![]() |
školní prospěch broníků - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: školní prospěch broníků (/Vlakno-skolni-prospech-broniku) |
RE: školní prospěch broníků - turboviking - 07.06.2013 G-Phys, i ze zbytku předmětů mám teď většinou za 2, no tuším že 3 trojky, akorát ta matika se veze na 4 (snad se to podaří ![]() ![]() RE: školní prospěch broníků - Fantaxbox - 13.06.2013 pfffffffffffffffffff není důvod učit se to co mě neba xD takže 4 z toho co mě neba a je hard na učení XD 3 z toho co mě neba a je easy na učení XD 1-2 to co mě baví a je easy na učení ![]() RE: školní prospěch broníků - ČuprBrony - 15.06.2013 Základka samé jedničky na pohodu, vždycky. Osmiletý gympl: docela hardcore, náročnost najednou milionkrát vyšší, ale dalo se to. Někdy v kvartě jsem začal ignorovat chemii, od té doby za 3, v sextě matematiku od té doby taky za tři, v posledním pololetí za čtyři, protože jsem ji neřešil. Jinak jsem měl nepřítele ještě biologii ![]() ![]() Na VŠ jedu spíš na zelená políčka, než na průměry, protože některé předměty jsou děs běs úplně zbytečné a moje pragmatické srdce pláče. Od té doby co jsem si přiznal, že MLP:FiM je skvělé, tak se držím na průměru B ![]() Docela se divím, že jsem se školou neměl problémy, protože respekt si dokázalo získat asi tak hmm dva vyučující za celou dobu vzdělávání. Naučit se něco a pochopit mi nědělalo problém, ale je mi docela líto toho, co se musím učit a je to k úplně k ničemu, takže na to napůl kašlu. RE: školní prospěch broníků - Quintus Rohlíkus - 16.06.2013 jáááj Jak to tu tak sleduju tak se dívám že jste šprti ![]() Já jsem rád když na vízo dostanu 3-4 ![]() Jeddiný předmět co mě baví je Děják ![]() RE: školní prospěch broníků - MapleTwister - 17.06.2013 Na nižším stupni ZŠ jsem měl vždycky samé jedničky. Na vyšším samé jedničky až na jednu dvojku. A teď, v druhém ročníku americké školy, jsem měl samá Ačka (tj. samé jednčky). RE: školní prospěch broníků - Foxtrot - 17.06.2013 Vezmu to stručně. Základka pro mě byla sranda. Aktuálně chodím do druháku na strojní průmyslovku. Jsem rozený "dvojkař". Známky na vysvědčení mám buď 1 nebo 2 (o 3 zatím žádné nevím). Kdybych se trochu snažil a nebyl tak líný, tak by pro mě asi nebyl problém to všechno utáhnout na jedničky... Ale jak jsem již řekl ve škole, zkusím zamakat zase až ve třeťáku ![]() Angličtina mi docela jde a baví mě, ale stále se nemůžu srovnávat s některými lidmi tady na foru. ![]() RE: školní prospěch broníků - Bouri - 18.06.2013 U mě je to jednoduchý... Ze základky jsem vypadnul s vyznamenáním. Z průmyslovky jsem od maturity vypadl s průměrem 2. A z vejšky od státní zkoušky jsem vypadl s průměrem D (holt tam byly předměty, kerý mi nesedly, jinak bych na tom byl lépe...). PS: Matematika - na základce matematická soutěž až do krajského kola, na průmce jsem ji nemusel a na vejšce sem byl rád, že sem ji přežil. ![]() RE: školní prospěch broníků - Proky - 18.06.2013 9.A jedna čtyrka z matiky, jinak 1, 2. RE: školní prospěch broníků - Tuxie - 21.06.2013 Tak oficiálně letos vyznamenání.. oujéé ![]() Re: školní prospěch broníků - Terodeness - 21.06.2013 A já jdu nejspíš na reparát u Košťála... ![]() |