14.02.2013, 02:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2013, 02:49 uživatelem damixk. Edited 1 time in total.)
Já nevím jestli to není OT psát sem , ale zase nevím jestli si to zaslouží svoje téma
Vaše nedávné zážitky
|
14.02.2013, 02:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2013, 02:49 uživatelem damixk. Edited 1 time in total.)
Já nevím jestli to není OT psát sem , ale zase nevím jestli si to zaslouží svoje téma
14.02.2013, 02:51
Mnojo, Derping the brony warrior
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
14.02.2013, 02:52
(*)-(*)...
Asi ne.... (ironie)
14.02.2013, 03:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2013, 12:04 uživatelem damixk. Edited 3 times in total.)
Tak to napíšu sem
Jo tohle znám. V první třídě byl takovej smrad co se s nikým nebavil a byl pořád sám ve svým světě. Nevím přesně co jsem mu udělal , ale dostal jsem přez držku Druhej den jsem přišel s monoklem a začal jsem prudit až jsem mu nakonec jednu vlepil. Teď je to můj nejlepší kámoš. Na druhým stupni byl jeden dement co si myslel jakej je borec a jak mě stírá přitom sám ukazoval jak to má v hlavě v pořádku. Teď mám ve třídě pošuka kterej se chová tak na 8 , zpívá si v hodině a dělá to co by asi normální člověk jeho věku nedělal. Každej si někdy "hraje" , ale tohle překračuje všechny meze. Posmívá se za to , že se dívám na poníčky přitom sám je děcko . Nadává mi , kecá totální hovadiny a dává dislike na každý moje video . Možná závidí , ale nevím co ... Každopádně jednou v hodině mě pořád sral tím , že když jsem si psal s kámošem , tak mi hrabal do klávesnice. Mě v té chvíli přestal fungovat mozek a já vztal a chytl ho pod krkem cloumal jsem s ním chvilku a pak praštil na zem. Učitel si ničeho nevšiml . On je takovej pohodovej , že kdyby začala válka tak si toho nevšimne. Od té doby se drží dál, ale silný keci má pořád Takže mě nejvíc štve v poslední době hlavně on. THE END
14.02.2013, 07:20
That big, fat bas*ard!!
14.02.2013, 12:08
14.02.2013, 13:16
s Dashie se nehází :<
You hurt me now, but I won't cry I am Octavia Ditch me now, but it's you who'll have lost it all Lost now and bleeding love Rain it pours, but I won’t let it bring me down I’m playing now, won’t wait on love
14.02.2013, 13:17
Jestli ještě někdy někdo schválně zahodí Dashie na zem, když se dívám, tak uvidí
You hurt me now, but I won't cry I am Octavia Ditch me now, but it's you who'll have lost it all Lost now and bleeding love Rain it pours, but I won’t let it bring me down I’m playing now, won’t wait on love
14.02.2013, 13:22
Ona letěla
14.02.2013, 14:12
Zaprvé letěla závodit
Zadruhé, vedle sebe má postel, takže i kdyby, tak přistála měkce.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte |