![]() |
Who is your Waifu? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Who is your Waifu? (/Vlakno-Who-is-your-Waifu) |
RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 11.01.2016 blesk: "Twilight by věděla proč kvuli mně přišla a mohlo by být jasný proč bych jí s brekem obejmul. " Rainfall> hergot chlape, tak Twilight nebo Fluttershy? ![]() ![]() ![]() MrKafr: "A Macamane... nepřemýšlel jsi někdy nad možností, že ženy možná o Bluska zájem mají, ale on je odrazuje waifuismem? Pokud by se moje přítelkyně dozvěděla, že vyznávám lásku k plyšákovy, tak by jí to nejspíš... dost odradilo... " no vzdyt pisu, ze je to z hlediska tech holek divne, ale ktera se neda odradit....me si furt holky stezuji, jak je dnes tezke potkat kluka, ktery by je mel skutecne rad, ktery je romantik a taky nevypada tak, ze by ses ho lekl.. a to vse blesk podle me splnuje...takze jak pisu, vidim to spis jako problem tech holek, nez bleska. Blesk je spokojeny s Twilight... ![]() RE: Who is your Waifu? - niemand - 11.01.2016 (11.01.2016, 16:33)blesk1j_CZ Napsal(a): www.bohnice.cz/krizova-pomoc/ RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 11.01.2016 niemand: krizova pomoc pro bleska podle me vypada nejak takhle: ![]() RE: Who is your Waifu? - Rainfall - 11.01.2016 Mimochodem, takhle si nějak představuju, jak by vypadalo dvoření určitých lidí k Twilight. Mácaman: Ale notak, waifu a nejoblíbenější poník nemusí být ten stejný ![]() RE: Who is your Waifu? - MrKafr - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:10)Mácaman Napsal(a): no vzdyt pisu, ze je to z hlediska tech holek divne, ale ktera se neda odradit....me si furt holky stezuji, jak je dnes tezke potkat kluka, ktery by je mel skutecne rad, ktery je romantik a taky nevypada tak, ze by ses ho lekl.. a to vse blesk podle me splnuje...takze jak pisu, vidim to spis jako problem tech holek, nez bleska. Blesk je spokojeny s Twilight... No nevím, spíš to vidím jako problém na straně Bleska... Když to tak vezmeš, tak blesk je odrazuje tím, jak se chová, pokud se teda v reálu chová stejně, jako na fóru... Já bych se možná taky nechal odradit, kdyby moje holka dělala něco takového (a to ještě vem v potaz, že u holek jsou tyhle věci 100x obvyklejší než u chlapů)... (11.01.2016, 17:03)blesk1j_CZ Napsal(a): Když by opravdu přišla třeba Twilight a byla by tu za určitým bronym, tak to má nějaký důvod proč přišla právě kvuli němu a ví kdo to je. Takže může vědět o tom co on k ní cítí. Takže žádným kopytem do břicha.Blusku... Víš kolik takových lidí je? Proč by přišla zrovnou za tebou, když existuje další x lidí, kteří jí taky mají za Waifu... Navíc, když už to chceš brát z nějakého toho reálné hlediska (bože jak je mi to proti srsti ![]() ![]() RE: Who is your Waifu? - Broseph - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:10)Mácaman Napsal(a): Blesk je spokojeny s Twilight... Spokojenost může plynout z čehokoliv, ať už z těch nejmenších věciček a nejmíň významných osob po úspěchy největšího kalibru a lásky člověka... RE: Who is your Waifu? - Keranis - 11.01.2016 Krucipísek lidi... To máte tak rádi bezvýsledné diskuze a drama? Sotva Mel zavře jedno vlákno, už se hrnete jinam. Blesku, jako bych zrovna dneska v tom vláknu nepsal, že waifuismus je lepší si nechat pro sebe. Facehoof! ![]() Jdu se vyzuřit, adios. RE: Who is your Waifu? - Dawnflash - 11.01.2016 blesk1j_CZ Napsal(a):Jo a prosím, když píšete můj nick tak ho nepřekládejte na blusk. Jsem blesk. Jo tak vidím, že sa tu objavujú zaujímavé perličky ![]() Blusk je Steppova varianta tvojho mena, ale tuším robíš presne to isté. Mácaman Napsal(a):vzhledem ke kritickemu nestatku muzu s vyse popsanymi vlastnosti na seznamovacim trhu, povazoval spise za problem te 3,5 miliardy zen, nez bleskuv PinkiesmileOh well, ako môže byť bleskova preferencia imaginárnych poníkov problémom kohokoľvek iného? ![]() Mimochodom, existuje koncept "prirodzená genetická selekcia". Podľa nej by to bol neuvážený ťah. Bleskovi hodne pomôže ak sa zamyslí, kam s týmto smeruje. Chlape, ak sa uzavrieš s plyšovou Twi do konca života, chytíš akútne depresie a pôjdeš na lieky. Lebo Twi nepríde a budeš sám. Ľuďom je smutno, keď sú sami. Tvoja láska k Twi je len chemický proces. Uvedom si, že potrebuješ aj nejaké živé kotvy na prežitie, tak napríklad skús interagovať s inými ľuďmi a nemysli na to, že tým "podvádzaš Twi". Môže to byť niečo, čo sa dá zdieľať s partnerom - obľuba poníka. To nie je tak katastrofálne. Alebo skús polyamorizmus. Takto si robíš len problémy. Mácaman Napsal(a):niemand: krizova pomoc pro bleska podle me vypada nejak takhle: Pinkiesmile [ľudská cosplayerka Twi]Okej, ale tu je problém: je to človek ![]() Toto by šlo ako forma RP v reálnom živote, ale najprv si blesk musí uvedomiť, že potrebuje aj ľudí, a tí mu môžu pomôcť. (snáď) Za mňa - a k tématu, ak by som mohol žiť v Equestrii, partnera by som si zobral so sebou. Tak je to predsa najlepšie ![]() RE: Who is your Waifu? - Sójový lecitin - 11.01.2016 (11.01.2016, 17:03)blesk1j_CZ Napsal(a): Twilight by věděla proč kvuli mně přišla a mohlo by být jasný proč bych jí s brekem obejmul. Třeba už přišla a v lásce a pokoji u nás na zemi žije s někým, koho miluje i ona ![]() RE: Who is your Waifu? - MrKafr - 11.01.2016 OT |