Bronies.cz

Úplná verze: Časopis My Little Pony
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
@EresielRanwa: S časopisovou sekcí v Tescu (konkrétně s těmi v Brně a Uherském Hradišti) mám vždy dobré zkušenosti, co se týče dnů kdy číslo vychází. Navíc si vybereš tu nej figurku Pinkiehappy
Tak už aj ja mám Sunbursta vďaka bronymu, čo mi ho doniesol do Blavy na stretko Twilightblush Tak teraz budem u nás čakať na ďalšiu figúrku do marca.
Já nakonec taky uspěla Twilightsmile Přepadla jsem v úterý Tesco ve Štětí  Pinkiecrazy Mám v plánu s dítkem co nejdřív poskládat i tu elementovou drahokamparádu v časáku - jen to odkládám pro obavu, jestli ještě někdy vzlítnu po souboji s nůžkami a lepidlem Rainbowlaugh
Tak Silverstream je konečně doma a musím říct, že je opravdu moc krásná Heart
Dokonce se k ní váže jeden menší příběh jak jsem se k ní dostala. Ten si můžete přečíst: !!! ZDE !!!
Silver jinak při ponoření do studené vody mění dokonce barvu. Tak přikládám svoje video ^^

[Obrázek: 53921507_2335392703452190_93802975661863...e=5D245626]
[Obrázek: 54377099_2335401160118011_20997366683690...e=5CDAE1A6]
Hmm a v Česku letos nebude, nemáš náhodou dvě? Jednu bych bral.
Ferraripony: Nemám bohužel dvě a ani se nemám možnost k další se dostat. Jak jsem psala v odkazu tak tohle byl dárek... Na Ebay jsou ještě celkem za málo... Dívala jsem se na to... Takže jedině tam rychle koupit než budou drahé ^^""" Jenom to poštovné k tomu je nic moc, ale když to posílá samotná osoba člověk si nevybere ^^"""""
Nechcete někdo přiobjednat a podělit se o poštovné? https://www.ebay.com/itm/My-Little-Pony-...SweI1cS2t7
Na stáncích už na všechny nedočkavě čeká Sweetie Belle

Je docela malá ale má CM na obou bocích
[Obrázek: 1604gbb.jpg]
No konečne, lebo však to je vrchol, že Silver Stream vôbec nebola Twilightoops Aj celkovo dlho nebola žiadna figúrka. Mohlo by u vás niečo byť aj v máji (najlepšie taká Autumn Blaze Pinkiehappy ), lebo vtedy idem do Brna a u nás to má dvojmesačné omeškanie.
LEGION_1: Silver u nás ani nebude a co jsme byli v Polsku tak zatím netuším zda něco dál bude pač tam zrovna dávaly kraviny... Ale jak budeme v Polsku zase a jak opakují u jednoho časopisu figurky tak plánuji až bude stojící Celestie a Silver, že je dovezu ^^ Takže se jich lidé mohou dočkat... Tedy jen pokud je budou opakovat, ale zatím opakují vše co bylo.... Nu a další musíme tam v tom měsící jet když budou ^^"""
Tak doufám, že někoho pak pozěším :3 Aspoň se budu snažit Rainbowlaugh