Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
To mi tak nějak došlo, já to plknul jen tak že spousta poníků má jména odvozená podle Cutie Marku
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jul 2012
Lightning Cockroach
Registrován od: Jan 2013
13.02.2013, 08:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.02.2013, 08:30 uživatelem DerpingWork. Edited 1 time in total.)
Tak me napadlo, jakej by mel Introvert CM ?
Ale bral bych klidne neco ve stylu Dash- Treb dva blesky, a duhu
.
(Elektrika a...Problemy s destem?!
)
Hodnocení:
175
Ono je to v tomhle složité. Někteří mají jména podle CM a hraček, někteří si nesou schémata ze starších sérií a pak tu máme fanoušky. Třeba ten Dr. Whooves. Pokud vím tak jeho původní jméno bylo Time Turner, což k přesýpačkám docela sedí
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Hodnocení:
37
Tak to zas neznám já... a co se týče generací, tak preFiM taky neznám.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
15
Pokud je Cutie mark odvozen z toho, co formuje mé myšlení, nebo vyjadřuje to, co cítím, tak bych to viděl na ∞ anebo ☥
...And the camera's got you frozen in time / Like a saved state in a game file / It's a heartbeat on a hard drive...
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
17
Ja by som si priala windows error xD
"I’m having fruit salad for dinner. Actually, it’s mostly grapes. All grapes, really. Fermented grapes… Wine, I’m having wine for dinner"
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
55
Co je horší než brutální a bolestivá smrt? Modrá smrt
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.