Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +--- Téma: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 (/Vlakno-Sbornik-bronies-autoru-a-ilustratoru-2014) |
Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Tuxik - 18.07.2015 Přeji všem dobrý večír! Po všech nezdarech a nutných odkladech to vypadalo, že Sborník 2014 je mrtvý a dávno zapomenutý projekt, avšak dnešek značí o úplném opaku! Dnes totiž Sborník bronies autorů a ilustrátorů za rok 2014 vydáváme a za malý moment se sami budete moci podívat, co jsme pro vás přichystali Vlče pro vás připravilo dvě verze Sborníku. Jedna verze je přizpůsobena pro digitální prohlížení, zatímco druhá je připravena pro knižní tisk (pokud se najdou zájemci, nevidím problém, proč neudělat několik výtisků). Ovšem nic vám nebrání tomu, abyste si na svých přístojích nepřečetli knižní verzi Sborník. Zvolte formu vám příjemnější formu Ještě jednou Vlčeti děkuji, že se s plným odhodláním zhostila sazby. Bez ní by Sborníku nebylo. Dostupné verze: Knižní verze (A4 na šířku) Digitální verze (A4 na výšku) A jak už to někdy bývá, sem tam se někdy přehlédne nějaká chyba a ne každému musí Sborník sednout, kdyby se tak událo, napiště na bronies.sbornik@gmail.com, nebo klidně i sem do vlákna. Do 2.8.2015 sesbíráme informace ze zpětné vazby a následně uděláme opravy. Do tohoto data má každý autor možnost se ke Sborníku vyjádřit, kdyby chtěl něco ze svého díla upravit. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - RadlanJay - 18.07.2015 Wow. Tak nakonec se to stihlo před novým rokem. Gratuluji všem, kteří se na sborníku podíleli - vypadá to opravdu dobře. Skvělá práce! Teď si to jenom všechno přečíst, a napsat nějaké to review. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - sc@lix - 18.07.2015 Moc bych chtěl poděkovat všem, kteří se na sborníku podílely. Vím jakými peripetiemi jste si museli projít, než jste ten sborník vydaly. O to víc vám patří moje uznání. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Baterka - 18.07.2015 Ahoj jen že někam zmizel Discord na zadní stranu obálky. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Discordian - 18.07.2015 Najs! RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Vlče - 20.07.2015 Myslím, že nikdo nemá ani tušení, jak moc jsme rádi, že Sborník 2014 konečně vyšel I když se v průběhu stala spousta věcí, které naši práci dost negativně ovlivnili, máme ho i tento rok tady. A velké DÍKY patří Tuxikovi, který to nevzdal a dotáhl to až sem (a možná dotáhne ještě dál). Vděk mám samozřejmě i pro Rwakka, který sice nedokončil tento projekt na postu hlavního vedoucího, ale měl tu odvahu do něj tento rok znovu jít a začal s ním. (I přesto, že vedení takového velkého společného projektu je velice náročné.) Poslední díky ode mě patří Baterkovi za to, že zachránil Arosisovu povídku, které hrozilo vyloučení (pro mě, z poněkud nepochopených důvodů... ) Teď už ale k samotnému Sborníku. (Doufám, že se nikoho příliš nedotknu, protože budu asi celkem tvrdá. Když jsem každou povídku musela procházet snad 100x, tak mi prostě některé aspekty časem velmi brnkaly na nervy ) Celestia Regina Noctis Kopýtka od mydlinek Má nejdražší lilie Zebří píseň Motýlku, rád tě mám Spike a Twilight, Ochránci Equestrie, Discord Chodit v jejích podkovách Sunlight Když usměje se slunce Ach ty klisen problémy Souznění osamělých duší Cukr RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Laira - 21.07.2015 Super, konečně. Budu si muset někdy udělat chvíli a všechno si přečíst. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Aelipse - 22.07.2015 Jsem velmi rád, že jsem si konečně našel čas zase načíst nějakou literární tvorbu z rukou bronies, a rovněž mě těší, že jsem sáhl právě po novém sborníku. Zatím jsem zvládl pouze jednu povídku (v tomto počasí po mně více nechtějte ) - Kopýtka od mydlinek - a musím hned za čerstvých dojmů pochválit oba autory. Cwossie se trefila přesně do mého oblíbeného žánru, když se rozhodla vyprávět dojemný příběh jedné nám známé klisny, a Kájovy ilustrace byly opravdu kouzelné. Matně si vybavuju, jak jsem asi před dvěma lety brouzdal tvými kresbami, a musím říct, že ses za tu dobu neuvěřitelně zlepšil. Těším se, že si zase v dalších dnech najdu trochu času na další z povídek. Současně doufám, že se sborníku dostane trochu více pozornosti, protože takové množství tvořivé práce je potřeba ocenit. RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Keranis - 22.07.2015 (20.07.2015, 01:46)Vlče Napsal(a): Keranis- tuhle povídku jsem si neskutečně užila a na některých vtípcích jsem se smála ještě dlouho po přečtení jenom jsem si na ně vzpomněla Vážně velmi povedená s vtipnou pointou jak má být Co musím ale vytknout je ta úprava, vládne v ní strašný chaos. Trojtečky na samostatných řádcích mi neskutečně pijí krev! a v dalším výčtu už radši pokračovat nebudu Heh, jsem rád, že se líbilo A ohledně úpravy: No jo, já byl vždycky superpřísný grammar nazi a pohrával jsem si se stylistikou, ale forma mi do hlavy prostě neleze RE: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014 - Aelipse - 23.07.2015 Právě jsem dočetl i Keranisovu povídku a je to bomba. Je to postavené na výborném nápadu, a velmi, opravdu velmi vtipně napsané. Pokud jsou i ostatní tvé počiny takto čtivé, budu si muset někdy vyhradit čas a probrouzdat tvoje vlákno. |