![]() |
školní prospěch broníků - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: školní prospěch broníků (/Vlakno-skolni-prospech-broniku) |
RE: školní prospěch broníků - reinbow brony - 06.07.2013 Jak včem neco my jde ale spíže mi víc přednetů nejde než jde ![]() první stupeň jsem byl nadprůměrní ale teď ... skrátka mě teď nejvíce asi těší že jsou prázdniny a že základka je v tahu ![]() RE: školní prospěch broníků - Mong - 19.07.2013 Ve třídě je nás 6 co koukáme na poníky a školou si proklouzáváme hitparáda ![]() ![]() RE: školní prospěch broníků - dudakhonza - 19.07.2013 Tak já měl letos nejlepší vysvědčení od 3. třídy - první střední jsem nezvolil příliš šťastně, po dvou letech jsem přesídlil ze stavebky na elektro a teď jsem naprosto spokojený ![]() RE: školní prospěch broníků - MrDefinitionCZ - 26.07.2013 No já měl teď na konci 8mé tři dvojky... Jinak za 1.. ![]() RE: školní prospěch broníků - -Rainbow- - 27.07.2013 1) Když jsem mlp neznal : jedničkýý jooo jedničkýý ! ... ... 2) Když jsem uviděl poníky na internetu a zjistil co to je : 2 3 2 1 3 1 1 2 ! ... ... 3) Když jsem to nenáviděl : jedničkýý a někdy 2 ! ... ... 4) Když jsem se stal bronym : 4 4 4 4 4 5 4 2 4 5 2 ! ... ... Hmmm... že bych to měl začít nenávidět ? ![]() RE: školní prospěch broníků - Niky - 27.07.2013 No já mám docela dobrý známky na vysvětčení jsem měla jen dvě trojky jinak samí dvojky a jedničky RE: školní prospěch broníků - Fan.Tomas - 31.07.2013 To jsem tu jediný, kdo si myslí že dobrý prospěch jsou přinejhorším jedničky a zhruba tři tři dvojky? A když už píšu na fórum tak za sebe samé jedničky a jedna dvojka (čeština) v 9. třídě. Píšu z pohledu základní školy, takže středoškoláci to musí brát s rezervou. RE: školní prospěch broníků - Hotsteppa - 31.07.2013 základná: exceloval som gympel: ako kedy, matematiku a fyziku som nenávidel (raz som z matematiky prešiel LTT), biológiu a jazyky som mal celkom rád vysoká: kdesi okolo priemeru, občas nejaké to A zo skúšky (žiaľ, mnoho teórie, málo praxe) (15.06.2013, 08:47)ČuprBrony Napsal(a): Na VŠ jedu spíš na zelená políčka, než na průměry, protože některé předměty jsou děs běs úplně zbytečné a moje pragmatické srdce pláče. Od té doby co jsem si přiznal, že MLP:FiM je skvělé, tak se držím na průměru B Ja úprimne nemám rád ľudí, ktorí presedia 24/7 nad knihami, len aby nedajbože nedostali 99 bodov zo 100 a ten jeden kdesi stratili (spolužiačka je ten prípad, hysterčila z B zo skúšky z nepodstatného predmetu). Je rozdiel medzi poctivým študentom a psychopatom. Objektívny skúšajúci? Zažil som skúšajúceho, ktorý na pre nás totálne zbytočný predmet kládol taký dôraz, že až, no jediné, čo malo zmysel, boli kredity; samotný predmet bol úbohá fraška. Iný prípad bol profesor, ktorý hodnotil v štýle "A vám dať nemôžem, lebo nie ste medici, FX vám dať nemôžem, tak vám dám E." Išiel som na skúšku k jeho kolegovi, dostal som A a s kľudom Angličana odišiel domov ![]() RE: školní prospěch broníků - Ponywulf - 04.08.2013 Tak Tento rok jsem dokončil pátou třídu základní školy a měl jsem matiku za 2 jinak vše za 1.Bohužel ostatní třídy před tím jsem měl vše za jedna.A ta dvojka byla o fous(málem za jedna).Celkem vynikám ve všem kolem dějin a přírodovědy. RE: školní prospěch broníků - Mystery - 06.12.2013 Průměr ale vynikám v ajině. ![]() |