Co Vám vadí na Brony fandomu? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co Vám vadí na Brony fandomu? (/Vlakno-Co-Vam-vadi-na-Brony-fandomu) |
RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - AngelF1re - 25.05.2016 Kazda komunita je nejaka, kazda z nich ma plusy aj minusy. Ale musim povedat, ze zatial s najlepsou komunitou som sa stretol prave tu. Raz za cas sa tu stanu nejake mensie hadky, vacsinou kvoli fatalnym blbostiam. Avsak, to je vsade, a nic nie je dokonale.. to iste u ludi. RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Discordian - 25.05.2016 Vidíšto. A právě jsi tady vyjádřila, co ti vadí na fandomu, stejně jako všichni ti ostatní rejpaví negativisti RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Ajdrianpony - 25.05.2016 Nemám rád Discordiana, vadí mi na fandomu RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Discordian - 25.05.2016 Konečně příspěvek, se kterým se dá ztotožnit. RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Wander Fox - 08.06.2016 (02.06.2015, 12:54)Hotsteppa Napsal(a): Podivíni Tak trochu mi vadí provozování virtuální RolePlay (ikdyž já bych to takhle nikdy nenazval) Nebo spíš dopady na mladou generaci, která si pak přenáší problémi z MLP virtuál roleplay vlastního světa do reálného. Na sociálních sítích jich je nespočet. Drtivá většina nechodí na MLP akce. A pár jich na to už ošklivě doplatilo. Zřejmě udělám na toto téma přednášku. PS: Nemám nic proti RolePlay... Ale tady jde o to rozpoznání RolePlay a Real Life RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Mácaman - 08.06.2016 Wander Fox: "...která si pak přenáší problémy z MLP virtuál roleplay vlastního světa do reálného..." z mych zkusenosti je to vetsinou naopak, tj. oni sve problemy, obavy atd. z realneho zivota prenaseji do RP. A to vetsinou dvema zpusoby - bud si chteji v RP " na necisto" vyzkouset reseni svych problemu, tj. jake by to melo dopady atd, takze vlastne hraji sami sebe...a nebo hledaji v RP unik, kompenzaci - tj jsem nesmely, tichy atd...tak budu hrat hrozne OP a sebevedomou postavu... dale nekteri nemaji mnoho (nebo temer zadne) pratel v realite, tak se realizuji v hrani RP. Ale to bych nevidel jako chybu brony fandomu - to je bezne - mladych lidi kteri radci sedi cely den u Minecraftu, sims atd., nez aby vylezli ven mezi lidi, sou na celem svete miliony.... RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Zmok - 08.06.2016 Tohle my taky přijde jako častý důvody k hraní RP a taky bych řekl, že to opravdu může pomoct. Jenom si musej dát bacha na to, aby to co dělaj bylo zábavný i pro ostatní. I ten únik může bejt prospěšnej, když přivede člověka k zamyšlení v čem je ten únikovej svět lepší než jeho reálnej a jestli by s tim nešlo třeba i docela snadno něco udělat. A taky jsem poznal pár lidí, co je počítače moc nezajímaly, a tak nejenom že nechodily mezi lidi, ale ani na žádný fóra a podobně. Řekl bych, že takovejch bude mnohem víc, než to vypadá, protože se s nima blbě setkává. Ale zas mezi nima asi nebude moc bronies, protože to mi i dneska přijde jako spíš internetová záležitost. Poníkářema se skutečně stává dost divnejch lidi. To ale neni nevýhoda. To že tenhle fandom dokáže vstřebat i takový lidi je možná jeho největší výhoda, ikdyž to taky něco stojí a na srazech nevypadá tak pěkně, jako třeba na srazu úspěšnejch miliardářů. RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Wander Fox - 08.06.2016 Mácaman: Podal si to pěkně, tak nějak sem to myslel Zmok: Ano může pomoct, ale když si každej hraje na záporáka, zabíjí se navzájem, probíhají deprese atd... A když se člověk dozvídá že, se jim to porlíná do reálněho života (až navraždu ) Je třeba podotkonout, že se to týká hlavně těch, co mají primárně virtuální kamarády A když se dozvídám odstupem času, že jich pár mělo sebevražedný sklony a zkončili na psychiatrii... Tak je asi něco špatně Moc sem to nechtěl rozvíjet, ale když se to nakouslo, tak jsem šel k jádru pudla Dobré zprávy: Jinak fandom zbožňuju, hlavně ty bronies kteří chodí aktivně na srazy a můžu se s nima pobavit RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Zmok - 08.06.2016 Jo no, když ve skupině neni nikdo, kdo by fungoval jako reference normální člověka (aspoň trochu), tak se to snadno zvrtne. A takovýho to zas od určitý míry začne odrazovat. Tyhle spirály smrti jsou pěknej hnus. Stýkáním se jenom s jednim druhem lidí se to jenom posiluje. RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - LEGION_1 - 19.07.2016 Alicornie OC, veru to vadí aj mne. Ako je jasné, že napríklad ľudia ako Lauren to majú viac než zaslúžené a ešte by sa na tej našej Zemi nejakí našli, ale určite nie každý, kto si to zmyslí. Ale zrejme si ich vyberajú takí, čo aj v hrách hneď používajú cheaty a potom hra stráca aj čaro (to je však na OT debatu). Napíšem to aj inak: na výber máte v hre autá strednej triedy a niekto si hneď vyberie Lambo |