8. Zimní Karaoke party (2019) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz) +--- Téma: 8. Zimní Karaoke party (2019) (/Vlakno-8-Zimni-Karaoke-party-2019) |
8. Zimní Karaoke party (2019) - TechnikTomCZ - 15.12.2019 Děkuji za tenhle sice malí, ale úžasný sraz. Strašně rád jsem se zase viděl s přáteli a potkal nové. A také strašně moc děkuji organizátorům a staffákům, za jejich ochotu a suprově uspořádaný sraz. Tak se moc těším na další Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - a10 - 15.12.2019 Děkuji organizátorům a účastníkům za parádní víkend! Ahoj v Bratislavě. RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - NitramBro - 15.12.2019 Také se přidávám s díky všem zúčastněným, super akce jako vždycky Příkládám odkaz na fotoalbum a společné foto: RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Nouth - 16.12.2019 Díky, bylo to fajn! RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Inlustris - 16.12.2019 Díky všem za sraz. Jsem rád že se nevyplnily přepovědi typu "Fandom is dying" tahle parta už dávno seriál přerostla a doufám že se budeme vídat i dál RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - JamiMartin - 16.12.2019 Díky moc za super víkend. Jedno velké DĚKUJI Jamisovi za rezervaci místa. Ještě jenou ti děkuju. P.S. : Příště fakt větší prostory, to bude třeba. Abych nezapomněl, na dalším ročníku by bylo dobré mít drinky. Díky moc ještě jednou RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Frolda - 16.12.2019 Ony se drinky blbe delaji, kdyz pronajimatel trva na tom, ze bar si zaridi oni. Myslenka o vetsich prostorach tu je, ale zkus si najit misto pro trista lidi v rozumne cenove kategorii, ono to neni tak lehky jak se zda a to papirovani kolem je fakt moc zly. Vemte si, ze tohle vsechno se dela ve volnem case a ta cena ze vstupenek nejde jen na misto plus veci, ale je tam toho hrozne moc. Jak rekl klasik: Nejvetsi nouze v tomto fandomu je o dobre napady! RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Jamis - 16.12.2019 @all: Jsme rádi, že se líbilo je skvělé si tady přečíst, že se sraz líbil. Je to velká motivace pokračovat v činnosti dál. Sám pomalu dospávám tu nahromaděnou únavu uplynulých týdnů (kdo mě v neděli viděl, ten chápe...). Práce nekončí, ještě chybí pár věcí k vyřízení. Ale to už je věcí organizace. @NitramBro: Díky za fotky! @JamiMartin: Rádo se stalo, však sis to zasloužil Budeme rádi za zpětnou vazbu k akci - tady patrně nemá smysl nějaký složitý způsob, prostě napište, co se vám líbilo a co by stálo za to zlepšit, sem do vlákna. Pravdou je (jak píše Frolda), že většiny problémů jsou si organizátoři vědomi, nicméně ne všechno je patrno hned. Známé nedostatky:
Osobně beru jako obrovské pozitivum, že akce proběhla velmi hladce (např. téměř žádná fronta na vstup, rychlá příprava i úklid) - pár běžných zádrhelů, které se na místě povedlo vcelku rychle vyřešit, ke každé větší akci chtě nechtě patří. Má velká poklona a díky celému organizačnímu týmu za skvěle zvládnutou akci!
RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Ruw - 16.12.2019 Se přidávám k obrovskému díky za celou akci. Pro mne premiéra a věřím, že se ukáži i příště. RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - DanyB - 16.12.2019 Děkuji za akci. Se vším jsem byl spokojen. |