Bronies.cz

Úplná verze: Nejoblíbenější Poník?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nejoblíbenější pony Twilight. Ale na Rainbow mi pořád nedají spát ty její barvičky Rainbowlaugh - až některá definitivně vyhraje, dám vědět Rainbowlaugh
Nejoblíbenější poník...moje oblíbené téma.

Třídíme-li podle typu:
Ze zemních poníků jednoznačně Applejack, v těsném závěsu Pinkie Pie a po ní Applebloom. U jednorožců na prvním místě Twilight Sparkle, pak Trixie a potom Rarity. No a u pegasů to je Rainbow Dash, Scootaloo (je-li brána jako pegas a ne zemní poník s přídavným pohonem, neboli bzučítky) a na třetím místě Spitfire (ve Wonderbolts academy byla moc hezká...ty brejličky a ta uniforma a...). Z alicornů Luna, Celestie a na třetím místě Cadence.

Dle roztřídění Mane6, CMC, ostatní:
Z Mane6 to jsou AJ, pak RD, a na třetím místě TS. V CMC je to Scootie, Sweeite, Bloomie. A z ostatních zlatou medaili získává Derpy Hooves, stříbra se chytá opět Spitfire, a z ponižujícím bronzem se poníženě plazí ponížená Vinyl (jak ponižující...).

Ale musíte brát v úvahu Antariovo roztřídění:

Na prvním místě, numero uno v Equestrii, císařovny krásy, alfy i omegy, tyto si odnášejí zlato: Applejack, Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Luna, Derpy Hooves, Trixie, Vinyl Scratch a Scootaloo.
Druhé místo, stříbrný post, královny krásy, numero 2 v Equestrii, bety i psí: Rarity, Fluttershy, Celestie, Sweeite Belle, Applebloom, Cadence, Octavia, Cheerilee a Colgate.
Třetího místa se ujímají nositelky bronzu, princezny krásy, numero 3 v Equestrii, gammy i chý: No všichni ostatní.
Rainbow Dash Fluttershy Princess Luna Derpy Hooves Lyra Heartstring
[Obrázek: 485370_4477040972587_1446335025_n.jpg]
Pinkie! Raritystarry je Úžasná Ajsmug ne tolik jako Applejack, Rainbow Dash a Twilight Sparkle...je ale hned za nima, na druhém místě Flutterryay
Applejack je úžasná Ajsmug Čestná, zodpovědná, pracovitá, zručná..., škoda jen, že mám všechny z mane6 radši. Teda kromě Fluttershy.

Orion

Luna forever! Pinkiesmile K tomu nemám co dodat.
A z mane 6... Tak teda, ještě nedávno jsme v tom měla úplně jasno a všude jsem hlásala, že RD je můj nejoblíbenější poník, ale dneska se můj žebříček hodně mění a nějak se nemůžu rozhodnout. Povětšinou je to teda Dashie, mám ji fakt ráda, ale někdy mě trochu znechutí (jenom trochu Rainbowlaugh) a v tom okamžiku je na prvním místě Twilight nebo Pinkie. Za nimi je hned Fluttershy. Rarity a Applejack se pohybují spíše někde níž.
Z "vedlejších" poníků je to určitě Sweetie Belle - její squaky a hlášky jsou naprosto bezkoknurenční. Pinkiesmile
Applejack Rainbowlaugh stále a ještě na zbytek života Ajsmug
Tenhle:
[Obrázek: fun-11.jpg]
applejack a derpy jsou prostě nejlepší a kdo tvrdí opak ten sestoupil na temnou stranu síly Rainbowlaugh