![]() |
Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
RE: Poníci ve snech - Nightmare0312 - 30.09.2012 (20.01.2012, 00:43)Legion Napsal(a): Panebože, až o tomhle threadu uslyší Kubekk... oh my god... Nevim jestli ti to tady někdo psal a nehodlam to hledat, ale mozek zpracovava informace po cely den a v noci (kdyz se spi) jich zpracovava nejvice a nektere z nich muzeme videt (ve snech) coz znamena ze kdyz budes pred spanim myslet na MLP a to soustredene tak je vysoka pravdepodobnost ze se ti bude zdat o MLP... Nicmene ja toto delam uz asi tri tydny a stale nic. Jina vec je ze kdyz jsem plne vzhuru a pri vedomi a zavru oci tak vidim poniky, ale to bude necim jinym... RE: Poníci ve snech - Schimy - 02.10.2012 až ma prekvapilo, ako rýchlo po objavení poníkov sa mi o nich začalo snívať. Aj keď nie tak úplne. Mal som ísť do školy, ale nejakou podzemnou chodbou, kde sa potom dalo odbočiť do štyroch ďalších. A nad každým vchodom bolo napísané: 1. ročník, 2...,3...,4...ročník a ku každému ročníku bol nakreslený poník. Ale už neviem ktorý kde Ešte si pamätám, že keď som prišiel k svojej triede 3.A, tak tam bolo napísané: Triedny učiteľ: Twillight Sparkle. Najprv som sa potešil, že sa budeme učiť čarovať, ale potom mi spolužiak povedal, že ona vyučuje aj cez prestávky. To som už nebol nadšený ![]() RE: Poníci ve snech - Tails - 05.10.2012 Tak dneska se mi zdál velice zajímavej, opravdu krásnej sen. Byl jsem takhle ve škole, stál jsem v rohu tělocvičny ještě s dalšíma asi 5 lidma a učitelem, nejspíš jsme čekali na zbytek třídy. Já jsem učiteli řek, že si zajdu ještě na záchod. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byl to fakt krásnej pocit, bejt Rainbow Dash. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Poníci ve snech - DrakeDamage - 05.10.2012 (05.10.2012, 17:47)Tails Napsal(a): a pořád jsem byl kluk. Mám se vůbec ptát, jak jsi to zjistil? ![]() RE: Poníci ve snech - Tails - 05.10.2012 (05.10.2012, 18:47)DrakeDamage Napsal(a):(05.10.2012, 17:47)Tails Napsal(a): a pořád jsem byl kluk. Tak nějak v hlavě, prostě duševně jsem byl pořád tam, kde jsem ve skutečnosti. Nepřemýšlel jsem tam o sobě jako o holce. Prostě, nepřepnul se mi tam v hlavě žádnej přepínač, že bych si řek "tak, a tedˇjsem holka". (opravdu to není o tom, co myslíš ![]() ![]() RE: Poníci ve snech - Damael - 05.10.2012 tak mám delší ale slaby : probudím se a vydím všude paseku nohu mám roseknutou a uvědomím si že jsem poník pak zvednu hlavu a vidím stíny ale rychle se přestanu dívat na horů a koukám na roseklou nohu.mám na sobě tričko z toho si udělám provizorní obvaz a jdu směrem k rozbombardované zemi.dojdu tedy malému domku a vidím poníka ve vojenské zbroji a najednou se otočí má od uší urvanou hlavu i s helmou.co si vydá za zvuky a pomalu kráčí za mnou pak však zastaví a jde zpět k domečku jdu pryč dokud je to možné.dojdu k barykádám a už vím o co jde všude jsou mrtvoli poníků.je mi na blití ale potlačím to a kulhavou chůzí du dál na jednou výjde voják resp.poník ve vojenské zbroji a namíří zbraň na mě já zastavím a on za řve kdo jsi já odpovím že nevím a pomalu couvám pryč on však řekne stůj a jde ke mě.zavolá medika a ten mi dá nohu do hromady cítím kurevskou bolest a pak najednou hřejivé teplo,nohu dali do hromady ale krvácí to už jsem nevnímal a ležel.probral jsem se až v jaké si provizorní nemocnici a tam jsem vyděl hlídat vojáky pár sestřiček a twilight skoumá pacienty pomalím a ladným krokem jde ke mě sevřel jsemi žaludek ale já se uvolnil a čekal než příjde.když přišla tak se parkrát nechápavě podívala a řekla co ten tu dělá není nakažený,jeden z poníku hned přišel a odstrkal mě do pokoje z lůžkem.tam přišla twilight a řekla tak ty si teda nepamatuješ nic vůbec nic já odpověděl ano a onamě prohlédla.pak mě odvedli k víslechové místnosti ale já si nic nepamatoval buhužel k mé smule mě nevyslíchala twilight ale voláci.po vyslechu jsem celí pomlácený šel mistostí kterou mi ukázali tam jsem čekal tak pět minut.dveře se otevřeli a já vešel byla tam RD a měla vojenskou uniformu s vysokou hodností aspoň určitě.