![]() |
[Kritika] ʙᴀᴛᴇʀᴋᴀ - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: [Kritika] ʙᴀᴛᴇʀᴋᴀ (/Vlakno-Kritika-%CA%99%E1%B4%80%E1%B4%9B%E1%B4%87%CA%80%E1%B4%8B%E1%B4%80) Stran:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
|
RE: Kout u rozlitých vodovek. - Aya Yai - 14.12.2015 OT everywhere: (14.12.2015, 16:55)Rainfall Napsal(a):(13.12.2015, 23:14)Aya Yai Napsal(a): Když máte s tímto logem problém, udělejte něco lepšího sami. Dovolím si podotknout, že to se dá aplikovat na úplně cokoliv. O všem můžu prohlásit, že je to bleble, ačkoliv se v tom ani zbla nevyznám, to ovšem neznamená, že bych to prohlašovat měla. A když už to jo prohlasovat musím, protože mi to nedá spát, tak se alespoň nechovám jako hulvát. Trochu taktu by mnohým neuškodila. Jinak: moje pobídka měla spíš lidi přimět, aby si uvědomili, že i takové logo dá autorovi práci, že si ho nedělá jen tak pro srandu králíkům, ale aby lidem udělal radost. (I když se zas a znovu ukazuje, že všem se zkrátka zavděčit nedá.) Opravdu neočekávám, že každý hned pocválá nakreslit logo s Libuší. (Ačkoliv by se mi to líbilo a holt jistá forma propagace musí být. ![]() RE: Kout u rozlitých vodovek. - Baterka - 14.12.2015 Zatím se zdržím svých dramaqeen výlevů. A budu se vám snažit odpovědet az mi skončí výtvarné přednášky. ;) RE: Kout u rozlitých vodovek. - Hotsteppa - 14.12.2015 (14.12.2015, 17:28)Jamis Napsal(a): dokážeš ty snést kritiku své kritiky? A tuhle diskuzi taky nevedeme poprvé... Jamis OT RE: Kout u rozlitých vodovek. - Aelipse - 14.12.2015 No já normálně žasnu nad některými reakcemi (Draim, Hotsteppa?). Není kritika jako kritika, pánové. Cílem kritiky je upozornit na subjektivní nedostatky a navrhnout způsob zlepšení. Napsat "tvůj styl se mi hnusí" není kritika, ale normální hulvátství. Co si z toho má jako ten umělec odnést? V čem se má jako zlepšit? Kde je konstruktivita? Já sem chodím prakticky výhradně kvůli umělecké tvorbě členů. Baterka, Vlče, Ary, Eugene, RadlanJay a jim podobní jsou lidi, kteří si zaslouží respekt, protože toho času a úsilí, které věnují do tvůrčí práce, si netvůrčí část populace dovede jen dost těžko představit. Dělají to zadarmo, dělají to pro radost, dělají to pro vás. A pokud se k nim budete chovat takto, těžko od nich můžete očekávat další práci ve prospěch komunity. V zásadě souhlasím s tím, co napsal Jamis, a upozorňuju, že na tvůrčí činnosti svých členů tahle komunita do značné míry stojí. Bez ní vám zbydou jen občasné srazy v hospodě a generální offtopic vlákno plné ptákovin. RE: Kout u rozlitých vodovek. - Rainfall - 14.12.2015 Mácaman: Tak jasně, já to chápu. Já spíš nesnáším takovou argumentaci. A pak se ptám, jak to víš, odkud víš tohle a tak. A to s těmi trendy, to byla právě taková otázka, na kterou není odpověď, protože až na Baterku to nikdo vědět přímo nemůže ![]() Aya Yai: Samozřejmě, pokud se člověk v něčem nevyzná vůbec, tak by spíše neměl ![]() RE: Kout u rozlitých vodovek. - Baterka - 14.12.2015 Diky aya ! ![]() RE: Kout u rozlitých vodovek. - Discordian - 14.12.2015 Aelipse: RE: Kout u rozlitých vodovek. - Elevea - 14.12.2015 (14.12.2015, 19:05)Discordian Napsal(a): ... ![]() RE: Kout u rozlitých vodovek. - Frolda - 14.12.2015 Autor má právo na vlastní stylizaci a na svůj styl. Je to mnohem lepší než zírat na jeden a ten samý vektor, který se tisíckrát přebarví a jak tam k tomu někdo napíše Bronies.cz. To radši tisíc takových log, jaké udělal Baterka, než jeden tenhle mnohokrát zrecyklovaný hnus. Z pohledu autora/kreslíře říkám, že poslouchat věci typu: Tohle je hroznej s**t. od někoho, kdo v životě nenapsal/nenakreslil jedinou čárku, mi přijde jako ztráta času. Něco jiného je, když někdo, kdo sice nekreslí a nepíše, ale hodně se dívá a hodně čte přidá příspěvek ve stylu: "Tohle bych upravil, protože to nesedí z tohohle a tohohle důvodu, tady tomu chybí křidýlka a asi bych zvolil jiný odstín barvy jako je tohle." To si klidně rád poslechnu, i když mě trochu vnitřně zdebtá za to, že můj obrázek není tak úžasný jak se na první pohled zdálo. K Baterkově logu -> Styl sice není seriálový, ale zrovna tohle logo mi přišlo naprosto v pořádku. Dokázal jsem si Líbu představit a barevně mě to všechno těšilo. Krása ![]() Ke kritikům -> Představte si, že byste dali takhle dvě tři hodiny času a naplnili je prací, abyste něco vytvořili. Vlastně ne, představte si, že byste pracovali a něco vytvořili. A nebo vlastně ne. Představte si, že byste něco vytvořili. Oh, wait a minute. Už je to jasné? Když se vám něco nelíbí, řekněte to. Ale nechovejte se jako velmistři světa. Když na někoho budete kydat hnůj, tak k vám moc slušný nebude. RE: Kout u rozlitých vodovek. - Baterka - 14.12.2015 Uhh :-) tak já sem přifařím svůj názor, přeci jen je to moje vlákno :) Upřímně nejlépe to zhodnotila a krátce shrnula Cwossie, díky. Logo se vám nelíbilo, stačilo to naspat do mé tvorby + nepokračovat v tom pošťuchování v onom vláknu.. A samozřejmě že se mi to nelíbí, (a budu se bránit stejným stylem jak reagují ostatní,neb na hrubý pytel hrubá záplata.), pokud dělám něco z radosti (loga) a hlavně ve svém volném čase pro někoho jen tak za nic, nečekám že to budou nazývat tlustým chalánem a rýpat tím stylem že si dovoluji psát že ostatní loga jsou špatná.. A můj příspěvek ohledně toho (tvorby log) nebyl posměšný a sprostý Prostě člověk si stojí za svou prací ne ? Jsem DramaQUeen , ale ne podlý. To co se pak zjevilo tady od některých mě i docela mrzí , nečekal sem takovou reakci od Hotsteppy, a reakci od Draima beru jako trolling a hloupý hate . (Ah, vždyť ani neví co dělám.) Tak to by k vám stačilo akorát je to plýtvání písmenek. A hrozně moc chci poděkovat vám kteří tu obratněji než já obhajují mne, a moji práci. Či přispívají slušně a nesnaží ze strhnout flame Díky. Díky ti - vám : Aelipse, Ayo, Eleveo, Zmoku, Cwossie, Mácamane, Discordiane, Rainfalle, Mácamane, Azu, Jamisi, Froldo. :) |