RE: [HRA] Máš BAN !! - Oggy123 - 25.01.2013
Máš ban, protože si si zmenil profilovú fotku!
RE: [HRA] Máš BAN !! - Survivor - 25.01.2013
Máš ban lebo Derpy má žlté oči!
RE: [HRA] Máš BAN !! - someone - 25.01.2013
čistě teoreticky, Fluttershy je typ osobnosti ISFP, která nemá ráda zbraně, a já zbraně mám rád už dlouho.. Začal jsem ve třech letech... (já jsem taky ISFP, ale to je jedo) dále ji miluji, což by mohl být velký problém, a narušilo by to harmonii snad celého světa, jsem divnej, za všechno se omlouvám, takže bych ji nejspíš lezl na nervy a pokud se jedná o ni, že ji třeba nějáky clopper.... Um... You know what a nebo něco podobnýho, mám pocit nebo potřebu ji bŕanit, i kdyby já nevím co, takže bych nejspíš vyvraždil ponyville..... Teoreticky.... Prostě... Se k sobě nehodíme.. Ale přesto... Přestože vím že by mě nechtěla.... Ji miluji... BTW máš BAN za vlezlost a zvědavost.
RE: [HRA] Máš BAN !! - Vlník - 25.01.2013
Someone,someone,someone,nikdo po tobě nechtěl abys to mazal.Když mě to nezajímá,tak není problém to prostě ignorovat.Obětavost je dobrá vlastnost,ale taky se to s ní nesmí přehánět.
A za to má Survivor BAN
RE: [HRA] Máš BAN !! - Discordian - 25.01.2013
Vlezlost? Snad ne... jenom se zajímám o to co se honí hlavou kamarádům...
Ona by tě určitě napravila... Podle R34 by tě vláda transformovala na poníka a všecko by bylo v cajku.
PS: mám ban, aby ses nemusel obtěžovat osobně
RE: [HRA] Máš BAN !! - DerpingWork - 25.01.2013
Someone ma ban, aby mohl byt s Fluttershy.
Ja si davam ban za stejnym ucelem, ale za Dashie.
RE: [HRA] Máš BAN !! - Geeshta - 25.01.2013
DerpingWork má BAN, protože si ho pávě sám dal.
Máš BAN,protože někdo ho mít musí
RE: [HRA] Máš BAN !! - someone - 25.01.2013
Dávám si sám sobě BAN, protože již nechci být s Fluttershy. No more... Please.. No more...
Máš BAN,protože co tak najednou?
|