G5 - Obecná diskuze - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: A New Generation (https://bronies.cz/Forum-A-New-Generation) +--- Téma: G5 - Obecná diskuze (/Vlakno-G5-Obecna-diskuze) |
RE: G5 - Obecná diskuze - Mácaman - 16.09.2021 zacinam uz mit docela hypeeee RE: G5 - Obecná diskuze - Tails - 17.09.2021 Musím říct, že to vypadá pěkně, i mě se to líbí. Určitě se máme na co těšit. Ale stejně, ještě včera jsem si vzpomněl na meme, které poměrně přesně vystihuje můj pohled na G5. RE: G5 - Obecná diskuze - danixek - 18.09.2021 Je venku další úryvek. A ještě jedna zpráva z Equestria Daily. Rychlý překlad google překladačem: Citace:Dnes je pro některé lidi premiéra včasného přístupu a s tím přišly i docela zjevné bezpečnostní chyby. Někdo zaznamenal celou věc, která se teď někde vznáší na Disku Google. To vedlo k tomu, že lidé trhali kousky a nahrávali spoilerové klipy, které vám Youtube s radostí doporučuje, pokud tam procházíte. Toto je vaše obecné varování, abyste byli opatrní. Tento bod bezpečí pro vyhýbání se spoilerům jsme minuli. Zbývá 5 dní a bude to minové pole. Nedivil bych se, kdyby někdo v určitém okamžiku unikl verzi bez vačky. Považujte se za informovaného! Doufejme, že můžeme vyjít na druhou stranu a vidět to v celé své slávě 4k, jak bylo zamýšleno. RE: G5 - Obecná diskuze - Jamis - 19.09.2021 jj, stejný zážitek, jako z G4 to nebude a ani z mnoha důvodů být nemůže - už jenom proto, že jsme všichni o mnoho let starší, máme zkušenost mj. právě s G4, naše životy a často i prostředí, kde žijeme, se oproti nástupu G4 změnily k nepoznání, svět je dneska diametrálně jiný, než byl tehdy... no a dalo by se pokračovat. Dobrá zpráva je, že to nemusí být všechno na škodu - velmi pravděpodobně to takový hype, jako u G4, to prostě nebude. Berte to jako životní zkušenost, protože to se stává běžně, anžto (mimojiné) náš mozek není uzpůsoben tomu, aby žil v permanentním rauši, tak tu Tails trefně naznačil po počátečním pobláznění (které může trvat roky) přijde stav zájmu, který není tak intenzivní, ale má potenciál vydržet mnohem déle a dávat vám radost pořád. Ale to asi přijde s časem/věkem resp. zkušenostma. Osobně se těším - sice to vypadá už jako plně moderní svět, se kterým se děcka můžou identifikovat (a asi to pomůže prodejům hraček), ale souhlasím s tvrzením, že fantasy prostředí bylo pro MLP lepší - přece jen málokdo z nás na ten svět koukal proto, že byl podobný tomu našemu. Byla to hlavně jeho odlišnost od reality a zároveň osobní blízkost, která jej činila tak výjimečným. Jestli tohle bude schopna G5 alespoň částečně naplnit, se uvidí. A kdyby bylo nejhůř... byly zde i takové věci jako Newborn Cuties a taky jsme se s jejich přítomností srovnali RE: G5 - Obecná diskuze - Jamis - 19.09.2021 (18.09.2021, 20:18)danixek Napsal(a): A ještě jedna zpráva z Equestria Daily. Ve zkratce: objevil se camrip (tedy pokoutný záznam z promítání skrytou kamerou) G5 filmu v ruštině a válí se někde na GDrive. Nějací idioti s tím ale nevěděli udělat nic lepšího, než to rozstříhat na kousky a jako krátké klipy nahrát ve větším množství na YouTube, takže to spoustě lidem bude cpát do doporučených videí. Takže při procházení YT bacha na nabízené spoilery! RE: G5 - Obecná diskuze - Jamis - 24.09.2021 G5 je oficiálně venku těším se, až se na ni podívám. Až sem budete psát dojmy a komentáře, nezapomínejte používat Spoiler a SpoilerButton pro části, které by mohly vyrazdit konkrétní děj, nebo podobu - díky! RE: G5 - Obecná diskuze - Mácaman - 24.09.2021 jj ja uz sem si dej tak nejak poskladal z tech naznaku v trailerech, tak sem zvedavy jak moc se budu plest RE: G5 - Obecná diskuze - ArtifyCZ - 24.09.2021 Já jsem taky moc zvědavý, těším se na zítřejší promítání RE: G5 - Obecná diskuze - KRAJKHOUR - 25.09.2021 Můžu potvrdit že na Netflixu je MLP G5 Film v Českém dabingu i Titulkách. (Bez VPN) Kvalitu dabingu nemůžu posoudit. RE: G5 - Obecná diskuze - Flaiming - 25.09.2021 Tak už jsem to zkouknul |