Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Zimni Karaoke) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Zimni Karaoke) (/Vlakno-Vyrobni-hnizdo-Celestia-Tour-Zimni-Karaoke) |
RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Dex - 24.06.2018 Nejsou tam třeba nějaké přebytečné celestie, jejichž majitelé o ně za tu dobu třeba přestali mít zájem? RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Farglider - 24.06.2018 Wow , v tu středu by mě to taky zajímalo, ale můžu jedině po práci. Btw to jsou hotový všechny Celestie? RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Melgarh - 24.06.2018 Ve stredu az vecer a do prace urcite ne - mam natriskanej rozvrh. Distribuce v CZ bude na vas, sorry. V tomhle "projektu" jsem nebyl ani puvodne zainteresovany tak jsem to zkusil dotahnout do zdarneho konce a Midnight se do toho zakousla a dala to. Hodim Libusse na brostel (5ks) a pak se zbytkem uvidi, resp. jestli budu mit misto v baglu na prevoz, kdyztak pozadam o proplaceni za zavazadlo a rozlozim to na vsechny Celestie. RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Frolda - 24.06.2018 Já na to tolik nespěchám. Můžeme se domluvit někdy přes léto až bude zase nějaká grilovačka v Praze nebo tak něco, dáme si vědět a domluvíme se. RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Melgarh - 24.06.2018 Pres leto jsem na FFku, ve Spanelsku v Malaze a nasledne prodlouzeny vikend na Reading Festivalu, takze tomu bych takovou sanci zas nedaval :p Z tech 5 bych urcite 1 rezervoval Krajkovi, 1 Alkelovi pac to bude na Brostelu, zbyle 3 FFA z listu, jen o tom potrebuju info at to muzu trackovat. RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Melgarh - 24.06.2018 Blah, spatna zprava, do baglu se mne vejdou jen 3 z 5 Celestii, zbytek musi zustat, vahove jsem na 20 presne a bagl je natriskanej a to jeste se mi nevejde muj projektor >.< Dobra zprava je ze mam zabaleno na FFko :p Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Iluzon - 24.06.2018 Krajkovi ji buď schovej nebo někdy dej nám na byt, Blesk se o ní postará Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - KRAJKHOUR - 24.06.2018 To jsou udělané už všechny celestie nebo je to první várka? [spoiler: (Neptám se na přepravu)] Kdo bude organizovat předání všem zainteresovaným? Původně pomáhal dát objednávku dohromady Xeele. Původně jsem měl zaplacené tři Celestie. (01.05.2013, 14:38)MidnightShadow Napsal(a): 20. KRAJKHOUR - 1 Celestie se složenými křídli a odepínatelným příslušenstvím 1 Celestie s roztaženými křídli a pevným příslušenstvím 1 Celestie s roztaženými křídli a odepínatelným příslušenstvím, Troll výraz s úsměvem a kostrou (celkem 3 ks)Nakonec jsme se rozhodly pro jednu velkou. Takže pro mě mini Celestie nemusíte schovávat. Kdyby se objevila velká Celestie a popřípadě další alicorni v její velikosti tak jsou moje. Co se týče předaní jsou tři možnosti 1.Poslat mojím rodičům. 2.Předat Bleskovy, Iluzonovy 3. Nechat u někoho. vzhledem k financím už snad chápete můj zájem a frutraci ohledně mid plišáků
EDIT:Mel:Nebo pokud by ti nevadilo zeptat se mě na moje plišáky. (nevím jetsli je na mě ještě naštvaná. Pokud ano tak mě to mrzí.). Nebo at se mě ozve. RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Melgarh - 24.06.2018 Ok takze mala celestie u tebe neni zadna, tak upravim ten OP list. @Iluzon: nevim zda to chapes, ale ja neziju v CR tak tezko budu jezdit nekde po mestech a hledat kde bydlite.. to je na vas. Necham je na brostelu. RE: Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Festival Fantazie) - Lenny Vampire - 24.06.2018 Ahoj, osobní předání nezvládám. Čekám mimčo a mám přísný režim (rizikové těhotenství). Budu ráda za poslání poštou, peníze zašlu na účet nebo na dobírku. Jsem ráda, že se vše pohnulo a Celestie jsou na světě. |