![]() |
Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina) |
RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Inlustris - 29.05.2018 (29.05.2018, 14:06)Jamis Napsal(a): @Butters: taky přicházíš do věku, kdy stojí za to stát si za svým názorem, takže klidně jim oznam, že to tak je - prostě se ti líbí animák. A když budou namítat, že je pro děcka, tak jim klidně připomeň, že byl napsaný pro děcka i jejich rodiče, takže žádný div, že se ti jako téměř plnoletému líbí A navíc každý seriál pro děti byl napsaný dospělými lidmi, takže vlastně není co řešit ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Wrench - 29.05.2018 Já si postě koupil plyšáka a o pár dní později naklusal do školy v triku s Rainbow Dash, z reakce jsem byl překvapen. Buď se všichni báli cokoli říct nebo jim to bylo jedno ![]() ...a to jsem se bál co tím na sebe ztrhnu RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Butters01 - 05.06.2018 Tak jo, asi bych mohl informovat, jak vše dopadlo. Ve čtvrtek jsem se rozhodl tátovi (jemuž jako jedinému z rodiny plně věřím), že se mi líbí My Little Pony a že bych prostě chtěl plyšáka Rainbow Dash. Vzal to v pohodě, ani se tomu moc nedivil. Dokonce mi i pomohl vymyslet, jak toho plyšáka vysvětlit mámě a bratrovi. Bratr si ze mě naštěstí srandu nedělá, dokonce se mi i přiznal, že se na My Little Pony díval jako malý a že se mu to líbilo, ale pak toho nechal, protože si připadal divně (jo, to znám taky ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Jamis - 05.06.2018 @Butters: gratulace ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Wrench - 05.06.2018 @Butters blahopřeju k dobrému výsledku, tohle bych teda taky nečekal ![]() (btw, myslím že málo kdo si tu nepřipadá kvůli tomuhle divně) RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Inlustris - 05.06.2018 bezva Welcome to Herd :-D jako je fakt že po 8 letech už proti tomu brojí jen opravdoví zatvrzelci zbytek už jen pokrčí rameny, pořpípadě si v duchu pomyslí něco nehezkého ale nechají to být RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Žeryk - 06.06.2018 Jelikož můj předchozí příspěvek je už přes 5 let starý, je třeba aktualizace ![]() Pak přišla vysoká, kde bylo plno exotů, takže nějaký cápek koukající na nějaké barevné šmouhy nebylo nic neobvyklého, nutno však říct, že v průběhu vysoké jsem si skrze MLP vysloužil přezdívku poník u které doteď nevím jestli mi vadí nebo ne. Ikdyž asi spíš ne, když jsem si po státnicích nechal na chodník ke skupině napsat Bc. Poník ![]() ![]() Mé nastávající poníci nevadí, ovšem myslím si, že je ráda, že u mě došlo k takovému útlumu co se týče MLP, kdy si sem tam něco nakreslím, nebo sporadicky mrknu na nějaký díl seriálu. Ovšem i přes tohle všechno se poníci stali takovou součástí mého života, ať už to je plyšová Starlight (měl jsem ji rád dřív než to bylo moderní ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Barpy - 09.06.2018 Supr že to tak vzali ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Torusek - 18.06.2018 Ako by som to povedal moje rodine je ukradnute čo robym a kde travym čas ![]() ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Light Bulb - 11.08.2018 Říkají, že se u mě projevuje opožděná puberta ![]() |