Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
1
Co se týče KissXsis tak souhlasím. Velkoprsá upišťelá holka, která každou chvíli běha za klukem jak ocas, byla strochu ohraná. Oproti jiným se mi toto ecchi je toto o dost klidnější ale "šťavňatější".
Jinak ještě jsem si vzpoměl na: Blue Gender, Yu Gi Oh, Chro Crusade, Yu yu hakusho, Trigun
Cool story bro, but it needs more ponies.
SUPER PONY LVL OVER 9000!
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
7
no tak Naruto koukal jsem i na krale šamanu když není na co koukat a při snídani se nudim tak pokemony uvažuju o death note jak tady všichni o tom básní a to je snad všechno jo a taky sem viděl mononoke
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
7
15.02.2013, 12:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.02.2013, 12:44 uživatelem Furry_VlkCZ. Edited 2 times in total.)
jo tobi ten je skvělej "Tobi je hodný kluk" vždycky sem se chechtal jak se na něj Deidara naštvával
[spoiler:
co sem čet mangu tak je to Obito s kousky Zetsua a jen se za madaru vydával]
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
9
Jo, tak Jūbē Ninpūchō alias Ninja Scroll můžu jen doporučit. To je docela šťavnaté. Seriál jsem ještě neviděl, ale jestli je jen z poloviny dobrý jak animovaný film, tak už si na něj brousím zuby.
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
9
One does not simply understand Neon Genesis Evangelion! Na co jsi myslel? Musíš první pochopit podstatu všeho a pak se ti otevře zlatá cesta k vědění nutného k pochopení tohoto díla!
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip
Ptejte se mě!
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
mě stačilo koukat na Ergo Proxy, poprvé jsem to ani nedokoukal, protože mi toho hodně unikalo a po roce a půl jsem to zkouknul za víkend, abych měl ještě pořád v hlavě souvislosti a stejně mi tam pár věcí unikalo...