Bronies.cz
Imigranti - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic)
+--- Téma: Imigranti (/Vlakno-Imigranti)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Imigranti - pink-bobik - 24.06.2015

Americké tanki v okolitých Štátoch niesu najlepšie znamenie .

RE: Imigranti - Discordian - 24.06.2015

Ještě že znám všechny Fallouty prakticky zpaměti. Rainbowlaugh

RE: Imigranti - Mácaman - 24.06.2015

Discordian: OT: no to ti k necemu bude jen za predpokladu, ze prezijes ten nuklearni uder Pinkiehappy

RE: Imigranti - niemand - 24.06.2015

Si myslim, že když se tu rozlezou do všech měst, tak to tady bude do týdne vypadat hůř, než po výbuchu atomovky.

RE: Imigranti - D.K. - 24.06.2015

Mně to prostě nedá, jen tak ze srandy:
A Vojtík má docela recht. Já bych taky pár otroků využil, proč ne? Rainbowlaugh

RE: Imigranti - Jamis - 24.06.2015

(24.06.2015, 08:38)pink-bobik Napsal(a): Americké tanki v okolitých Štátoch niesu najlepšie znamenie .

Všetci riešite imigrantov a všimol si niekto že medzitým USA rozmiestnila svoju armádu po EU ...

Jak som vravel Imigranti boli len plánovaný útok na odvedenie pozornosti .

Co je špatného na amerických tancích u nás? Pokud si dobře vzpomínám, jsme součástí NATO a obranný pakt platí. Poláci opevňují východní hranici, pobaltské republiky totéž a pořádají cvičení na demonstraci odhodlání se v případě útoku bránit. A co dělají češi? Nadávají na své spojence...

Byl bys radši za ruské tanky u nás, či co? Ty už tady byly (a okupovaly naši zemi dlouhá desetiletí), ale to si nepamatuješ a patrně ani nevíš, co všechno poté následovalo. Nevím jak ty, ale rozhodně to opakovat nechci.

(24.06.2015, 14:00)niemand Napsal(a): Si myslim, že když se tu rozlezou do všech měst, tak to tady bude do týdne vypadat hůř, než po výbuchu atomovky.

Naše území okupovalo několik moderních armád - nejdřív německá (cca 6 let) a potom sovětská/ruská (cca 30 let) a i když tahle zkušenost nebyla vůbec veselá, pořád lepší jak Hirošima.

RE: Imigranti - Hotsteppa - 24.06.2015

Jamis, k tým tankom:

Tebe nechcú vybudovať v meste muničné sklady Násilnej americkej teroristickej organizácie s povolením prezidenta tvojho štátu, ktorý je len prisluhovačom Ameriky bez vlastného názoru...

RE: Imigranti - Mácaman - 25.06.2015

Jamis: "Co je špatného na amerických tancích u nás?'

tak pro americany nic Pinkiesmile rozmistit cca 300 kusu techniky je symbolicke gesto, ktere stejne nic neresi v pripade konfliktu s Ruskem, jen to z nas dela terc.....(z nas teda ne, protoze u nas nebudou). ja beru americany jako nase spojence, jen jim proste z principu neverim Rainbowlaugh

RE: Imigranti - Divočák - 25.06.2015

Jakože co se mě týče já tady ty hatlapatlamuslimočernounijské smrady nechcu. Klidně si kvůli tomu obstarám zbroják a nějakou pěknou píšťalku či kulomet popřípadě automatiku. Popravdě já tu verbeš doma fakt nechcu a už vůbec nechci ať se něco někomu stane. To už fakt radši někomu ustřelit vy víte co než mít doma nějakého mrzáka nebo psychicky naprosto v háji člověka.

RE: Imigranti - Discordian - 25.06.2015

Klidni Divočáku. Ale když nahazuješ tuhle perspektivu... pak budeš mít doma zbraň a k ní psychicky naprosto v háji člověka. Fajn kombinace Rainbowlaugh

Ale chci vidět, jak si seženeš na zbroják kulomet, nebo automat. Pro Brity to tady sice ohledně zbraní je Divoký Západ, a tu ideu rádi šíří, ale až tak divoké to tu ještě není. Pinkiesmile