Herocraft - Minecraft RPG server - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Herocraft - Minecraft RPG server (/Vlakno-Herocraft-Minecraft-RPG-server) |
RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 15.04.2015 Omlouvám se, že jsem nenapsal, jak je to s updatem. Pokročili jsme na 0.2 Alpha verzi. - whitelist (dokud to nebude hratelné) - obrovský update mapy - odstranění dosavadního rpg systému a nahražení systémem jiným - už si nemusíte zvolovat classku, spelly bude obstarávat jiný plugin a můžete používat všechny zbraně + budete s každým desítou dělitelným levelem dávat větší damage. - úpravy práv - opravy bugů RE: Herocraft - Minecraft RPG server - RayCode - 15.04.2015 Takže , dnes jsm přišel po 2 dnech na server a nemohl jsem veřit svým očim! Cely hrad zničený od TNTček . 3 dny mé práce na to padlo. (Hrad byl na flatu plánovaný jako dung ,takže se tam dostali jen hráči s OPčkem) ten kdo ho zničil , si to odpyká odemně a od vedení. Hráč , co to udělal mi napíše buď : PM tu na webu. PM na serveru. na Bronies TSku. KDe se domluvíme za přitomnosti Atakkeho na trestu. btw. Vím že to tu píšu zbytečně , protože děti se přiznat neumí. Dnes vše. Ray RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 16.04.2015 Tohle se nejspíše stalo za mojí nepřítomnosti, nicméně zkusím zjistit kdo to udělal a ten bude bez varování banován. Nechápu jak si to vůbec někdo mohl dovolit! Bohužel teď na serveru nebudu moct být, a to po dobu do konce do příštího týdne, protože mám nefunkční pc (odešla paměť). Checknu logy a zjistím kdo to byl. Prozatím si zaclaimuj dungeony safezonou, protože v ní TNT nefungují. (/f admin on a potom /f autoclaim safezone <napiš to znovu pro vypnutí) Tohle si někdo hodně odskáče! RE: Herocraft - Minecraft RPG server - RayCode - 27.04.2015 Takže , po chvíli strávené na server v rozmezí 3 dny , jsem tam viděl velice málo builderů.Prosím zvyšte aktivitu a stavějte mapu. Ti co nemají práva a chtěli by pomoct stavět si u mě mohou požádat.Popř. mi PMkou napište termín dky budete mít čas. Ray RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 28.04.2015 Ahoj broníci, mám pro vás čersrtvé (a bohužel špatné) informace. Jak jste si vy aktivnější mohli všimnout, teď jsem docela často nebyl na serveru. Bohužel tak bude i nadále (škola ). Další špatnou zprávou jsou finance. Na serveru došly kredity a budu potřebovat nějakého sponzora. Snížil jsem sloty, takže by to neměl být takový problém, ovšem stejně je provoz serveru drahý. Nepůjde od zítřka. Kdyby snad nebyl sponzor tak stáhnu data k sobě a později to rozjedeme třeba jinde . Tak a teď něco důležitého. Po dobu co tam nebudu bude RayCode můj zástupce a vytvořím mu na to i speciální skupinu. Všechno ohledně dění na serveru prosím na něj, protože já tam nebudu a je to nejzodpovědnější osoba, která tam je. @RayCode: když si uděláš účet na crewu, tak ti i přiřadím přístup do konzole. RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 02.05.2015 Data jsou stažena. A jsem zpět . Nicméně server stejně není zaplacený. To mě však nezastavilo. Bude huge update (fakt huge). Mapy zůstanou tak jak byly. Hodlám server přesunout na modpack platformu - Spout . Pokud nevíte co je spout: - Je to plugin do bukkitu - Je to modpack - Dovoluje nastavit custom gui (takže na rpg úplně super - levlení, atd) - Přidává bloky na základě PLUGINŮ! (plugin může obsahovat nový blok, takže je to vlastně módování serveru a klient to pouze využívá) - Můžete server-side přehrávat hráčům custom hudbu - Custom itemy (music disky, nové nástroje, brnění) - Custom skiny + kápě i pro warez - Spoustu dalších awesum věcí RE: Herocraft - Minecraft RPG server - RayCode - 02.05.2015 To jsi mohl udělat hned na začáktu ._. . Ale co , těším se RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 02.05.2015 No. Mám teď horší zprávu RPGessenials (nejlepší spout RPG plugin) nefunguje. OVŠEM TO NEZNAMENÁ, ŽE SE NA TO VYKAŠLU . Udělám custom modpack, kde bude vše potřebné RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Atakke - 04.05.2015 Dnes natočím quick update z toho, co už v modpacku je. BTW. už je na technic platformě, ale nechci ho ještě zveřejňovat, takže PM a máte ho Server je taky hotový a dokonce bez errorů (které byly i když tam byly jenom pluginy - nechápu jak vymizely ) RE: Herocraft - Minecraft RPG server - Shiro neko - 04.05.2015 já se omlouvám ale neni něco ze serverem? nejde se mi připojit. už asi cca 1 hod. na ostatní servery mohu. Neděláte něco? |