Registrován od: Jul 2012
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
23
tak pracuji s vagóny celkem těžká práce. A taky mi to přijde zajímavé ale je pravda že pinkie pie mi
de facto změnila život od základů
Hodnocení:
100
19.02.2013, 12:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.02.2013, 12:49 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Náhodou, byť tak na mieste kolegov, kľudne si zaspievam s tebou
Pinkie dokáže človeka rozveseliť a ak by si už hateri a non-bronies mohli z MLP niečo odniesť, tak určite jej pohľad na problémy
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Hodnocení:
23
správně řečeno jen je problém v tom že hateri a non bronies si tohle to prostě nechtějí přiznat.
Hodnocení:
100
Ak chcú byť súčasťou zástupu, lebo sa boja, že by ich ukameňoval, ak by boli "iní", radšej s ním zostanú - a to platí vo všeobecnosti, nielen pri MLP. Mnohí hateri možno sú "closet bronies", len sa boja, čo by na to povedali ostatní. Aj ja som mal spočiatku ten istý pocit. Ale človeku sa dosť uľaví, ak to v sebe nebude zbytočne dusiť. Ja som spočiatku sledoval MLP potajomky, lebo "čo ak sa to niekto dozvie". Sestra to zistila, chvíľu si robila srandu a potom ju to prestalo baviť. No mne sa uľavilo od toho tlaku a začal som mať lepší pocit, postupne mi záleží čoraz menej na tom, čo si ostatní pomyslia o tom, že som brony.
Na cony síce zatiaľ nechodím, cosplay neriešim, ani nemám doma Lunu plyšáka (zatiaľ), no aspoň na začiatok som si dal ako zvonenie Rainbow Factory
Hodnocení:
100
Registrován od: Jul 2012
Pinkie je úžasná a já sem její velký zastánce. Když neděláš nic jinýho než mimo jiné jsi na bronies.cz jaktože tak málo přispiuváš
?