5. výroční Zimní karaoke party - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: 5. výroční Zimní karaoke party (/Vlakno-5-vyrocni-Zimni-karaoke-party) |
RE: 5. výroční Zimní karaoke party - pipa943 - 16.12.2016 Dnes pre-party, zejtra Conaoke, nezapomeňte vstupenky mít vytisknuté, dohledávání celkem dost zdržuje. A prosím žádné spoléhávání na mobil, jak se píše v Emailu. RE: 5. výroční Zimní karaoke party - Inlustris - 16.12.2016 no mě to stejně zaujalo a vzhledem k tomu že to stejně nezvládnu bych to mohl prozradit třeba se najde někdo kdo má zkušenosti v postatě jsem chtěl udělat balíček svitků jaké dostává Twilight od Celestie ---nabarvit, narthnout/nastřihnout papír a vysusit aby vypadal jako starý papír/pergamen nebyl problém ---červená stuha nebyl problém --- --- problém nastal když jsem chtěl udělat voskovou pečeť nápad jsem dostal pozdě a neměl jsem čas koupit pečetní vosk (musel jsem použít obyčejné svíčky) jenže k tomu potřebuju lihový kahan, nebo jiný způsob jak rozpustit svíčku (horká voda/fén atd.) abych neušpinil vosk sazemi vosk jsem rozpustil apoužil jsem vykrajovátko na cukroví abych dostal kruh z vosku o průměru akorát na A4 papír tady začaly komplikace 1.) pokus --- když jsem do formičky rozpustil celou čajovou svíčku dostal jsem blok vosku o tloušťce asi 2cm. pokusil jsem se blok rozříznout nožem a rozdrobil ho 2.) pokus --- rozpustil jsem půl svíčky a blok byl asi 1cm tlustý - pořád moc. Když jsem začal nožem seškrabovat vosk abych ho nerozdrobil, dostal jsem nerovný povrch který jsem nedokázal uhladit 3.) pokus --- rozpustil jsem asi třetinu svíčky a dostal blok akorát tenký, ale když jsem se do něj pokusil vyškrábnout "C" jak vypadá na svitku výsledek byl příšerně nehezký. Pokusil jsem se nahřát špičku nožíku z manikurní sady abych písmeno zaoblil a blok jsem proděravěl 4.) zopakoval jsem pokus tři, ale neproděravěl jsem blok, jenže výsledné písmeno nevypadá hezky - i tak jsem to ale prubnul. blok je bílý, takže jsem se snažil přijít na barvu která by mohla držet na vosku (vodovky rozhodně ne, tempery taky ne - oboje je ředitelné vodou a vosk je mastný. Sprej jsem zlatý nesehnal a lak na nehty by možná fungoval, ale nenapadl mě a zlatý taky nevím kde bych sháněl. Rozhodl jsem se pro akryly které jsou v podstatě kvalitnější tempery. První vrstva téměř vůbec nedržela a barvila (zašpinil jsem jak stužku tak svitek) druhá a třetí vrstva sice vypadá o něco líp ale pořád se smazává 5.) pokus --- opakování čtvrtého ale nechal jsem barvu na vosku zatuhnout dřív než jsem se pokusil dát celou věc dohromady, nicméně univerzální lepidlo naředilo barvu a opět zašpinilo svitek i stužku a odlepovalo se než konečně po asi hodině zatvrdlo tím jsem dostal svým způsobem "prototyp" svitku se kterým ale zdaleka nejsem spokojený a víc jsem nestihnul (skončil jsem asi před dvaceti minutami) vzhledem k tomu že původní nápad byl doplnit svitky o záložku z "pergamenu se stužnou zatavenou do pečeti, nabarvenou a s vyrytým CM Celestie/Luny... ech no když vše půjde dobře mohl bych mít tuhle záležitost v solidní kvalitě i ve větším množství tak na příští vánoční večírek a ted si jdu lehnout protože jsem příšerně unavený a ráno vztávám na vlak RE: 5. výroční Zimní karaoke party - pipa943 - 16.12.2016 Hele pokud si pamatuji dobře postup z tábora. Tak normálně to udělej jako pečeť vosk nakapat normálně na místo určení, bez lepidla a z brambory si uděláš pečetidlo. Je to složitější ale jde to i tímto způsobem. RE: 5. výroční Zimní karaoke party - Inlustris - 16.12.2016 rozhodně se můžeme pobavit pokud budeš na akci nicméně teď když budu mít čaš budu si dšlat pečetidlo z modelovací hmoty/moduritu RE: 5. výroční Zimní karaoke party - HungZ - 16.12.2016 Alrighty, cosplay doděláno, dárky hotové, sbaleno a lístek vytisknuté.ONWARD TO PRAGUE! RE: 5. výroční Zimní karaoke party - Jamis - 16.12.2016 Dárek dokončen včera v noci - doufám, že se bude líbit jinak na pre-party dorazím o chvíli později přímo z práce. RE: 5. výroční Zimní karaoke party - Jamis - 16.12.2016 Jen pro jistotu, pokud ta informace včera někoho minula: (15.12.2016, 21:33)Jamis Napsal(a): Důležité upozornění pro všechny účastníky pre-party: (15.12.2016, 21:44)Jamis Napsal(a): @a10: objednané jídlo se dá donést a sníst i vevnitř u stolu - informace od provozního zmíněné hospody. Taky mi doporučil objednávat hromadně (nejen pizzu) třeba z http://www.rozvozy.cz/ (znám, používám během serverových odstávek v práci a taktéž mohu doporučit) Restaurace má sice v nabídce mraženou pizzu, nicméně mají jen jednu mikrovlnku, takže její příprava potrvá 20 minut. Budou mít dost práce s obsluhou pitiva u nás všech (byl nám přislíben posílený personál), takže reálně na jídlo na místě raději nespoléhejte. RE: 5. výroční Zimní karaoke party - sc@lix - 16.12.2016 Jen takový menší dotaz. Dá se na místě platit kartou? Díky. RE: 5. výroční Zimní karaoke party - jensy007 - 16.12.2016 Před necelou půlhodinou jsem vyrazil z Brna, vlak je úplně narvaný. Ještě bych měl taky jeden dotaz, který by mohl mít i někdo další... Má smysl si koupit celodenní jízdenku na pražskou MHD? Jak jsem to tak propočítal, tak myslím, že spíš ne, ale radši se ještě ptám... Dík za info. Odesláno z mého Pony Xperia Z2 pomocí Twilight's magic RE: 5. výroční Zimní karaoke party - Dawnflash - 16.12.2016 Dunno, denný lístok máš za 110, 90min za 32. Ak plánuješ kúpiť >3 hodinové, kúp denný, inak 1-3 hodinové. Jeden potrebuješ na cestu tam, jeden na cestu späť. Ak budeš plánovať ešte 2+ výjazdy v dĺžke 31-90min, kúp si denný. |