Pegasister nebo (female) Brony? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Pegasister nebo (female) Brony? (/Vlakno-Pegasister-nebo-female-Brony) |
RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Melgarh - 19.03.2013 Equalent slova "Bro" jako "bratre", je "sis" jako "sestro. Tudiz Unisis pro jednorozkyne, Pegasis pro pegasy a Earthsis.. neboli pro dceru zeme, clenku Greenpeace a spolku nezrizeneho objimani stromu. Tez pro Earth ponika. Pokud by to mel byt equalent to Brony, tudiz Bro a Pony.. tak zvukove nejlepe vychazi Ponysis [ounysis:], protoze jakakoliv dalsi varianta je tonicky .. priserna. Tot jsou me napady k veceru RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Aya Yai - 19.03.2013 (19.03.2013, 20:40)Azuliana Napsal(a): Osobně zastávám názor, ať se každý tituluje, jak uzná za vhodné a osobně mě uráží, že bych měla být považována za něco méněcenného jen proto, že se mi nelíbí "oficiální" název.Jup, s tím musím souhlasit, ať si každý říká tak, jak jen uzná za vhodné -akorát toužím poznat ty procesy za každým individuálním rozhodnutím -. (On někdo bere uživatele termínu pegasister jako méněcenné? O.o Fakt? Já vždycky brala brony i pegasister jako plnohodnotné, oficiální názvy. Akorát jsem se s tím druhým nikdy neztotožňovala.) (19.03.2013, 20:56)Nasut Napsal(a): Já tomu budu stejně vždycky všemu řikat brony BTW proč neni v anketě možnost je mi to jedno - jak mi kdo řekne?Um, pokud to nebereš jako možnost c.) tak asi d.)? RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Zmok - 19.03.2013 Holt na začátku nikdo nepočítal s tim, že by na poníky mohly koukat taky ženský :-) RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Moně - 19.03.2013 Tak ono těch pegasis či female bronies je s porovnáním s číslem male bronies docela pomálu RE: Pegasister nebo (female) Brony? - EvkaSoňa - 20.03.2013 mne je to jedno ale skôr by som asi bola za brony, predsa len je to známejší názov. RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Geeshta - 20.03.2013 Oboje dvoje Ale ne pegasister ale jen pegasis RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Martin - 20.03.2013 Mohu hlasovat, i když nejsem patřičeného pohlaví? Popravdě řečeno jsem snad ještě nikomu nikdy neřekl pegasister, ale tak nějak mám zaškatulkováno, že brony je muž a pegasister žena.. přijde mi divné říkat holce slovem "brony".. Není na tom podle mne nic ponižujícího, stejně jako se nikdo nepozatavuje nad tím, že existují slova člověk, chlapec a dívka.. (angličtina se na tom s tím svým mankind, human, man a woman trochu lépe ale už i tady platí že lidstvo = mankind a pak se to dělí na man a woman, čili něco jako bronies, brony a ... pegabrony ale asi chápete, co tím chci říct..) RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Grunt - 20.03.2013 No to já bych měl úplně jinou otázku… RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Mezurashi - 20.03.2013 Prostě brony , všichni jsme bronies , pegasister mě osobně příjde jak něčí nickname RE: Pegasister nebo (female) Brony? - Nessie - 20.03.2013 Osobně mi nevadí vůbec označení pegasister, ale ponysis (ponysister) taky nezní špatně, když máme bronies. Mě charakterizuje Alicornice takže název po pegasovi, earht pony nebo jednorožeci mě vůbec netíží! |