Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) (/Vlakno-Draimovy-pribehy-z-apokalypsy-FoE) |
Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 30.08.2017 Vítám v Draimově apokalypse. Nestručně Představuji povídky ze světa Fallout: Equestria. konec stručnosti (derp) Snad až na vyjímky budou všechny označeny jako 18+ (někdy jen 15+). U každé povídky budou uvedeny důvody. To je krása co? Pro tohle fórum jak stvořené. z toho důvodu budou taky všechny takto nevhodné příběhy dostupné pouze přes požádání soukromou poštou nebo tady do tématu Zahajuji tohle vlákno Představením v mém podání, které je typické pro Fallout. Je obsáhlejší, protože tam shrnuji i co se stalo prvních asi sto let po Konci. První dva odstavce jsem si půjčil z Froldova překladu. Dále uvádím Poznámku. Tento dokument obsahuje moje poznámky, protože rád vnucuji svůj pohled na svět a pro případ, že mám pocit, že něco potřebuje dodatečné vysvětlení. Opravdové povídky (nahoře novější) Pokud máte někdo otázky, jsem zde. Teď (24.8.) mám hotové tři příběhy a další připravené (ale počkám si ) Doporučuji Froldův překlad FoE (což je úžasná věc). RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Rwakk - 31.08.2017 Je to dosti povedené a bavilo mě to číst. Má to přesně ten šmrnc co jsem od toho čekal, nebo v tom hledal. Takže se těším na další tvé povídky. RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 04.09.2017 Díky, ale to jsem už řekl Další povídka, ta měla být původně třetí v pořadí, ale u té druhé předělávám konec. Zároveň s touhle bude trochu potíž pro ty kteří neznají FoE, je tam sice konec hotový a podle mě se povedl, ale posledních pár odstavců může být matoucích (a ten poslední naprosto nesmyslný). V poznámce jsem to trochu vysvětlil, ale je to silný spoiler. tedy V objetí bohyně 15+ kvůli účinkům radiace na prostředí i na tělo temné prostředí (nejen světelně) RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Frolda - 06.09.2017 Jsem si ani nevšiml, že tu mám reklamu . To abych to téma updatoval Jinak četl jsem V objetí bohyně a líbí se mi to. Gj RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 07.09.2017 To není ani tak reklama, taky musím myslet na sebe, protože bez FoE nejdou moje povídky moc chápat, no ne? A taky dík RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 14.09.2017 Uvádím svůj čtvrtý výtvor (druhý je stále ve vývoji) Tentokrát je to velmi krátké, doslova jedna stránka. Je to celkově experiment, kde jsem blbnul s vedlejšími větami a... představky nebo jak se to jmenuje (sledujíc, brečíce atp.) aby text vypadal neobvykle, ale nebylo to přehnané. A zase jednou hraju na "anonymitu" postavy. Zrození hrdiny 15+ násilí Neobyčejné postavy pochází ze všech koutů světa. A jejich důvody jsou jako vždy, pouze jejich. Jinak nemám co dodat, projednou. Možná to později použiju jako "historii" postavy do jiného příběhu. Název rozhodně neodkazuje na ten válečný film, zkrátka mi to tam sedlo [spoiler: a mám rád ironii] RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 18.09.2017 A opět řádná povídka. Osobně ji mám velmi rád i když mi připadá, že jsem tam mohl využít situaci a ukázat nějakou pointu. Jak řekl Arrac, vypadá to dost náhodně, na druhou stranu, co nevypadá? Co má pointu? Opět je to ze světa FoE, i když ne tak výrazně. Je naznačeno, že také došlo k druhu apokalypsy, ale dalo by se říct, že to je vedlejší. Havran [15+] asi by to prošlo i bez omezení, ale přece jen Setkání opeřence a mrtvoly, kteří si na první pohled nerozumí. Přiznám se, že mě k napsání dost svedla písnička Dva havrani, taky je na začátku povídky citovaná. S Poem to nemá nic společného i když mě ten název trochu štve, ale na nic lepšího jsem nepřišel. RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Rwakk - 18.09.2017 Dříve než jsme si zapnul tu písničku, přečetl jsem si povídku. A po jejím přečtení mi ihned došlo která tě to inspirovala Je to moc povedená práce a moc se takových nevydí. Čtení povídky jsem si opravdu užil a těším se co dalšího stvoříš. RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 21.10.2017 Toto je koncept (spíš úvod k první kapitole) se kterým si v hlavě hraji už nějakou dobu. Opět je to mix inspirace a zlodějny nápadů. Na rozdíl od předchozích, mám připravené prostředí, které v porovnání se zbytkem apokalyptické equestrie bude působit poměrně zpátečnicky natolik, že palné zbraně budou raritou a orákulum se bude ptát hrdiny, co vidí v zrcadle. Celkově přesun více k fantasy, které mám pocit že je docela ve FoE opomíjeno, přestože to je země plná magie. Celý příběh by měl tedy být velmi samostatný a nenavazující na cokoli (na rozdíl od např. Ocelové stráže) Posílám to sem, protože bych rád slyšel názor jestli to zní dost poutavě, aby to vůbec někdo četl případně nějaký návrh/nápad blá blá blá, řeceno již stokrát. hey, pay me attention, i wanna be famous! Ukázka s výrobním názvem "Vlající hadra" nehotová a nekorektovaná, taky některé věty jsou kostrbaté, a protože popisuje velkou část "pozadí" nejspíš určitě bude pozměněna pozn. Konec světa nastal během války mezi poníky a zebrami ve formě jaderných zbraní jenom pro jistotu, kdyby tu někdo zabloudil a nevěděl RE: Draimovy příběhy z apokalypsy (FoE) - Draimisko - 20.11.2017 Děkuji za ohlas Nakonec jsem se pustil do něčeho úplně jiného. Pořád se držím tématu falloutu a náhodných poní potloukajících se kde nemají. Pustil jsem se ale do tvorby gamebooku cotoje Je to rozdělané. Má to mouchy, občas mám rozbitou formu psaní. Popravdě ani nevím, jak to pořádně pojmenovat, ale držím se pracovního názvu. Ještě jednou opakuji, že pro přečtení/zahrání je třeba hru stáhnout. Uložený obsah jsem dal do .rar. Mohl bych to naházet někam do Gdisku nebo podobně a nalinkovat, ale to prostě dělat nebudu, ne fakt ne. Spustíte ji zapnutím "Hra.exe" Jeden stalker v žumpě byl íja íja hou Jsi Stalker, mrchožrout co se ve světě zamořeném radiací a hnusem snaží přežít za jakoukoli cenu. A tohle se s tebou stane když lezeš kam nemáš: link dropbox have a gg |