Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Já se na to nedíval nikdy a jsem za to rád. Znám pár lidí které to vážně poznamenalo jak psychicky tak fyzicky
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Já jsem se také díval, a jsem také rád, že jsem to vzdal ... nedokážu si představit, co by se stalo, kdybych dokoukal těch dalších 500 epizod
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
Já na to ještě pořád koukám, i když už jen ze zvyku
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
10
Dumbass: To si radši kouknu One Piece nebo Fairy Tail než Naruta. Protože v Narutovi mi příjde všechno stejné furt dokola
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..."
MGQ: Paradox
Yuela! You are...beatiful female swordsman
I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
1
(01.02.2013, 11:55)WhiteWind Napsal(a): Dumbass: To si radši kouknu One Piece nebo Fairy Tail než Naruta. Protože v Narutovi mi příjde všechno stejné furt dokola
Mno tak to nevím na co se koukáš ty, ale opak je pravdou . Možná tak první díly, ty jsou stereotypní, ale taky většina z nich ani neposunuje děj. Naopak těch 300 shippudennů (-50 fillerů) jsou naplněny takovou akcí a změnami, že to nestíhám mnohdy pobírat
Jinak další, celkově zajímavé a dobré anime, které doporučuji: Death Note, Hellsing, Ghost in the Shell, Full Metal Alchemist/Panic, kdo rád trochu pikantnosti tak KissXsis, D-gray man, Soul Eater a snad i mnoho dalších, kdybych si vzpoměl
Cool story bro, but it needs more ponies.
SUPER PONY LVL OVER 9000!
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
47
Death Note, Summer Wars, Blood+, Hellsing, GINTAMA
a taky Bokusatsu Tenshi je fajn ^^
You hurt me now, but I won't cry
I am Octavia
Ditch me now, but it's you who'll have lost it all
Lost now and bleeding love
Rain it pours, but I won’t let it bring me down
I’m playing now, won’t wait on love
Hodnocení:
34
Death Note, Soul Eater a D-gray man jsem před nedávnem také dokoukal, a také doporučuji
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
21
08.02.2013, 20:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.02.2013, 20:06 uživatelem Intrix. Edited 1 time in total.)
(08.02.2013, 19:17)Exekutorlolz Napsal(a): Jinak další, celkově zajímavé a dobré anime, které doporučuji: Death Note, Hellsing, Ghost in the Shell, Full Metal Alchemist/Panic, kdo rád trochu pikantnosti tak KissXsis, D-gray man, Soul Eater a snad i mnoho dalších, kdybych si vzpoměl
No, nevím, sice je shippuden plnej akce, ale fillery a flashbacky jsou tak otravný, že to tomu anime docela hodně ubírá.
KissXsis je asi nejlepší ecchi co jsem viděl, většina ecchi spoléhá na úplně pitomou holku s obrovskejma prsama, co se někde objeví a každej díl je skoro stejnej viz. Girls Bravo a To Love-Ru. Hellsing je dobrej, ale jen ten původní, ultimate mě vůbec nebavil.
Hodnocení:
34
8B3CE273: S tím OVA mám úplně stejný názor ... mě baví jen starý. Temná atmosféra, ničím nerušená krásně toto téma vyplňovala, ovšem jak říkáš, fillery a flashbacky se do této tématiky vůbec nehodí. To mě na manze štve.
Hodnocení:
21
V manze toho zas tolik není, ale v anime jsou některý díly téměř stejný. U několika dílů zabral půlku stopáže stále opakovanej souboj u vodopádu, nebo vyvraždění klanu. Tyhle stále se opakujcí scény mi to dokázaly docela dost znechutit.
|