školní prospěch broníků - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: školní prospěch broníků (/Vlakno-skolni-prospech-broniku) |
RE: školní prospěch broníků - Azuliana - 03.06.2013 Průměrný. Ne proto, že bych byla blbá, ale protože jsem na to kašlala. Většinou mě chtěli učitelé zahryznout, páč jsem si kreslila, četla nebo jinak nedávala pozor a pak při zkoušení excelovala, aniž bych si látku předem probrala (dobře si pamatuju to, co slyším). Maturita s vyznamenáním. VŠ nedokončena vlastní lenost/osobní důvody/rodinné důvody. RE: školní prospěch broníků - Moně - 03.06.2013 ZŠ jsem prošla s vyznamenáními, ale zlenivěla jsem tam. Když slyším, jak to probíhalo na jiných základkách, tahle byla procházka růžovým sadem. Teď jsem ve druháku na gymplu, na vysvědčení mívám vždy pár trojek a zbytek jedničky a dvojky. RE: školní prospěch broníků - Sissi - 03.06.2013 Tak většinou něco mezi průměr až nad průměr, pokud se nepočítá 4 z testů z výtvarky. RE: školní prospěch broníků - Linnist - 03.06.2013 většinou mam na vysvědšení něco mezi 2-3 dvojkama a ostatní jedna, ale to se může změnit RE: školní prospěch broníků - LikiOne - 03.06.2013 No s učením sem nikdy nebyl zrovna za dobře má nejčastější známka byla 4-5 dokonce mi i jedna učitelka do oči řekla že mě pouští do dalšího ročníku jenom kvůli tomu že jsem se v hodinách choval slušně . RE: školní prospěch broníků - Žvýkačka - 03.06.2013 Mno podle dostupných informací : Zeměpis to musí být jednička neříkal to ale mám samý jedničky jenom jednu dvojku Anglína asi 2-3 Fyzika nejdřív jsem to nedával samé 4 a 5 ale poté nové učivo atomy a to mě bavilo jak něco takže 1 2 3 tak mi asi výjde 2-3 Tělocvik kdyby ti PIIIIIIIP nesolovaly a neotravovaly byla by to 1 ale musím mít 2 !! Čeština ty kokos že by 3-4 VV nevím jestli to de ale 2 Přirodák 2-3 Dějepis ten mě fakt bavil ale ted je starověké řecko .... pche nuudaaa tak asi 2 PČ 1 INF 1 Občanská výchova 1 A to je snad vše snad sem na nic nezapomněl + bonusové slovo I HAAATE ČJ !!! A jo je to náhoda... RE: školní prospěch broníků - Antošík - 03.06.2013 Základka samý, gympl - +- furt kolem vyznamenání (tak 1,7), zatim jedna jediná trojka v pololetí. Matura jedna dvojka =) Jestli bronies ovlivnili? Na začátku ano, spamatoval sem se aten rok sem se začal učit a dosáhl na vyznamenání pak už neovlinvovali. RE: školní prospěch broníků - Nopony - 03.06.2013 Antošík je šprt! bych chtěla taky RE: školní prospěch broníků - OtaTheNoobCZ - 03.06.2013 Eheheh, velmi dobrý Chování - 1 s napomemutím učitele (pořád něco zapomínám ) Angličtina - 1-2 Matika - 3-4 Čeština - 3 Fyzika - 3 Přirodopis - 4 Chemie - 3-4 (Ještě před týdnem sem propadal) Dějepis - 2-3 Zeměpis - 3 Výchova k občanství/zdraví - 1-2 Informatika - 1 Výtvarná výchova - Kdybych dneska neodevzdal jeden výkres bylo by to za 3, teď už za 2 Ve škole vždy dávám pozor a chovám se prestižně, např. dnes ve výtvarce ... RE: školní prospěch broníků - Cifra - 03.06.2013 Já měl ještě v pololetí čisté jedničky, ale teď to bude tak sotva na vyznamenání... hold závislost na MLP vzala za své |