Chtěli byste žít v Equestrii? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Chtěli byste žít v Equestrii? (/Vlakno-Chteli-byste-zit-v-Equestrii) |
RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - TakeruDavis - 13.06.2012 Já mam celkem slušnou představu... RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Blue Storm - 13.06.2012 Hele?..Nezašlo to tady trochu někam jinam?....Že jste tak zvědavý,co kdo jiný dělá ve svém soukromém životě!....Trochu mi to připomíná babky na pavlači,co drbaj za zády tu druhou....Nevim jak vy,ale mě spíše na tomto foru zajímají MLP,než rozebírat soukromí někoho jiného ne? RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - illindor - 13.06.2012 To ano, ale jestli se nepletu tak to s MLP pořád souvisí ^^ RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Antošík - 13.06.2012 Tohle neni rozebírání soukromýho života, to je jen sranda ... myslim ... snad V EQ bych ale chtěl bejt, ale jn ve formě člověka/uni/peg/alli. Být earth ponym by mě asi dost štvalo ... chudáci, to maj těžký .... RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Johnn195 - 13.06.2012 Jn, i když já bych bral cokoliv no skoro RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - TakeruDavis - 13.06.2012 (13.06.2012, 16:10)Antošík Napsal(a): Tohle neni rozebírání soukromýho života, to je jen sranda ... myslim ... snad Já tak dva, tři týdny před závěrečným dvojdílem přišel s nápadem na povídku, jehož character by byl tzv. Mary-Sue, tedy zosobnění mě samotného. Chtěl jsem aby měl možnost létat jako pegas a zároveň kouzlit jako jednorožec, ale nechtěl jsem z něj dělat alicorna, jelikož i s Cadence jde zatím pořád jen o královskou krev. A ostatní kolem takto vznešených se často ostýchají, zkrátka friendship problems. Tak mě napadlo vymyslet si rasu poníků, která se proměňuje, zvanou Equimorphs. A než jsem stihl nějakou povídku sepsat, BUM, Hasbro přiservíruje Changelingy. Mezi mými EM a hasbrovic ChL jsou rozdíly, předevšim povahové a taky EM mají základní podobu podobnou earth ponies, ale schopnost se měnit je u nich až příliš hlavním rysem, který mají společný. No, zkrátka kdybych mohl do Equestrie a vybrat si dokonce i takovouto možnost, volil bych ji... RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Jamis - 13.06.2012 Přijde mi vcelku zajímavé, jak se tu chodí okolo horké kaše, ale nikdo z místních hrdinů nemá odvahu napsat, jak se věci ve skutečnosti mají (i když to do tohohle threadu vlastně nepatří) A k tématu... žít v Equestrii by bylo fajn, ale chyběli by mi lidé. I kdyby se ze mě stal poník, vzpomíky by zůstaly a myslím, že občas by se mi stýskalo. Tedy pokud by vedle Ponyville velmi rychle nevyrostlo Bronyville což by soudě podle zdejšího zájmu moc dlouho netrvalo Jen se obávám, že bychom si tam krom jiného přenesli i nešvary z tohohle světa. No aspoň by měla Twilight co studovat (13.06.2012, 18:07)TakeruDavis Napsal(a): Chtěl jsem aby měl možnost létat jako pegas a zároveň kouzlit jako jednorožec, ale nechtěl jsem z něj dělat alicorna Zatěžko si vybrat, řešil bych to samé: schopnost létat a kouzlit jako dva splněné dětské sny přitom by stačilo od obojího trochu, jen mít tu možnost, když přijde touha. PS: Na tyhle spoilery si musím dávat majzla nebo druhou sérii v brzké době dokoukat. RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Damael - 01.08.2012 (24.05.2012, 03:02)illindor Napsal(a): Jak by to asi tak vypadalo, kdyby měl člověk vážně žít v seriálovém světě… ja bych si vzal gumu a smazalse RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Vlník - 01.08.2012 A já bych si vzal tužku a znova bych tě nakreslil RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Damael - 02.08.2012 (01.08.2012, 15:40)Damael Napsal(a):(24.05.2012, 03:02)illindor Napsal(a): Jak by to asi tak vypadalo, kdyby měl člověk vážně žít v seriálovém světě… nvm proc ale tohle jsem za svuj kratky zivot nezazil vsichi jsou tak POZITIVNI hmm proto jsou ponici nej proc misto valky nekoukaj na poiky hmm delsi vec k zamisleni nebo ne? |