8. Zimní Karaoke party (2019) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz) +--- Téma: 8. Zimní Karaoke party (2019) (/Vlakno-8-Zimni-Karaoke-party-2019) |
RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Ruw - 25.11.2019 (25.11.2019, 19:26)KRAJKHOUR Napsal(a): Budou ještě lístky na Vánočkové Karaoke? Obávám se, že je vyprodáno. Leda by jsi zkusil možnost přihlásit se do staff týmu... RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - KRAJKHOUR - 25.11.2019 Učasnit se spisovatelské soutěže nemá pro mě smysl. Nejsem totiž zrovna spisovatelský tip. Stafovat dvakrát by asi nešlo. Byl bych rád kdyby se aspoň oficiálně oznámilo jak to s vstupenkami je a bude. 8. Zimní Karaoke party (2019) - TechnikTomCZ - 25.11.2019 @KRAJKHOUR Aktuálně jsou vyprodané, je to napsané na stránkách registrace, ale můžeš doufat, že někdo nepřijde a uvolní svůj lístek Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Fang - 25.11.2019 (25.11.2019, 21:34)KRAJKHOUR Napsal(a): ... Bude to tak že pokud někdo nestihne lístek uhradit v určeném časovém termínu tak propadnou a vrátí se zpět do prodeje. RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - KRAJKHOUR - 25.11.2019 Pokud se tak stane jak se to včas dozvím? RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Fang - 25.11.2019 Musíš sledovat komunikační kanály jako web, twitter, facebook či discord. RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Jamis - 26.11.2019 (25.11.2019, 19:26)KRAJKHOUR Napsal(a): Budou ještě lístky na Vánočkové Karaoke? S vánočkou v puse se Karaoke špatně zpívá... (25.11.2019, 21:34)KRAJKHOUR Napsal(a): Stafovat dvakrát by asi nešlo. Tak když jsi staffák, tak přece vstupenku nepotřebuješ, ne? A jak to oficiálně je? Zájem o Zimní Karaoke party je nebývalý! Po týdnu od spuštění prodeje prostě byly vstupenky rozebrány - takhle rychle ještě nikdy nezmizely. A platební morálka je taky mnohem vyšší, než před rokem (tzn. rezervovaných a nezaplacených vstupenek je naprosté minimum - v tomhle Karaoke kopíruje Czequestrii, kde to bylo podobné). Aktuálně v systému zbývá 5 rezervovaných a nezaplacených vstupenek a jsem si téměř jist, že 4 z toho budou během týdne uhrazené. Tím bude maximální kapacita 170 účastníků zcela naplněna. Minule jsme navyšovali kapacitu ze 150 na 170 lidí a sál praskal ve švech. To není o tom, že bychom z rozmaru někoho na akci nechtěli - naopak. Kdyby to šlo, byl bych rád, aby přišli všichni, kdo se zúčastnit chtějí. Jenže kdyby nás tam bylo 200, tak bude přeplněno, budeme si šlapat po hlavách a všichni účastníci budou akorát tak naštvaní. A ne - nečekali jsme takový zájem. Rozhodně ne ve chvíli, kdy došlo k rezervaci místa konání - to se děje cca v březnu, protože termíny pronájmu takových míst kolem Vánoc jsou v Praze vyprodány často už na začátku léta. Tedy v tuhle chvíli už s tím nic udělat nemůžeme, ač mě to mrzí jak chce. Pro příště zkusíme najít větší prostory (i přes to riziko, že třeba zájem nebude tak enormní jako tentokráte). (25.11.2019, 23:16)KRAJKHOUR Napsal(a): Pokud se tak stane jak se to včas dozvím? Patrně to nebude včas - dneska se uvolnily dva lístky. Byly pryč během dvou minut, než jsem to stihl někam vůbec napsat. RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Hwězda - 26.11.2019 Měl by někdo místo na přespání pro jednu hvězdičku mou střediskovou? Nejlíp z pátku na sobotu, v sobotu zdá se, že odjíždím rovnou po akci. Sice kouřím (což však nehodlám dělat uvnitř, že jo), ale nekoušu a stačí mi holá podlaha. A ještě aj nádobí umyju, bo úklid mě fakt baví. Dobrej dýl, ne asi! RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Frolda - 26.11.2019 Koukam, ze z tech dvou listku v soutezi, u kterych jsem si rikal, zda o ne vubec nekdo bude mit zajem, se stala extremne lakava cena RE: 8. Zimní Karaoke party (2019) - Niks - 26.11.2019 No nic, tak třeba příští rok |