Who is your Waifu? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Who is your Waifu? (/Vlakno-Who-is-your-Waifu) |
RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 11.01.2016 blesk: "Twilight by věděla proč kvuli mně přišla a mohlo by být jasný proč bych jí s brekem obejmul. " Rainfall> hergot chlape, tak Twilight nebo Fluttershy? a nope, v opiatech nejedu travicka zelena, to je moje popteseni MrKafr: "A Macamane... nepřemýšlel jsi někdy nad možností, že ženy možná o Bluska zájem mají, ale on je odrazuje waifuismem? Pokud by se moje přítelkyně dozvěděla, že vyznávám lásku k plyšákovy, tak by jí to nejspíš... dost odradilo... " no vzdyt pisu, ze je to z hlediska tech holek divne, ale ktera se neda odradit....me si furt holky stezuji, jak je dnes tezke potkat kluka, ktery by je mel skutecne rad, ktery je romantik a taky nevypada tak, ze by ses ho lekl.. a to vse blesk podle me splnuje...takze jak pisu, vidim to spis jako problem tech holek, nez bleska. Blesk je spokojeny s Twilight... RE: Who is your Waifu? - niemand - 11.01.2016 (11.01.2016, 16:33)blesk1j_CZ Napsal(a): www.bohnice.cz/krizova-pomoc/ RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 11.01.2016 niemand: krizova pomoc pro bleska podle me vypada nejak takhle: RE: Who is your Waifu? - Rainfall - 11.01.2016 Mimochodem, takhle si nějak představuju, jak by vypadalo dvoření určitých lidí k Twilight. Mácaman: Ale notak, waifu a nejoblíbenější poník nemusí být ten stejný RE: Who is your Waifu? - MrKafr - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:10)Mácaman Napsal(a): no vzdyt pisu, ze je to z hlediska tech holek divne, ale ktera se neda odradit....me si furt holky stezuji, jak je dnes tezke potkat kluka, ktery by je mel skutecne rad, ktery je romantik a taky nevypada tak, ze by ses ho lekl.. a to vse blesk podle me splnuje...takze jak pisu, vidim to spis jako problem tech holek, nez bleska. Blesk je spokojeny s Twilight... No nevím, spíš to vidím jako problém na straně Bleska... Když to tak vezmeš, tak blesk je odrazuje tím, jak se chová, pokud se teda v reálu chová stejně, jako na fóru... Já bych se možná taky nechal odradit, kdyby moje holka dělala něco takového (a to ještě vem v potaz, že u holek jsou tyhle věci 100x obvyklejší než u chlapů)... (11.01.2016, 17:03)blesk1j_CZ Napsal(a): Když by opravdu přišla třeba Twilight a byla by tu za určitým bronym, tak to má nějaký důvod proč přišla právě kvuli němu a ví kdo to je. Takže může vědět o tom co on k ní cítí. Takže žádným kopytem do břicha.Blusku... Víš kolik takových lidí je? Proč by přišla zrovnou za tebou, když existuje další x lidí, kteří jí taky mají za Waifu... Navíc, když už to chceš brát z nějakého toho reálné hlediska (bože jak je mi to proti srsti ) tak v equestrii existuje další x poníků, kteří by se mohli twilight dvořit... A ještě vezmi v potaz, že samotná Twilight má crush na toho... jak se to jmenuje...Flashe! RE: Who is your Waifu? - Broseph - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:10)Mácaman Napsal(a): Blesk je spokojeny s Twilight... Spokojenost může plynout z čehokoliv, ať už z těch nejmenších věciček a nejmíň významných osob po úspěchy největšího kalibru a lásky člověka... RE: Who is your Waifu? - Keranis - 11.01.2016 Krucipísek lidi... To máte tak rádi bezvýsledné diskuze a drama? Sotva Mel zavře jedno vlákno, už se hrnete jinam. Blesku, jako bych zrovna dneska v tom vláknu nepsal, že waifuismus je lepší si nechat pro sebe. Facehoof! Jdu se vyzuřit, adios. RE: Who is your Waifu? - Dawnflash - 11.01.2016 blesk1j_CZ Napsal(a):Jo a prosím, když píšete můj nick tak ho nepřekládejte na blusk. Jsem blesk. Jo tak vidím, že sa tu objavujú zaujímavé perličky Blusk je Steppova varianta tvojho mena, ale tuším robíš presne to isté. Mácaman Napsal(a):vzhledem ke kritickemu nestatku muzu s vyse popsanymi vlastnosti na seznamovacim trhu, povazoval spise za problem te 3,5 miliardy zen, nez bleskuv PinkiesmileOh well, ako môže byť bleskova preferencia imaginárnych poníkov problémom kohokoľvek iného? Mimochodom, existuje koncept "prirodzená genetická selekcia". Podľa nej by to bol neuvážený ťah. Bleskovi hodne pomôže ak sa zamyslí, kam s týmto smeruje. Chlape, ak sa uzavrieš s plyšovou Twi do konca života, chytíš akútne depresie a pôjdeš na lieky. Lebo Twi nepríde a budeš sám. Ľuďom je smutno, keď sú sami. Tvoja láska k Twi je len chemický proces. Uvedom si, že potrebuješ aj nejaké živé kotvy na prežitie, tak napríklad skús interagovať s inými ľuďmi a nemysli na to, že tým "podvádzaš Twi". Môže to byť niečo, čo sa dá zdieľať s partnerom - obľuba poníka. To nie je tak katastrofálne. Alebo skús polyamorizmus. Takto si robíš len problémy. Mácaman Napsal(a):niemand: krizova pomoc pro bleska podle me vypada nejak takhle: Pinkiesmile [ľudská cosplayerka Twi]Okej, ale tu je problém: je to človek Toto by šlo ako forma RP v reálnom živote, ale najprv si blesk musí uvedomiť, že potrebuje aj ľudí, a tí mu môžu pomôcť. (snáď) Za mňa - a k tématu, ak by som mohol žiť v Equestrii, partnera by som si zobral so sebou. Tak je to predsa najlepšie RE: Who is your Waifu? - Sójový lecitin - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:03)blesk1j_CZ Napsal(a): Twilight by věděla proč kvuli mně přišla a mohlo by být jasný proč bych jí s brekem obejmul. Třeba už přišla a v lásce a pokoji u nás na zemi žije s někým, koho miluje i ona RE: Who is your Waifu? - MrKafr - 11.01.2016 OT |