Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? (/Vlakno-Co-byste-uvarili-ponikum-kdyby-k-Vam-prisli-na-obed) |
RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - BatygameCZ - 27.04.2015 Hosti: Trixie, Pinkie, Rarity, Vinyl, Lyra, Bon Bon Polévka: Kuřecí vývar bez kuřete Hlavní chod: Smažák s hranolkama Dezert: Zmrzlinový pohár A pak by jsme hráli na Xboxu RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Cwossie - 28.04.2015 Hosté: Twilight Sparkle s rodiči a bratrem Menu: Polévka: Mrkvová s parmazánem Předkrm: Chřest s holandskou omáčkou Hlavní chod: Domácí dýňové ravioli se šalvějovým máslem Dezert: Sacher dort se šlehačkou Kdyby někdo nepoznal, tak mě vaření opravdu baví a pro tak vzácnou návštěvu jen to nejlepší ^^ Pokud se po tom obědě ještě zvládneme hýbat, tak se následně vydáme na procházku po městě a ukážu jim všechny památky. RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Keranis - 28.04.2015 Ta procházka po městě by se možná mohla provést ještě před obědem, aspoň budou mít po dlouhém chození větší apetit Chřest moc nemusím, ale nad tím ostatním vysloveně slintám RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Mácaman - 28.04.2015 Cwossie: grrr mrkvovou sem chtel delat ja... takze ja budu trochu sobec, pozvu jen AJ na veceri pri svickach. Takze hezky prostru, pustim potichu nevtiravou hudbu, a zatim co pred ni varim, bavim ji duchaplnou konverzaci, menu bude francouzke: predkrm: francouzky toast se syrem maroilles a cernymi lanyzi (sampanske) polevka: specialni cibulacka hlavni chod: ratatouille (sussi bile vino) dezert: cokladove sufle (portske) dezert 2: syrovy talir (sladke cervene) jime pomalu, hodne si vypravime a smejeme se, pak sou dve varianty - kdyz se ji nebude nikam chtit, tak stravime hezky vecer doma a kdyby se ji nekam chtelo tak volam taxika a jedeme na sraz RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Cwossie - 28.04.2015 Tohle je konečně menu, které mě oslovuje, i když z toho množství sýra by mě asi čekalo ráno na záchodě ^^ ale je vidět, že sis s tím dal práci. Jen by mě zajímalo, jak by se AJ tvářila na víno RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Mácaman - 28.04.2015 no jo sakra, skoro ve vsem je sejra to tezko rict s tim vinem, snad by ji chutnalo, jen sklenicka k jidlu, nesnazil bych se ji opit RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - BatygameCZ - 28.04.2015 Tak při svíčkách a potom zůstat večer doma, jo? Ty draku... RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Draimisko - 28.04.2015 já bych uvařil okurkový salát, to je takové univerzální jídlo... [spoiler: ano uvařil c:] RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - RayCode - 28.04.2015 Twilight přijde :3 Menu: Předkrm: Salát z nastrouhaných mrkví a jablek (jablka od AJ , pozor!) ve sladkém nálevu. Polévka: Nějaký zeleninový vývar - Sry , ale fakt mě momentálně nic jinýho nenapadá o_o Hl.Chod: Hayburger (Všichni víme ) Dezert: Jablka v karamelu(županu) Zábava: Poslouchání muziky , hraní her a nakonec mě doufám naučí kouzlit NE! Ach jo RE: Co byste uvařili poníkům, kdyby k Vám přišli na oběd? - Shiro neko - 28.04.2015 Hosti: octavia, vinyl, lyra polévka: kuřecí vývar nebo nudlová polévka (měli by výběr) hlavní jídlo: zeleninový salát (rajče, okurka, cibule něco jako zálivka a někdy ještě něco) dezert tiranisu (nwm jak se to píše) zábava: hudba + hraní her |