Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
24
Proste Brony. Brony je každá osoba sledujúca koníky ktorá nespadá do vekovej kategórie ktorej je seriál určený.
-
Scootaloo!
Scoot-scootaloo!
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
10
Být holka, tak rozhodně Brony. V médiích se tak prezentují fanoušci seriálu, takže není co řešit. Vymýšlet nové názvy v tom udělá jenom chaos pro neznalé. A navíc pegasister zní dost divně.
Registrován od: Jan 2013
Já se ráda označuji za pegasister, i když mám radši jednorožce... Mě to zní hezky zvučně a brony se mi zdá prostě jen pro kluky...
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
Mě se třeba pegasister jako slovo líbí víc, než female brony.
Navíc jsem tak byla titulována člověkem, který mě k poníkům dostal a až později jsem se dozvěděla, že je to strašně vážně téma mezi bronies.
Osobně zastávám názor, ať se každý tituluje, jak uzná za vhodné a osobně mě uráží, že bych měla být považována za něco méněcenného jen proto, že se mi nelíbí "oficiální" název.
Takže za mě pegasister. Deal with it.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
48
Pegasister nebo jen pegasis se mi zamlouvá. Brony je spíš pro kluka, ale když se řekne bronies, pochopím, že do toho spadají obě pohlaví.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
Asi tak.
Slovo "bronies" beru jako označení pro celý fandom, zatímco "brony" pro mě poukazuje na kluky.
Navíc brony jako derivát slov "brother" a "pony"... napíšu to na plnou hubu: ne, chlapci, opravdu mezi nohama p.nis nemám
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.