řekla ty si vůbec nic nepamatuješ řekl jsem ano a pak mi jednu vrazila byl jsem dost slabý ale stačil jsem udělat uhyb vyvážil se z robnováhy a bouch halvou o zeď tiše se zasmála a řekla no nic tak poď jen s vypětím posledních syl jsem se zvedl a šel.asi po padesáti metrech jsem dorazil k ocelovím dveřím ty otevřela RD a pláclamě po zádech a řekla tak si dost rychle vzpomeň.vyšel jsem ven a hleděl na zkázu ponivyle bylo zničeno a kolem byli ocelové zdi a pod nimi porvizorní domy.pinkie dělala zasobovače,apple jack technika,raryty byla technik v oboru konstrukcí zbroje,byl jsem zvědav co se stalo a šel jsem za prvním vojákem co kouřil cigaretu nabýdl mi a já příjmul.následovala rozprava o tom že poníci se vzbouřili a válčili proti sobě pak se přidala chrysalis a dotoho ty zombie šel jsem dál a zíral na tu hrůzu.pak jsem došel k nemocničnímu bloku byla tam flutershy a pomáhala ostatním ačkoli měla taky několi podle mě dost vážnějších zranění.byl jsem zděšen najednou přišel voják a řekl je čas,ale čas na co a on řekl čas na tvou smrt pak mi došlo že je jiný měl kolem sebe zvláštní auru.zatvářil se vesele a vystřelil ze značně zničené zbraně na mě.rána kterou jsem čekal mě nezasáhla ale zabyla střelce zbraň se roz tříštila a většina střepin ho rozcopovala jako cukrovou vatu,ale pár střepin zasáhlo někoho jíného pomalu jsem se otočil a viděl koho trefila.flutershy ležela na zemi a třásla se a podní byla malá louže krve.rozeběhl jsem se kní a začal jí utěšovat najednou přiběhl doktor.cítil jsem strach že zemře a pak jsem omdel.druhé probuzení bylo horší jedna střepina mi trefila tepnu a já to vůbec nezaregistroval prvního doktora jsem se zeptal na ní řek přežila to ale ty ty seš natom hodně zle ale já už jsem neposlouchal s příjemným pocitem jsem zavřej oči a umřel fakt sory za chyby psal jsem to ve spěchu a bez možností opravy tak dík a ND/N RE: Poníci ve snech - Vlník - 06.10.2012 Dnes jsem měl takový barrandovský sen ![]() Dívám se na věřte nevěřte a v jednom příběhu(nebudu ho vypisovat celý.Ten začátek je nedůležitý)Je jak jsem pochopil pravděpodobně nějaký letní tábor.Někdy v noci se tam objeví poníci.Pamatuji si jak tam někdo z vedoucích říkal,že jsou odvážní,že je žádní poníci nevyděsí.Pak se lekl,když se za ním objevila fluttershy,čímž to končilo.Pak už jen Frakesovi úvahy o tom jestli se to stalo.To už si moc nepamatuju.A pak jsem se probudil. RE: Poníci ve snech - Vlník - 07.10.2012 Sen dva dny po sobě.To se mi snad ještě nestalo ![]() Byl jsem ve škole.šly jsme do nějaké staré kůlny,která se ukázala být starou učebnou IKT,ale z docela moderním vybavením.šly jsme k počítačům a já šel hned na facebook(Divné,nikdy tam nechodím ![]() Tam jsem našel nějaký článek o MLP od bývalé spolužačky.Neměl jsem jí moc rád,ale sešli jsme se.Říkala mi,že poníky sleduje,ale zas tak moc jí to nebere a že byla na několika srazech bronies a že nechápe proč tolik lidí ty poníky kreslí.Tak jsem jí řekl,že je taky kreslím.... Dál už si to bohužel nepamatuji ![]() RE: Poníci ve snech - Tuxik - 07.10.2012 (05.10.2012, 19:50)Tails Napsal(a):(05.10.2012, 18:47)DrakeDamage Napsal(a):(05.10.2012, 17:47)Tails Napsal(a): a pořád jsem byl kluk. A jak můžete vědět že si RD připadá jako holka? Co když RD v hlavě o sobě spíše smýšlí jako o chlapovi? Na holčičí věci zrovna moc vysazená není ![]() To Damael: Koukám, že jsi fanda do válek. Jen škoda, že boj s gramatikou a syntaxem ti zrovna moc nejde ![]() RE: Poníci ve snech - Nightmare0312 - 07.10.2012 (06.10.2012, 13:51)mp5991 Napsal(a): Pamatuji si jak tam někdo z vedoucích říkal,že jsou odvážní,že je žádní poníci nevyděsí.Pak se lekl,když se za ním objevila fluttershy,čímž to končilo. Leknout se Fluttershy? To s nim muselo byt hodne spatny. To kdyby se mne neco takovyho zdalo a byla tam Pinkie... no nevim -> Cupcakes xD |