Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
9
Já netvrdím, že je to vyloženě způsobeno přímo osobou, která tu či onu epizodu píše. Je to jen nejpravděpodobnější a zatím pro mě nejracionálnější vysvětlení celého fenoménu, který já vidím (a jiní ne). Klidně v tom může být (a asi i bude) úplně něco jiného.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
22
jono chtělo by to udělat průzkum celého fandomu, protože to co nám tady v cz/sk fandomu může vycházet tak to ve světovém měřítku může být jinak a samozřejmě i ta příčina může být jiná, ale to vše jsou jen teorie a už konec OT
Sub specie aeternitatis
Veritas et scientia
Live long and prosper
Sekční moderátor
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
10
10.02.2013, 22:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.02.2013, 22:23 uživatelem RadlanJay. Edited 2 times in total.)
Pro mě osobně asi nejslabší epizoda S3.
Děj byl klišovitý, nepropracovaný a nudný. Měl jsem celou dobu pocit, že se nic neděje.
Jediná vtipná scéna byla RD na okně.Pinkie lezla na nervy s extra snahou, a nezachránila to ani Rarity.Cadence tam snad ani nebyla.
Provázanost s předešlou epizodou byla sice fajn, ale mělo se to přehodit.
[spoiler: Je zjevné, že dané dechové cvičení mělo z Twi udělat vážnější osobu, protože princezny jsou vážné.]
Nechápu, proč Twilight celou dobu hajlovala.
Jako pro vidím samotné Crystal Empire, je fajn se tam zas podívat.
Shining Armor měl pěknou roli.
Ale to je vše. Slabých 4/10
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
32
Souhlasím s RadlanJay, tahle epizoda byla špatná a bylo utrpení sledovat, jak Mane 6 prošli lobotomií, aby nepochopili, že mají špatného poníka.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
61
Jsem z toho smutný... ...tohle prostě není ono...
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
6
Dalsi epizoda, ktera se ani nedala dokoukat. S mlp je konec. Move on.