Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
1
No jednak jsem po svym asi měsičnim prouzdani po 4chan opět ziskal viru v lidstvo a v to že existuje i optimismus, naklonnost, tolerance atd. A celkově mně MLP:FiM celkem inspiruje, planuju udělat menši vyzkum v toblasti filozofie přatelstvi a tolerance. ale kromě dalšiho magořeni, je to něco co mi zvedne naladu po těžkych dnech, nebo se na některy dily podivam čistě pro tu davku srandy co je na každym kroku
A samozřejmě přistup, vic si všimam rozdilnosti nazoru a učim se tolerovat i věci ketre nejsou zrovna muj vkus, a taky vic věřit v zakladni kvality lidskosti.
Kloboučník: Jsem blázen?
Alenka: Obávám se, že ano. Jsi úplně šílený. Ale řeknu ti tajemství. To jsou ti nejlepší.
Hodnocení:
10
Mě to změnilo neskutečným způsobem. Nyní jsem na lidi hodnější, laskavý, ale dokonce jsem i chytřejší
díky tomu že furt nehraju bezhlavé střílečky. Twilight Sparkle mě trocha inspirovala.
. Sice se mi vysmívají ve škole but I dont care
. Kámoš je taky brony držíme se navzájem
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..."
MGQ: Paradox
Yuela! You are...beatiful female swordsman
I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
17
Já si u MLP:FIM zas nádherně odpočinu když dojdu ze školy a načerpán nové nápady. Od doby co na to kukam už nejsu tak uzavřeny a líp se mi myslí.
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
38
Jsem klidnější. Dřív sem trpěl depresemi ale díky par věcem se to zlepšilo ale MLP mě jaksi ani nenechá se dostat do stavu kdy by mohly začít. Taky mi to dalo nadhled nad věci. Jen mě mrzí že lidé neznají Fluttershy. Byli by misím milejší.
Hodnocení:
10
What He Said
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..."
MGQ: Paradox
Yuela! You are...beatiful female swordsman
I am not brony, but I visit this site for shit & giggles