![]() |
Poníci ve snech - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Poníci ve snech (/Vlakno-Ponici-ve-snech) |
RE: Poníci ve snech - Damael - 09.10.2012 (08.10.2012, 21:06)RadlanJay Napsal(a): Hoši nevím co berete, ale chcu to taky. Pony dream sem nikdy neměl a to na poníky myslím od rána do večera, čumím na ně před spaním i do rána a nic. já nvim jak ty ale já bych radši žádný sny neměl stejně jsou většinou o jednom ale měl jsem i pár hezkých tak či tak snaž se a cesta se ukáže ale pozor nemusí byt tak hezká jak se zdá RE: Poníci ve snech - Dumbass_CZ - 09.10.2012 (08.10.2012, 21:06)RadlanJay Napsal(a): Hoši nevím co berete, ale chcu to taky. Pony dream sem nikdy neměl a to na poníky myslím od rána do večera, čumím na ně před spaním i do rána a nic. Já na to du jinak. Když chci psát povídku, tak se ho snažím snít. Projedu si pár dílu mlp, přečtu si část povídky, kterou již jsem napsal, a těsně před spaním to zopakuji. Pak v posteli si to pořád přehrávám dokud neusnu. A jak píšu Můj Malý Chtíč ... to jsou zajímavé sny ![]() RE: Poníci ve snech - Adeptus Ponites - 14.10.2012 Dnes som mal prvý krát sen z ponikmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Poníci ve snech - Mr. Secret - 14.10.2012 (08.10.2012, 19:36)Nightmare0312 Napsal(a): No nic tak se vám taky svěřím Já měl stejný sen, ale zdálo se mi, že jsem na místě Rainbow Dash, do detailů nebudu zacházet. RE: Poníci ve snech - Xerr - 14.10.2012 Mam rád sny o ponících ![]() Zdaj se mi pořád ![]() RE: Poníci ve snech - kotja - 15.10.2012 Mě se zdálo, že já a Zecora (asi jsme spolu i chodili) měli zachránit nějakou slečnu. Museli jsme si na to vzít motorkový robooblek, ale do stroje, který ho na mě měl namontovat se místo mě nacpal Homer Simpson a protože je tlustej ten robooblek mu nesedl. RE: Poníci ve snech - Schimy - 15.10.2012 Mne sa dnes snívalo, že sa na dedinu, kde býva babka rúti armáda šialených rytierov. Nejakým portálom som sa dostal do Equestrie a povedal Celestii o tom. Hneď poslala mane 6 aby mi pomohli. Potom si pamätám len ako som so sekerou bojoval proti nim a v poslednej chvíli ma zachránila Applejack a Big Macintosh. Pred spaním som pozeral dokumentárny cyklus smrtící válečníci a prekvapivo MLP RE: Poníci ve snech - Nightmare0312 - 16.10.2012 (14.10.2012, 18:08)Mr. Secret Napsal(a):(08.10.2012, 19:36)Nightmare0312 Napsal(a): No nic tak se vám taky svěřím Hmm... co na to říct? Buď "víš co bych nechtěl?" nebo "tak už vím kdo je teď v těch dortíkách xD" RE: Poníci ve snech - Fasty - 17.10.2012 Páni, hodně zajímavý sen, ale začnu Vám ho sem popisovat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Poníci ve snech - Tuxik - 25.10.2012 Nevím jestli jsem jedinný, a nebo jestli se tím lidi radši nechlubí, ale já to sem napíšu, přeci jenom to byl MLP sen: Dnes v noci se mi zdál lehce lechtivý pony sen (neodsuzujte mě). Zašli jsme s Twilight na večeři, kde jsme si parádně popovídali a přeskočila mezi námi jiskra. Když jsme odcházeli, tak se mě Twi zeptala, jestli bych ji nedoprovodil domů, jelikož to tam má daleko a nechce se v noci sama procházet venku. Já jsem samozřejmě nic nenamítal. Cestou jsme si povídali o romantických věcech, především o hvězdách a oné krásné měsíční noci. Když jsme k ní dorazili, tak zrovna začala bouřka, Twi mi tedy navrhla, jestli bych u ní nechtěl přespat. Dali jsme si u ní ještě lahvinku vína a pak jsme se oba přestali ovládat. Začali jsme se mazlit, líbat ... Tady s příběhem končím, dál už zabíhat nebudu ![]() |