Bronies.cz

Úplná verze: Časopis My Little Pony
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(21.11.2014, 15:36)Deeter Spirit Napsal(a): [ -> ]Azuliana: Myslím že Rarity by jsi měla ještě stihnout koupit. Podle mě jí ještě v trafikách mají.

Nemají, už je vraceli zpátky (jak jsem právě zjistila)
Tak zkus nějaké obchody kde prodávají magazíny.
(21.11.2014, 16:51)Black Napsal(a): [ -> ]U nás na Slovensku sme tak trochu pozadu, tak kdo by chcel Rarity môže o mesiac alebo dva príjsť na Slovensko a kúpiť si časák Twilightsmile .
Rozmýšľam neskôr kvôli Fluttershy absolvovať menšiu cestu v čase Rainbowlaugh
Pokud to někdo neví: ty neprodané časopisy se posílají zpět do Egmontu. Pokud chcete, tak si tam prostě napište o konkrétní číslo a oni vám ho za běžnou cenu pošlou Pinkiesmile jen to vyžaduje trochu úsilí navíc.
No tak dneska sa mi prekvapivo podarilo získať to číslo s Rarity a to pôvodne som ho čakal niekedy v januári u nás Twilightsmile Ale v jednom výklade som dokonca videl tri MLP čísla vedľa seba a to 9, 10 a 11. Neviem, čo to je zrazu takto, asi sa Slováci rozhodli dupnúť na plyn Twilightblush Takže takýmto tempom sa aj Fluttershy dočkáme skôr ako v apríli. Tak sa mi to predsalen podarilo, čo som chcel. Rarity pod stromčekom Pinkiehappy
Ktože nám to pribudol! Twilightblush
[Obrázek: IMAG0160.jpg]
Dneska jsem si konečně byla koupit FS :3 :3 :3 Je vážně překrásná Heart
[Obrázek: CIMG6977.jpg]

Tady jsou mí ALL poníci z časopisů :3 :3 FS se k nim konečně už připojila :3 hihi :3
[Obrázek: CIMG6978.jpg]
Taky jsem ji dnes byla koupit, je roztomilá. Flutterryay
Nevíte jestli by šlo dodatečně objednat i starší čísla časopisů ve kterých byli ty předcházející figurky a v jakých číslech byli?
Objednat starší čísla časopisů jde - stačí napsat do redakce Egmontu.