Bronies.cz
Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas)
+--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy)
+--- Téma: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. (/Vlakno-Jsem-blazen-aneb-kdyz-vas-rozum-za-sebou-praskne-dvermi)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Quint-t-W - 18.06.2012

7 bodů, ale pauzu bych si dát možná měl.
Projelo kolem mne dneska auto, které mělo na zadních dveřích nalepený obrázek s nějakými kytičkami. Moje první myšlenka byla: "Cože? To auto má cutie mark?!"

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 18.06.2012

Já už taky v práci po ránu zdravím můj kolektiv Hi every ponyRainbowlaugh

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Zmok - 19.06.2012

Běžně řikám, že jsem něco zderpil, ikdyž to neni jen pony výraz. Občas i "co to u celestie je?" - to už nepochopí každej.

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Pajzl - 19.06.2012

Včera jsem si zašil dvoje maskáče a pár dalších věcí a přitom neustále dokola poslouchal Art Of Dress. Což čítalo několik hodin a pustil bych si to zas, kdyby se kolem nepotulovali rodinný příslušníci, co mě včera prosili, ať už si pustím něco jiného Rainbowlaugh

[Obrázek: 91278237.jpg]

Awesome Rainbowkiss

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Antošík - 19.06.2012

Pajzl: totally awesome Rainbowlaugh Bohužel, já sem přecitlivělej a nerad bych svou hudbu někomu vnucoval, tak si ji pouštim potichounku do sluchátek všude Pinkiesmile

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Blue Storm - 19.06.2012

EyUp...Bez MP4 s pony hudbou nikam nejdu.....Dokonce při čekání na autobus,jsem seděl na lavičce a se zavřenýma očima si vychutnával orig.song B.B.B.F.F....Když na konci Twili začla zpívat Forever...Foooreveeer,přidal jsem se procítěně s ní a užíval si těch výšek,které se mi linuly z hrdla.
Po otevření očí jsem zjistil,že si neužívám sám.
Během těch pár minut,totiž přibyly v čekárně dvě postarší dámy s jedním pánem a tak si i oni naplno užívali těch pár vteřin výšek...Ovšem bez hudby, zpěvu Twilight...Jen mé falešné skřehotání Forever..FoooreverTwilightoops

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Pajzl - 19.06.2012

Antošík: U nás doma se neustále vnucuje nějaká hudba, bratr dubsteb, máma fajnrádio a tát převážně 80th century vypalovačky, tak se střídáme Rainbowlaugh Všude jinde to však mám samozřejmě na sluchátka Twilightsmile

Storm: Wau, Jako Pinkie Pie Pinkiehappy Mimo domov sotva mluvím, natož zpívám Pinkiecrazy

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Nitram - 22.06.2012

To já zase poslední půl rok vedu v autě pouze pony hudbu, přičemž občas (=často) vezu matku na různý místa... no a když ji vezu tak řešim dilema zda to nechat hrát nebo tam radši přepnout něco "stravitelnějšího" Rainbowlaugh

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Memphis - 22.06.2012

Moje drahá přítelkyně má novou práci. Je poštovní doručovatelka. A tak jsem ji začal říkat Derpy. Twilightsmile)

RE: Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi. - Vlník - 05.07.2012

No tak má to být o blbostech co se mi honí hlavou jo?Tak si počtěte:
Mám takovou zajímavou představu,že se mi jednoho dne s týmem elitních vědců(v čele se mnou samozřejmě Twilightsmile )podaří vytvořit živou Rainbow Dash.Vyžadovalo by to dokonalé genetické inženýrství a technologie ze star treku(konkrétně replikátor).Rainbow Dash bych si pak nechal doma a dopravovala by mě do školy,kde bych se s ní vytahoval na spolužáky,co jezdí autobusem.

Docela šílená představa co?