Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
33
wait wait aby to náhodou nedopadlo...
Sleduju My Little Pony.. ještě někdo?
FYI 5. pád skloňování mého jména je Kovis, ne Kovisi..
Můj Steam
Registrován od: Jul 2012
Každopádně, někteří tu jdou jenom bronies, ale já sem obecně fanda animáků (i když MLP:FiM mnohem víc než jakýhokoliv jinýho) a jestli mě bude EqG bavit tak si to v hlavě prostě odloučim od poníků a budu se koukat. A jestli to budou dělat stejný tvůrci, tak mě to bavit bude, navíc anthro poskytne nový náměty ny vtipy a příběhy.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
3
ono to klidně může být pěkný guláš - směs Monster High, Witch a superhrdinských dobrodružství
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
55
Ano.. holky a jejich obyčejný problémy - randění.... why, hasbro.....why?
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
7
no jak tak na to koukám tak jestli se mane 6 přemění do lidské podoby už to nebude ono je to my little pony a ne my little human ale poku to tak bude budu to akorát ignorovat dám tomu šanci ale moc si od toho neslibuju a jak už sem říkal nebude to ono ztratí to svoje kouzlo a hlavně hlášky ale uvidíme co přinese budoucnost
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
Hodnocení:
3
tak dlouho se někteří fanoušci a fanynky stylizovali na akcích jako humanizovaní poníci, až jejich kreace vzbudily komerční zajem u Hasbra ...
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
0
Připravte si nějaký klacek, ale já se celkem těším. Pokud to bude vážnější než seriál (diskuze o válkách apod.) tak nemám problém. Jen doufám, že se to tak úplně nezvrtne na "Americký" seriál, se šprty, roztleskávačkami, fotbalisty, kde mají mizernou PC učebnu, snaží se získat lepší, kde kámoší šprt a obtloustlý kámoš a nakonec kde se strají hlavy do záchodu. Jinak jsem v pohodě, fakt.
Tak co?Už jste taky házely svou přítelkyní?
A jen tak mimochodem,nehrajete geocaching nebo dračí doupě 2?
Hodnocení:
0
áno, obávam sa, že PRESNE NA TO sa to úplne zvrtne. keďže podľa toho obrázku to vyzerá, že Mane6 strčia niekde na strednú školu, kde budú riešiť problémy, ktorá z nich bude najpopulárnejšia holka na škole a s kým ísť na rande -_-
a ešte aj tá animácia je otrasná. videla som množstvo úžasných humanizácií od fanúšikov. toto na hentom obrázku je škaredé.