Bronies.cz
školní prospěch broníků - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas)
+--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy)
+--- Téma: školní prospěch broníků (/Vlakno-skolni-prospech-broniku)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: školní prospěch broníků - reinbow brony - 06.07.2013

Jak včem neco my jde ale spíže mi víc přednetů nejde než jdeTwilightblush
první stupeň jsem byl nadprůměrní ale teď ...
skrátka mě teď nejvíce asi těší že jsou prázdniny a že základka je v tahuTwilightsmile

RE: školní prospěch broníků - Mong - 19.07.2013

Ve třídě je nás 6 co koukáme na poníky a školou si proklouzáváme hitparáda Pinkiesmile Konkrétně já samí jedničky jenom 2x2 Pinkiesmile Před poníkama jsem byl jak středoškoláci - Čtyřka, je to tam!

RE: školní prospěch broníků - dudakhonza - 19.07.2013

Tak já měl letos nejlepší vysvědčení od 3. třídy - první střední jsem nezvolil příliš šťastně, po dvou letech jsem přesídlil ze stavebky na elektro a teď jsem naprosto spokojený Pinkiehappy

RE: školní prospěch broníků - MrDefinitionCZ - 26.07.2013

No já měl teď na konci 8mé tři dvojky... Jinak za 1.. Rainbowlaugh

RE: školní prospěch broníků - -Rainbow- - 27.07.2013

1) Když jsem mlp neznal : jedničkýý jooo jedničkýý ! ... ...

2) Když jsem uviděl poníky na internetu a zjistil co to je : 2 3 2 1 3 1 1 2 ! ... ...

3) Když jsem to nenáviděl : jedničkýý a někdy 2 ! ... ...

4) Když jsem se stal bronym : 4 4 4 4 4 5 4 2 4 5 2 ! ... ...

Hmmm... že bych to měl začít nenávidět ? Rainbowlaugh

RE: školní prospěch broníků - Niky - 27.07.2013

No já mám docela dobrý známky na vysvětčení jsem měla jen dvě trojky jinak samí dvojky a jedničky

RE: školní prospěch broníků - Fan.Tomas - 31.07.2013

To jsem tu jediný, kdo si myslí že dobrý prospěch jsou přinejhorším jedničky a zhruba tři tři dvojky?
A když už píšu na fórum tak za sebe samé jedničky a jedna dvojka (čeština) v 9. třídě.
Píšu z pohledu základní školy, takže středoškoláci to musí brát s rezervou.

RE: školní prospěch broníků - Hotsteppa - 31.07.2013

základná: exceloval som

gympel: ako kedy, matematiku a fyziku som nenávidel (raz som z matematiky prešiel LTT), biológiu a jazyky som mal celkom rád

vysoká: kdesi okolo priemeru, občas nejaké to A zo skúšky (žiaľ, mnoho teórie, málo praxe)

(15.06.2013, 08:47)ČuprBrony Napsal(a): Na VŠ jedu spíš na zelená políčka, než na průměry, protože některé předměty jsou děs běs úplně zbytečné a moje pragmatické srdce pláče. Od té doby co jsem si přiznal, že MLP:FiM je skvělé, tak se držím na průměru B Rainbowlaugh ale je to spíš náhoda. Objektivního zkoušejícího a vyvážené testy jsem tu ještě nepotkal.

Ja úprimne nemám rád ľudí, ktorí presedia 24/7 nad knihami, len aby nedajbože nedostali 99 bodov zo 100 a ten jeden kdesi stratili (spolužiačka je ten prípad, hysterčila z B zo skúšky z nepodstatného predmetu). Je rozdiel medzi poctivým študentom a psychopatom.

Objektívny skúšajúci? Zažil som skúšajúceho, ktorý na pre nás totálne zbytočný predmet kládol taký dôraz, že až, no jediné, čo malo zmysel, boli kredity; samotný predmet bol úbohá fraška. Iný prípad bol profesor, ktorý hodnotil v štýle "A vám dať nemôžem, lebo nie ste medici, FX vám dať nemôžem, tak vám dám E." Išiel som na skúšku k jeho kolegovi, dostal som A a s kľudom Angličana odišiel domov Twilightsmile

RE: školní prospěch broníků - Ponywulf - 04.08.2013

Tak Tento rok jsem dokončil pátou třídu základní školy a měl jsem matiku za 2 jinak vše za 1.Bohužel ostatní třídy před tím jsem měl vše za jedna.A ta dvojka byla o fous(málem za jedna).Celkem vynikám ve všem kolem dějin a přírodovědy.

RE: školní prospěch broníků - Mystery - 06.12.2013

Průměr ale vynikám v ajině. Rainbowlaugh