[Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies (/Vlakno-Anketa-Sexualni-orientace-ceskych-Bronies) |
RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Aelipse - 28.07.2017 (27.07.2017, 23:37)Aya Yai Napsal(a): ...rant... Souhlasím se vším do posledního písmene. Pěkně napsáno. RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Aya Yai - 28.07.2017 Martin: Jup, to, co jsem nazvala průměrem, je ve skutečnosti medián, ale kdybych nahradila slova průměrný za mediánový a průměrnost za mediánovitost, tak bych asi moc srozumitelně nevyzněla, tak mi tenhle švindl prosím odpust. RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Martin - 28.07.2017 Není co odpouštět.. já mám jen poslední dobou tendenci do všeho rýpat. Nic ve zlém (to jen aby ostatní měli jasno - ale občas mne trochu irutuje, že lidé argumentují proti něčemu tím, že to není normální nebo naopak je, a přitom nemají páru o tom, co to slovo znamená - teď nemám na mysli nikoho konkrétního; a to slovíčkaření taky moc nemusím ) P.S.: Znalost pojmu medián ještě nikoho nezabila (dost možná ho sám někdy nevědomky nahradím za "průměr") RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Martin - 30.08.2017 Aya Yai: Ani "průměrné" na to moc nesedí, průměrné není většina - když budeš mít 100x nulu a 100x desítku, bude průměr 5, ačkoliv se ve vzorku vůbec nevyskytuje. Spíš asi byl myšlen medián. (28.07.2017, 12:54)Aya Yai Napsal(a): Martin: Jup, to, co jsem nazvala průměrem, je ve skutečnosti medián, ale kdybych nahradila slova průměrný za mediánový a průměrnost za mediánovitost, tak bych asi moc srozumitelně nevyzněla, tak mi tenhle švindl prosím odpust. Omlouvám se za OT, ale chtěl bych se velmi omluvit za šíření matematických bludů. RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Hotsteppa - 19.11.2017 Pýtať sa na sexuálnu orientáciu na fóre, ktorého väčšinu členov tvoria puberťáci a deti? Múdra voľba, vskutku. A kašlem vám na -sexuálov, ja som útočná helikoptéra. RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Mácaman - 20.11.2017 Hotsteppa: jo, ptat se na neco takoveho nadoby splasenych hormonu, ktera zrovna zmatene objevuje vlastni sexualitu, zvane teenager, je blbost RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Frolda - 20.11.2017 Otvírat čtvrt rok starý téma bez příspěvku k diskuzi je ještě lepší. RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Hotsteppa - 20.11.2017 (20.11.2017, 14:58)Frolda Napsal(a): Otvírat čtvrt rok starý téma bez příspěvku k diskuzi je ještě lepší. Frolda, JE to príspevok k diskusii. Prepáč, že nejdem so stádom, no podľa mňa je naozaj absurdné otvárať takúto tému na fóre, kde hromada členov nemá ani občiansky preukaz... Súhlasím s Macamanom RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Intrix - 20.11.2017 tak proč to téma znovu otvíráš? RE: [Anketa]Sexuální orientace českých Bronies - Azuliana - 20.11.2017 Asi tak. Tohle téma je tu už nějakou chvíli, vedení to evidentně nevadí, takže jaká je pointa? Žádná. |