhodovala, koho vzít na galavečer (nebo co to bylo Rainbowlaugh), tak se chovala trošku sobecky (jak ostatní řekli, že lístky nechtějí). Rainbowlaugh Ale líbí se mi všichni poníci. Hlášky Fluttershy jsou taky docela srandovní a navíc, kdo by mohl tak roztomilému poníkovi ublížit? Fluttershyouch Rarity to je naše krasavice Raritywink, Applejack to je správná kovbojka Ajsmug a pak tu máme naši chytrou Twilight. Twilightblush Já miluji MLP! Jen mám strach, aby tento seriál neukončili. Třetí série by měla mít jen 10 dílů, ale snad to nic neznamená. A neodešel náhodou někdo z těch lidí, kteří na tom seriálu pracují?
Dílů má bejt 13, pravděpodobně pak bude i 4. série, třetí série bude mít premiéru někdy v listopadu (možná 11.11.) a Lauren Faust, ta která to víceméně celý vymyslela, měla odejít už po první sérii a teď je prej něco jako externí poradce. Možná odešli i nějaký další, ale nevěřim že by to utnuli tak brzo, tomu asi nevěří nikdo tady. To neni jako konec StarGate Universe po dvou sériích z důvodu nízký sledovanosti a zadluženosti, s timhle prej Hasbro a Hub problémy nemají... No to je asi tak všecko co k tomu vim a můžu říct.
Fluttershy a Luna Ajsmug
pipa943: to samý Pinkiehappy
Rainbow Dash a Derpy Hooves, potom zbytek Mane6 bez nějakýho konkrétního pořadí. Je tak težký vybrat jen jednoho...
Když...když...to je tak...uhm..těžké Fluttershysad Ale nejrozkošnější je prostě Fluttershy a nejlegračnější Pinkie Rainbowkiss
Pinkamina Diane Pie