Imigranti - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Imigranti (/Vlakno-Imigranti) |
RE: Imigranti - pink-bobik - 24.06.2015 Americké tanki v okolitých Štátoch niesu najlepšie znamenie . RE: Imigranti - Discordian - 24.06.2015 Ještě že znám všechny Fallouty prakticky zpaměti. RE: Imigranti - Mácaman - 24.06.2015 Discordian: OT: no to ti k necemu bude jen za predpokladu, ze prezijes ten nuklearni uder RE: Imigranti - niemand - 24.06.2015 Si myslim, že když se tu rozlezou do všech měst, tak to tady bude do týdne vypadat hůř, než po výbuchu atomovky. RE: Imigranti - D.K. - 24.06.2015 Mně to prostě nedá, jen tak ze srandy: RE: Imigranti - Jamis - 24.06.2015 (24.06.2015, 08:38)pink-bobik Napsal(a): Americké tanki v okolitých Štátoch niesu najlepšie znamenie . Co je špatného na amerických tancích u nás? Pokud si dobře vzpomínám, jsme součástí NATO a obranný pakt platí. Poláci opevňují východní hranici, pobaltské republiky totéž a pořádají cvičení na demonstraci odhodlání se v případě útoku bránit. A co dělají češi? Nadávají na své spojence... Byl bys radši za ruské tanky u nás, či co? Ty už tady byly (a okupovaly naši zemi dlouhá desetiletí), ale to si nepamatuješ a patrně ani nevíš, co všechno poté následovalo. Nevím jak ty, ale rozhodně to opakovat nechci. (24.06.2015, 14:00)niemand Napsal(a): Si myslim, že když se tu rozlezou do všech měst, tak to tady bude do týdne vypadat hůř, než po výbuchu atomovky. Naše území okupovalo několik moderních armád - nejdřív německá (cca 6 let) a potom sovětská/ruská (cca 30 let) a i když tahle zkušenost nebyla vůbec veselá, pořád lepší jak Hirošima. RE: Imigranti - Hotsteppa - 24.06.2015 Jamis, k tým tankom: Tebe nechcú vybudovať v meste muničné sklady Násilnej americkej teroristickej organizácie s povolením prezidenta tvojho štátu, ktorý je len prisluhovačom Ameriky bez vlastného názoru... RE: Imigranti - Mácaman - 25.06.2015 Jamis: "Co je špatného na amerických tancích u nás?' tak pro americany nic rozmistit cca 300 kusu techniky je symbolicke gesto, ktere stejne nic neresi v pripade konfliktu s Ruskem, jen to z nas dela terc.....(z nas teda ne, protoze u nas nebudou). ja beru americany jako nase spojence, jen jim proste z principu neverim RE: Imigranti - Divočák - 25.06.2015 Jakože co se mě týče já tady ty hatlapatlamuslimočernounijské smrady nechcu. Klidně si kvůli tomu obstarám zbroják a nějakou pěknou píšťalku či kulomet popřípadě automatiku. Popravdě já tu verbeš doma fakt nechcu a už vůbec nechci ať se něco někomu stane. To už fakt radši někomu ustřelit vy víte co než mít doma nějakého mrzáka nebo psychicky naprosto v háji člověka. RE: Imigranti - Discordian - 25.06.2015 Klidni Divočáku. Ale když nahazuješ tuhle perspektivu... pak budeš mít doma zbraň a k ní psychicky naprosto v háji člověka. Fajn kombinace Ale chci vidět, jak si seženeš na zbroják kulomet, nebo automat. Pro Brity to tady sice ohledně zbraní je Divoký Západ, a tu ideu rádi šíří, ale až tak divoké to tu ještě není. |